Page 11 of 104 FirstFirst ... 7891011121314152161 ... LastLast
Results 201 to 220 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

2:24 απεναντι ο εχθρος ειναι σε σκοπια και δεν μας βλεπει πανω στο δεντρο...ή το εχουν στο easy ή πρεπει να το φτιαξουν και βασικα δεν με συναρπασε και τοσο τα γραφικα ειναι λιγο καλυτερα απο ps3 σε αυτην την πιστα δεν ειναι κατι τρελο
    Last edited by djpar; 12-07-2013 at 06:56.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Πολύ cheaty μου φαίνεται με όλα αυτά τα καλούδια που κουβαλάει σε σχέση με τα προηγούμενα Killzone, ιπτάμενα οχήματα με όπλα, αναγνώριση εχθρών, slow motion, κλπ. ΟΚ, είναι σαν να έχεις όλα τα add ons του multi μαζί και σε ανώτερη κλίμακα και διάρκεια χρήσης. Πάντως δείχνει αρκετά καλό, αν και δεν ξέρω ακόμη η συγκεκριμένη πίστα μου φαίνεται κάπως λες και οι εχθροί είναι ολίγον πεσμένης ίσως νοημοσύνης, επίθεση ανά κύματα παρότι υποτίθεται ότι οι ίδιοι αναφέρουν στους ασυρμάτους τους ότι υπάρχει εισβολή/νεκροί κάθε νέο τσούρμο φέρεται σαν να έπεσε μόλις από τον ουρανό.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Νεο βιντεο απο Κotaku

Τα γραφικα ειναι απιστευτα

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

muku (17-07-2013)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Απίστευτα όμορφο. το ps4 το έκανα preorder με camera και knack αλλά φαίνεται θα ειναι 4 αντικείμενα στο checkout. ..

Launch τίτλος δεν θα είναι το KZ?
    Last edited by Nerven; 18-07-2013 at 18:59.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Ναι, επιβεβαιωμένα από μεριάς Sony πάντα, θα είναι launch τα: ΚΖ, driveclub, knack.

Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

PS4-exclusive Killzone: Shadow Fall pre-orders outpacing Forza 5 and Ryse

- Analyst Sony's other titles - Knack and driveclub - aren't gaining the same consumer interest, claims analyst report.
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To e3 demo direct feed

Name
    Δημήτρης

New multiplayer screens

http://www.lightninggamingnews.com/k...-screenshots/#

looks like crap... σοβαρα το λεω... ναι οκ μultiplayer ειναι, αλλα τα γραφικα ειναι απογοητευτικα.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Το οτι τα γραφικα ειναι μετριοτατα φανηκε αμεσως βλεποντας το βιντεο χθες. Υπηρχαν στιγμες κατα την παρουσιαση που νομιζα οτι εβλεπα ps3 footage...ενταξει multi ειναι αλλα και παλι...Δεν ξερω, βλεποντας το βιντεο με το δασος στην E3 και το χθεσινο, εχω αρχισει πραγματικα να αμφιβαλλω για το αν αυτο που ειχαμε δει τον Φεβρουαριο και το οποιο ειναι μακραν οτι πιο εντυπωσιακο εχουμε δει απο το shadowfall ηταν πραγματικα σε ps4 hardware

11. The Following User Says Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

Nikoladim (21-08-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Oτι ηταν απο PS4 ηταν, το ειπαν ξεκαθαρα δημοσιογραφοι οτι το KZ SF και το infamous ετρεχαν κανονικα σε PS4 στην εκθεση. Δεν τιθεται αμφιβολλια ρε συ, εαν εκαναν κατι τοσο χοντρο , τοσο ελεεινα χοντρο θα ηταν σαν να αυτοκτονουν κυριολεκτικα...

Απλα το multi δειχνει σε γραφικα πολυ κατωτερο απο το single.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

^^Ελπιζω οτι ειναι οπως τα λες γιατι αυτο που ειχαμε δει τοτε ηταν πραγματικα εντυπωσιακο. Εγω το ειχα πει ξεκαθαρα εκεινο το βραδυ, σοκ και δεος...αντιθετα, δεν μπορω να πω το ιδιο και για οτι αλλο εχω δει απο τοτε. Η πιστα στο δασος προσωπικα δεν με εχει εντυπωσιασει, τα γραφικα για μενα ειναι απλα καλα και μεχρι εκει. Ισως φταιει και το στησιμο της πιστας, νομιζω οτι βλεπω το Halo5... Θα περιμενα η guerilla να μας εχει δειξει αυτο το διαστημα και περισσοτερο και πιο εντυπωσιακο υλικο, υποτιθεται οτι το παιχνιδι βγαινει σε 3 μηνες

Name
    Δημήτρης

^^ Σε αυτο θα διαφωνησω μαζι σου! Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να δειξουν κατι αλλο απο single player. Αυτα που ειδαμε ηταν αρκετα, μην κανουν το λαθος που κανουν πολλοι και σου δειχνουν το μισο παιχνιδι, ειναι μλκια.

