Page 77 of 104 FirstFirst ... 276773747576777879808187 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

ρε φιλε Νικο θα το δουμε οταν βγει εαν εχει θεμα, οι ανθρωποι δινουν τζαμπα χαρτες και γκρινιαζουμε παλι για κατι ,οταν θα βγει και εχει θεμα θα εχεις καθε δικαιωμα να κραξεις.

edit :Τωρα καταλαβα τι εννοεις και η απαντηση ειναι η ιδια απο την στιγμη που ο αλλος ασχε'τος που εχει 6 οπλα αντι για 5 δεν τα παιρνει και τα 6 μαζι και κουβαλει 1 για να παιξει τοτε ναι θα ειναι balanced.

Last edited by spyros arianara; 06-03-2014 at 12:27.

Μα δεν κράζω κανέναν ούτε καν για τις πίστες που τελικά δεν μου άρεσαν και πολύ ίσα ίσα τους ευχαριστούμε, από την αρχή είπα "δεν μου αρέσει" τίποτα παραπάνω το ότι δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για dlc δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω το παιχνίδι αντίθετα αν κρίνω από το 3 μάλλον τελευταίος θα το αφήσω και ας είναι όλοι overpowered όσες φάω και όσες ρίξω it's just a game.

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Μα δεν κράζω κανέναν ούτε καν για τις πίστες που τελικά δεν μου άρεσαν και πολύ ίσα ίσα τους ευχαριστούμε, από την αρχή είπα "δεν μου αρέσει" τίποτα παραπάνω το ότι δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για dlc δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω το παιχνίδι αντίθετα αν κρίνω από το 3 μάλλον τελευταίος θα το αφήσω και ας είναι όλοι overpowered όσες φάω και όσες ρίξω it's just a game.
    Ετσι, ασε να εχουν και κανα πλεονεκτημα τα noobia

Μα πως θα έχουν πλεονέκτημα το παιχνίδι θα γίνει πιο ισορροπημένο με το dlc.

5. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

spyros arianara (06-03-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Killzone Shadow Fall Currently £0.85 On UK PSN Store
    http://www.hardcoregamer.com/2014/03...n-store/77139/

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Killzone Shadow Fall Currently £0.85 On UK PSN Store
    http://www.hardcoregamer.com/2014/03...n-store/77139/
    Δεν με διαβάζεις καπα και με στεναχωρείς. Μια σελίδα πίσω.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυδιαβαζω το θεμα.

Το θεμα ειναι να μας πεις αν ισχυει. Ασε τα υπολοιπα...

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Διαβάστε οι n4g κατευθείαν να τελιωνουμε http://n4g.com/news/1468383/killzone...n-uk-psn-store

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Αδυνατω να πιστέψω οτι κάτι τέτοιο έγινε απο "λάθος"...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

11. The Following User Says Thank You to sfortis For This Useful Post:

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυδιαβαζω το θεμα.

Το θεμα ειναι να μας πεις αν ισχυει. Ασε τα υπολοιπα...
    Απο χθες μέχρι και το πρωί ίσχυε...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 16:01.

14. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

Quote Originally Posted by gepe13 View Post
    Για ιστορικούς λόγους πλέον. ..εχθές η sony στο uk store είχε βαλει κατα λάθος το killzone shadowfall με τιμή πώλησης ... 0.85p
    Αργά το είδαμε αυτό...

http://www.hotukdeals.com/deals/kill...-store-1844738
    http://www.psu.com/forums/showthread...tore?p=6312663

Είναι σαν την πατάτα με το Golden Abyss, που σου έδινε και το παιχνίδι με αγορά DLC του €1!

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Προτιμάς να χρεώνουν τα όπλα ή τις πίστες;;; Με το πρώτο δεν χωρίζεται το pool στα 2, οπότε το προτιμώ.
    Τις πίστες βέβαια γιατί αυτό δεν χαλάει τις ισορροπίες, θες να παίξεις αλλού παίξε αν θες όμως να παίξεις αλλιώς παίζεις εις βάρος μου.
    Στο 3 πάντως μια χαρά κόσμο είχαν και οι πίστες εκτός dlc όταν αυτές είχαν βγει.
    Τελικά είδα ότι βάλανε και τις 12, γιατί στο deathmatch έλειπαν κάποιες συγκριτικά με το warzone. Έχει βέβαια κι ένα νέο playlist ειδικά με τις νέες, αλλά ελπίζω να είναι προσωρινό.
    Ναι καλό είναι να μην υπάρχει ξεχωριστό με τις νέες γιατί θα χωρίζεται ο κόσμος ειδικά τώρα στην αρχή που θέλουν όλοι κάτι φρέσκο.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Η απαντηση της Guerilla για το "σαλο" με την αναλυση του mp.

http://killzone.com/en_GB/blog/news/...and-1080p.html

Ενδεικτικα καποια κομματια απο το αρθρο:

Q: Is KILLZONE SHADOW FALL running 1080p, or something else?
    KILLZONE SHADOW FALL’s single and multiplayer modes both run at 1080p.

