2:24 απεναντι ο εχθρος ειναι σε σκοπια και δεν μας βλεπει πανω στο δεντρο...ή το εχουν στο easy ή πρεπει να το φτιαξουν και βασικα δεν με συναρπασε και τοσο τα γραφικα ειναι λιγο καλυτερα απο ps3 σε αυτην την πιστα δεν ειναι κατι τρελο
2:24 απεναντι ο εχθρος ειναι σε σκοπια και δεν μας βλεπει πανω στο δεντρο...ή το εχουν στο easy ή πρεπει να το φτιαξουν και βασικα δεν με συναρπασε και τοσο τα γραφικα ειναι λιγο καλυτερα απο ps3 σε αυτην την πιστα δεν ειναι κατι τρελο
Last edited by djpar; 12-07-2013 at 06:56.
Πολύ cheaty μου φαίνεται με όλα αυτά τα καλούδια που κουβαλάει σε σχέση με τα προηγούμενα Killzone, ιπτάμενα οχήματα με όπλα, αναγνώριση εχθρών, slow motion, κλπ. ΟΚ, είναι σαν να έχεις όλα τα add ons του multi μαζί και σε ανώτερη κλίμακα και διάρκεια χρήσης. Πάντως δείχνει αρκετά καλό, αν και δεν ξέρω ακόμη η συγκεκριμένη πίστα μου φαίνεται κάπως λες και οι εχθροί είναι ολίγον πεσμένης ίσως νοημοσύνης, επίθεση ανά κύματα παρότι υποτίθεται ότι οι ίδιοι αναφέρουν στους ασυρμάτους τους ότι υπάρχει εισβολή/νεκροί κάθε νέο τσούρμο φέρεται σαν να έπεσε μόλις από τον ουρανό.
Νεο βιντεο απο Κotaku
Τα γραφικα ειναι απιστευτα
muku (17-07-2013)
PS4-exclusive Killzone: Shadow Fall pre-orders outpacing Forza 5 and Ryse
- Analyst Sony's other titles - Knack and driveclub - aren't gaining the same consumer interest, claims analyst report.
Spoiler!
New multiplayer screens
http://www.lightninggamingnews.com/k...-screenshots/#
looks like crap... σοβαρα το λεω... ναι οκ μultiplayer ειναι, αλλα τα γραφικα ειναι απογοητευτικα.
Το οτι τα γραφικα ειναι μετριοτατα φανηκε αμεσως βλεποντας το βιντεο χθες. Υπηρχαν στιγμες κατα την παρουσιαση που νομιζα οτι εβλεπα ps3 footage...ενταξει multi ειναι αλλα και παλι...Δεν ξερω, βλεποντας το βιντεο με το δασος στην E3 και το χθεσινο, εχω αρχισει πραγματικα να αμφιβαλλω για το αν αυτο που ειχαμε δει τον Φεβρουαριο και το οποιο ειναι μακραν οτι πιο εντυπωσιακο εχουμε δει απο το shadowfall ηταν πραγματικα σε ps4 hardware
Nikoladim (21-08-2013)
^^ Oτι ηταν απο PS4 ηταν, το ειπαν ξεκαθαρα δημοσιογραφοι οτι το KZ SF και το infamous ετρεχαν κανονικα σε PS4 στην εκθεση. Δεν τιθεται αμφιβολλια ρε συ, εαν εκαναν κατι τοσο χοντρο , τοσο ελεεινα χοντρο θα ηταν σαν να αυτοκτονουν κυριολεκτικα...
Απλα το multi δειχνει σε γραφικα πολυ κατωτερο απο το single.
^^Ελπιζω οτι ειναι οπως τα λες γιατι αυτο που ειχαμε δει τοτε ηταν πραγματικα εντυπωσιακο. Εγω το ειχα πει ξεκαθαρα εκεινο το βραδυ, σοκ και δεος...αντιθετα, δεν μπορω να πω το ιδιο και για οτι αλλο εχω δει απο τοτε. Η πιστα στο δασος προσωπικα δεν με εχει εντυπωσιασει, τα γραφικα για μενα ειναι απλα καλα και μεχρι εκει. Ισως φταιει και το στησιμο της πιστας, νομιζω οτι βλεπω το Halo5... Θα περιμενα η guerilla να μας εχει δειξει αυτο το διαστημα και περισσοτερο και πιο εντυπωσιακο υλικο, υποτιθεται οτι το παιχνιδι βγαινει σε 3 μηνες
^^ Σε αυτο θα διαφωνησω μαζι σου! Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να δειξουν κατι αλλο απο single player. Αυτα που ειδαμε ηταν αρκετα, μην κανουν το λαθος που κανουν πολλοι και σου δειχνουν το μισο παιχνιδι, ειναι μλκια.
Για το multi (αν και δεν με ενδιαφερει προσωπικα), συμφωνω μαζι σου 1000% πρεπει να δειξουν και αλλο υλικο, με σωστο τροπο και οχι ενα κολαζ οπως ειδαμε στο τρεηλερ αυτο. Ειναι βεβαιο οτι θα δουμε κανονικο υλικο, το μουλτι αλλωστε ειναι για πολλους το σημαντικοτερο κομματι. Ισως και το τρεηλερ (που δεν ειναι σε καλη ποιοτητα) να μην ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικο της πραγματικοτητας καθοτι αποτελειται απο πολλες γρηγορες σκηνες 1 δευτερολεπτου που δυσκολα βγαζεις σαφες συμπερασμα.
Ιδωμεν.
Εχει τρομερες υφες παιδια το multi απλα μαλλον ειναι πολυ φτωχοι οι χαρτες που εδειξαν...κακοσχεδιασμενοι.Γενικα, ενω το universe του ΚΖ προσφερεται για τελεια σκηνικα, ουτε και στο 3 ειχαν κανει καλες επιλογες στους χαρτες...πολυ μονοτονα ολα.
Last edited by MajereMP44; 21-08-2013 at 13:26.
Satan has left his killing floor
PS4
Kkritikos (21-08-2013)
και ηταν απο τα λιγα παιχνιδια που ελεγα οτι "πρεπει να παρω το ps4 στο 6μηνο"...να πω οτι δυσαρεστηθηκα θα πω ψεματα...
^^ Εξηγει την πολυ μεγαλη διαφορα οπτικα μεταξυ single player και multiplayer.
Επισης φερνει ξανα στο προσκηνιο την προταση που ειχα κανει σε αναλογες συζητησεις που καναμε στο παρελθον για το θεμα 60 fps και 30 fps. Χαιρομαι πολυ που η Guerilla ακολουθησε το σκεπτικο μου, το οποιο εινια να θυσιαστουν τα καταραμενα 60 fps στο single player προς τερψην μεγαλυτερης οπτικης απολαυσης και να εισαγει 60 frames mονο στο multiplayer κομματι για να ικανοποιηθουν οι hardcore online gamers.
Both worlds happy![]()
Εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα μερικων!!!επειδη τα πιο πολλα παιχνιδια θα ειναι 1080p/30 fps.Δηλαδη αν εγω παιζω ενα παιχνιδι και βλεπω γραφικαρες στα 30fps και δεν με ενοχλει καθολου αυτο!!για πιο λογο πρεπει σονυ και καλα να θελω να τα παιξω ολλα στα 60fps?
Bookmarks