Για το multi (αν και δεν με ενδιαφερει προσωπικα), συμφωνω μαζι σου 1000% πρεπει να δειξουν και αλλο υλικο, με σωστο τροπο και οχι ενα κολαζ οπως ειδαμε στο τρεηλερ αυτο. Ειναι βεβαιο οτι θα δουμε κανονικο υλικο, το μουλτι αλλωστε ειναι για πολλους το σημαντικοτερο κομματι. Ισως και το τρεηλερ (που δεν ειναι σε καλη ποιοτητα) να μην ειναι και τοσο αντιπροσωπευτικο της πραγματικοτητας καθοτι αποτελειται απο πολλες γρηγορες σκηνες 1 δευτερολεπτου που δυσκολα βγαζεις σαφες συμπερασμα.

Ιδωμεν.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εχει τρομερες υφες παιδια το multi απλα μαλλον ειναι πολυ φτωχοι οι χαρτες που εδειξαν...κακοσχεδιασμενοι.Γενικα, ενω το universe του ΚΖ προσφερεται για τελεια σκηνικα, ουτε και στο 3 ειχαν κανει καλες επιλογες στους χαρτες...πολυ μονοτονα ολα.
    Last edited by MajereMP44; 21-08-2013 at 13:26.
    Satan has left his killing floor
    PS4

16. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Kkritikos (21-08-2013)

PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Θα είναι σίγουρα launch τίτλος; Αν είναι θέλω να το προσθέσω στην παραγγελία μου από αμαζον, παρέα με driveclub,knack και κάμερα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

και ηταν απο τα λιγα παιχνιδια που ελεγα οτι "πρεπει να παρω το ps4 στο 6μηνο"...να πω οτι δυσαρεστηθηκα θα πω ψεματα...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nerven View Post
    Θα είναι σίγουρα launch τίτλος; Αν είναι θέλω να το προσθέσω στην παραγγελία μου από αμαζον, παρέα με driveclub,knack και κάμερα.
    ειναι launch τιτλος επιβεβαιωμενο απο Σονυ.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

Name
    Δημήτρης

^^ Εξηγει την πολυ μεγαλη διαφορα οπτικα μεταξυ single player και multiplayer.

Επισης φερνει ξανα στο προσκηνιο την προταση που ειχα κανει σε αναλογες συζητησεις που καναμε στο παρελθον για το θεμα 60 fps και 30 fps. Χαιρομαι πολυ που η Guerilla ακολουθησε το σκεπτικο μου, το οποιο εινια να θυσιαστουν τα καταραμενα 60 fps στο single player προς τερψην μεγαλυτερης οπτικης απολαυσης και να εισαγει 60 frames mονο στο multiplayer κομματι για να ικανοποιηθουν οι hardcore online gamers.

Both worlds happy

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Εξηγει την πολυ μεγαλη διαφορα οπτικα μεταξυ single player και multiplayer.

Επισης φερνει ξανα στο προσκηνιο την προταση που ειχα κανει σε αναλογες συζητησεις που καναμε στο παρελθον για το θεμα 60 fps και 30 fps. Χαιρομαι πολυ που η Guerilla ακολουθησε το σκεπτικο μου, το οποιο εινια να θυσιαστουν τα καταραμενα 60 fps στο single player προς τερψην μεγαλυτερης οπτικης απολαυσης και να εισαγει 60 frames mονο στο multiplayer κομματι για να ικανοποιηθουν οι hardcore online gamers.

Both worlds happy
    Εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα μερικων!!!επειδη τα πιο πολλα παιχνιδια θα ειναι 1080p/30 fps.Δηλαδη αν εγω παιζω ενα παιχνιδι και βλεπω γραφικαρες στα 30fps και δεν με ενοχλει καθολου αυτο!!για πιο λογο πρεπει σονυ και καλα να θελω να τα παιξω ολλα στα 60fps?

PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Τα first person shooters θέλουν 60fps σε multiplayer δίνουν άλλη άνεση.

Bookmarks

Bookmarks