Q: Is SHADOW FALL running 1080p natively?
    In both SP and MP, KILLZONE SHADOW FALL outputs a full, unscaled 1080p image at up to 60 FPS. Native is often used to indicate images that are not scaled; it is native by that definition.

In Multiplayer mode, however, we use a technique called “temporal reprojection,” which combines pixels and motion vectors from multiple lower-resolution frames to reconstruct a full 1080p image. If native means that every part of the pipeline is 1080p then this technique is not native.

Games often employ different resolutions in different parts of their rendering pipeline. Most games render particles and ambient occlusion at a lower resolution, while some games even do all lighting at a lower resolution. This is generally still called native 1080p. The technique used in KILLZONE SHADOW FALL goes further and reconstructs half of the pixels from past frames.

So, in a bit more detail, this is what we need for this technique:

• We keep track of three images of “history pixels” sized 960x1080
      • The current frame
      • The past frame
      • And the past-past frame

• For each pixel we store its color and its motion vector – i.e. the direction of the pixel on-screen
    • We also store a full 1080p, “previous frame” which we use to improve anti-aliasing

Then we have to reconstruct every odd pixel in the frame:

• We track every pixel back to the previous frame and two frames ago, by using its motion vectors
    • By looking at how this pixel moved in the past, we determine its “predictability”
    • Most pixels are very predictable, so we use reconstruction from a past frame to serve as the odd pixel
    • If the pixel is not very predictable, we pick the best value from neighbors in the current frame

On occasion the prediction fails and locally pixels become blurry, or thin vertical lines appear. However, most of the time the prediction works well and the image is identical to a normal 1080p image. We then increase sub-pixel anti-aliasing using our 1080p “previous frame” and motion vectors, further improving the image quality.

18. The Following 5 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

Godweeder (06-03-2014),Kkritikos (06-03-2014),Nek_Food (07-03-2014),psx3 (06-03-2014),Slay (06-03-2014)

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Τις πίστες βέβαια γιατί αυτό δεν χαλάει τις ισορροπίες, θες να παίξεις αλλού παίξε αν θες όμως να παίξεις αλλιώς παίζεις εις βάρος μου.
    Στο 3 πάντως μια χαρά κόσμο είχαν και οι πίστες εκτός dlc όταν αυτές είχαν βγει.
    Sorry, αλλά κανένα Killzone (2/3/SF) δεν είχε ποτέ την λαοθάλασσα των CoD/BF (εκεί λόγω πληθυσμού δεν υπάρχει θέμα με το pool), οπότε προτιμώ paid guns & free maps αντί για free guns & paid maps & split pool. Το αυξημένο lag που προκαλεί το split pool δημιουργεί περισσότερες ανισορροπίες IMHO.

Όσο για την απόλυτη ισορροπία, εγώ στο έχω ξαναπεί ότι το grinding που υπάρχει στα σύγχρονα MP δεν προάγει καμία ισορροπία μεταξύ παικτών που έχουν ξεκλειδώσει διαφορετικά perks/abilities... όταν σου έλεγα ότι όλοι θα πρέπει να έχουν ξεκλείδωτα τα πάντα από το πρώτο level, δεν σου άρεσε σαν ιδέα.

Συμπέρασμα: κανένα παιχνίδι στις μέρες μας δεν είναι 100% ισορροπημένο. Εγώ προσωπικά δέχομαι μια (μικρή) ανισορροπία στα όπλα αν είναι να έχουμε free maps, ενώ εσύ δέχεσαι ανισορροπία για να έχουμε RPG style unlocking system στα perks/abilities. Συμφωνούμε σε αυτό;;;

ΥΓ: Πριν πεις ότι με το RPG unlocking έχουν και οι 2 την ίδια ευκαιρία να ξεκλειδώσουν πράγματα, να σου πω ότι για πολύ κόσμο (δηλαδή όχι πιτσιρικάδες που λιώνουν 12 ώρες την μέρα) ο χρόνος είναι χρήμα. Άρα σε πολλές περιπτώσεις είναι προτιμότερο να δώσεις λίγα λεφτά, παρά να grindάρεις ατελείωτα.

Sorry, αλλά κανένα Killzone (2/3/SF) δεν είχε ποτέ την λαοθάλασσα των CoD/BF (εκεί λόγω πληθυσμού δεν υπάρχει θέμα με το pool), οπότε προτιμώ paid guns & free maps αντί για free guns & paid maps & split pool. Το αυξημένο lag που προκαλεί το split pool δημιουργεί περισσότερες ανισορροπίες IMHO.
    Ευτυχώς που δεν είχε ποτέ τη λαοθάλασσα των CoD/BF γιατί δεν θα βλέπαμε αυτό που βλέπουμε σαν οπτικό αποτέλεσμα.
    Από lag μέχρι τώρα καλά πάμε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
    Όσο για την απόλυτη ισορροπία, εγώ στο έχω ξαναπεί ότι το grinding που υπάρχει στα σύγχρονα MP δεν προάγει καμία ισορροπία μεταξύ παικτών που έχουν ξεκλειδώσει διαφορετικά perks/abilities... όταν σου έλεγα ότι όλοι θα πρέπει να έχουν ξεκλείδωτα τα πάντα από το πρώτο level, δεν σου άρεσε σαν ιδέα.
    Ποτέ δεν θα μου αρέσει γιατί δεν θα έχεις κάποιον στόχο εκτός από το να σκοτώνεις......και εγώ στο είχα ξαναπεί.
    Συμπέρασμα: κανένα παιχνίδι στις μέρες μας δεν είναι 100% ισορροπημένο. Εγώ προσωπικά δέχομαι μια (μικρή) ανισορροπία στα όπλα αν είναι να έχουμε free maps, ενώ εσύ δέχεσαι ανισορροπία για να έχουμε RPG style unlocking system στα perks/abilities. Συμφωνούμε σε αυτό;;;
    Για μένα είναι ισορροπία το κάποιος που έχει παίξει περισσότερο να έχει και περισσότερα πράγματα στη διάθεση του αφού παίζοντας τα ξεκλείδωσε και κάποια στιγμή θα το κάνει και ο άλλος το να έχει πληρώσει όμως κάποιος σημαίνει ότι και εσύ μόνο αν πληρώσεις θα έχεις τα ίδια πράγματα στη διάθεση σου.

Επειδή είσαι και κάποιας ηλικίας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις το ότι ο χρόνος είναι χρήμα... άρα αφού θέλει χρόνο το grinding, για κάποιους είναι το ίδιο πράγμα με το να έδιναν χρήμα. Όπως λες εσύ ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο χρήμα (για αγορά DLCs), έτσι λέω κι εγώ ότι δεν έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο (για grinding)! Άρα που είναι η διαφωνία;

Ο σκοπός στο deathmatch είναι να σκοτώνεις ό,τι κινείται. Αν θες παραπάνω στόχους, παίζεις warzone. Απλά πράγματα.

Δεν διαφωνούμε κάπου λέμε τι προτιμάει ο καθένας, είμαι μέτριος παίχτης και έχω ξεκλειδώσει τα περισσότερα πράγματα από θέμα όπλων με 2-3 ώρες το πολύ και όχι κάθε μέρα οπότε δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα λες τα πράγματα.
    Ο χρόνος είναι χρήμα αλλά το χρήμα καλό είναι να μην αγοράζει χρόνο γιατί αλλάζει το πράγμα.

Το να έπαιζα συνέχεια για τους στόχους του warzone θα ήταν βαρετό τώρα παίζω και γι'αυτό και παράλληλα για να κάνω κάποια challenges.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

This reduces controller lag and increases responsiveness, which improves the KILLZONE SHADOW FALL multiplayer experience.
    ενταξει πειραμε και την απαντηση,οχι επειδη καποιοι σε αλλο forum γραφανε για 1080i

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ενταξει πειραμε και την απαντηση,οχι επειδη καποιοι σε αλλο forum γραφανε για 1080i
    1080i είναι στο MP, απλά στον κάθετο άξονα. Το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι δημιουργεί artifacts (blurriness και κάθετες γραμμές) όταν αποτυγχάνει το motion estimation (σαν το MPEG ένα πράγμα). Είτε με upscaling, είτε με prediction, και στις 2 περιπτώσεις δημιουργείται πληροφορία εκ του μηδενός, οπότε ατόφιο 1080p δεν είναι.

Μην τους δικαιολογούμε και δίνουμε λαβή για σχόλια στα Xbots. Τους είχαμε τρελάνει στην καζούρα τόσο καιρό (βάζω κι εμένα μέσα), οπότε λογικό είναι να ψάχνουν ευκαιρία να ξεσπαθώσουν στο πρώτο στραβοπάτημα της Sony.

IMHO, αυτά θα έπρεπε να τα είχαν πει 4 μήνες πριν και όχι να τα μαθαίνουμε κατόπιν εορτής επειδή τους ξεμπρόστιασε το «φιλοXBOXάδικο» Eurogamer... ποιός μου λέει εμένα ότι δεν τα πήραν από την Sony για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό τόσο καιρό; Ποτέ δεν θα μάθουμε τι παίχτηκε.

Anyway, η ανάλυση δεν αλλάζει, οπότε πάμε παρακάτω...

Bookmarks

Bookmarks