Page 43 of 104 FirstFirst ... 333940414243444546475393 ... LastLast
Results 841 to 860 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Η τακτική δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων αλλά με το πόσο καλά είναι αυτά τα άτομα που παίζουν και τα 14 πρέπει να παίζουν με συνεργασία και τα 24 αν θέλουν να κερδίσουν αλλιώς πέφτει γλέντι από αυτούς που ξέρουν να παίζουν.
    Μην λεμε παλι τα ιδια, εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου οτι ναι μεν φταινε οι παιχτες, αλλα
    μεριδιο ευθυνης εχει και ο σχεδιασμος των πιστων απο την guerilla. Για εμενα τουλαχιστον. Οταν μου βαζει objective defend σε δωματιο 3 Χ 3 και υπαρχουν 24 παιχτες και δεν εχει συνεπειες αν το αλλο objective στο καταστρεψει ο εχθρος, τοτε ειναι σαν να προσκαλεις τους παιχτες να πανε σε αυτο το δωματιο και να γινει μακελειο. Δεν ξερω για την δικη σου εμπειρια απο random 24 player warzones αλλα εγω ελαχιστες πραγματικα φορες επαιξα με 24 ατομα και να νιωσω οτι παιζουμε σωστα.

Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια θα γίνει και ο χαμός και μου έχει τύχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια είναι έτσι υπάρχουν παιχνίδια που δεν γίνεται χαμός αλλά πολλοί δεν ξέρουν να παίζουν και αυτό είναι πολύ χειρότερο, μου έτυχε χθες να χάνουμε γιατί κανείς δεν έπαιζε με spawn και μόλις αποφάσισα να παίξω με spawn το γυρίσαμε το ματσάκι και εκεί 24 παίζαμε αλλά η τακτική μέτρησε.

Όσο για το δωμάτιο 3Χ3 που είδες με 24 παίχτες μέσα αυτό σημαίνει ή ότι δεν ξέρουν να παίζουν ή ότι δεν παίζουν ομαδικά, δεν χρειάζεται να πάνε και 24 πάνω από το objective για να κάνουν defend-attack.
    Last edited by nikon; 08-01-2014 at 13:20.

andreaskou's Avatar
    PSN ID
    OLYMPUS-GR
    Name
    ΠΑΟΚ

kalimera exo kanei proparagkelia to ps4 tin foul ekdosi me to killzone vlepo poli kosmo na to poulai to paixnidi 8a i8ela tin gnomisas gia to online tou paixnidiou (den me endiaferi ka8olou i campania) euxaristo

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ειναι πιο δυσκολο απο το cod και το bf γιαυτο το παραταει ο κοσμος, δεν εχει καποιο aim assist και θελει και αρκετες σφαιρες στον στοχο για να φας καποιον

5. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

psx3 (09-01-2014)

andreaskou's Avatar
    PSN ID
    OLYMPUS-GR
    Name
    ΠΑΟΚ

euxaristo file epeza poli ta cod sto ps3 eukeria na dokimaso kati diaforetiko

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Ειναι γεγονος οτι για τις περισσοτερες πιστες ο ιδανικος αριθμος ειναι 14-16 παιχτες. Υπαρχουν ομως και πιστες οπως το Station, Forest, Park οπου οι 24 παιχτες ειναι μια χαρα. Οι πιο ακαταλληλες για 24 παιχτες ειναι το Penthouse και το Wall. Υπαρχει ομως και μια αλλη παραμετρος που πρεπει να λαβουμε υποψη, και αυτη ειναι η διαφορετικη τακτικη που απαιτειται για το 12 vs 12 και για το 7 vs 7.
    Στο 24αρι, αυτο που κυριως μετραει ειναι η υπερσυγκεντρωση ατομων και πυρος στο objective ωστε καποια στιγμη το μερος να ξεμεινει στιγμιαια απο αντιπαλους και να οχυρωθει η ομαδα εκει. Στο 14αρι, επειδη υπαρχει χωρος παιζει πιο πολυ το εξυπνο transition μεταξυ των αποστολων, δηλαδη να βρισκονται οι παιχτες σε πλεονεκτικη θεση ακριβως τη στιγμη που αρχιζει ενα mission ωστε να αποκτησουν προβαδισμα (κλασσικο παραδειγμα το beacon retrieval και το S&D).
    Αυτο που ειναι σιγουρο ομως, ειναι οτι στο 7 εναντιον 7 αμα πεσεις σε ομαδα 3-4 ατομων και οι δικοι σου ειναι randoms σπανια μπορεις να γυρισεις παιχνιδι. Στο 24αρι ολο και καποιοι μπορει να κανουν κατι αμα βαλεις κανα spawn, στο 14αρι αν δεν εχεις παρεα κλαφτα. Τα spawns δεν δινουν kills, και οταν τα εχεις δεν εχεις καποιο killing ability (turret η air bot) για αυτο και δεν τα προτιμαει ο κοσμος. Παρεπιπτοντως, δεν ξερω αν ειδατε videos απο το tournament που ετρεξε η Guerilla, σχεδον ολες οι ομαδες ηταν αποκλειστικα support με καποιους assault που και που.
    Οποιος θελει παρεα το psnid μου ειναι k-r-o-n-o-s666.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ρε παιδιά, μια ερωτηση....
    Εχω παιξει 2-3 φορές multi, επειδη έλειπα κάποιες μερες. Πως στον κόρακα επιλέγω να παίξω ΟΠΟΙΟ mode θελω σαν assault class;;;; Με εχει καταμπερδέψει το μενού του παιχνιδιού. Γενικα, με ποια βήματα ακριβως μπορω να φτιάξω τον δικό μου παίκτη;
    Last edited by Dragonpaul; 09-01-2014 at 13:17.

Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Οποιος θελει παρεα το psnid μου ειναι k-r-o-n-o-s666.
    Αααααα εσύ είσαι αυτός ε;;;...έχουμε παίξει μερικά ματσάκια μαζί γιατί έβλεπα το id σου και έλεγα παίζει να είναι Έλληνας αυτός, θα σε κάνω add τώρα που σε έμαθα.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Ρε παιδιά, μια ερωτηση....
    Εχω παιξει 2-3 φορές multi, επειδη έλειπα κάποιες μερες. Πως στον κόρακα επιλέγω να παίξω ΟΠΟΙΟ mode θελω σαν assault class;;;; Με εχει καταμπερδέψει το μενού του παιχνιδιού. Γενικα, με ποια βήματα ακριβως μπορω να φτιάξω τον δικό μου παίκτη;
    Στο είχα ξαναπεί αλλά μάλλον δεν με προσέχεις.....λοιπόν τελευταία φορά θα στο πω στο μενού που είσαι και περιμένεις να μπεις στο παιχνίδι πατάς L1 ή R1.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Κάτσε, βρε Νίκο... Το θυμαμαι αυτο που μου είχες πει, αλλα εσυ εννοείς οτι επιλέγεις το class ΑΦΟΥ εχεις πατήσει το "Χ" για να κανεις join σε κάποιο παιχνιδι;;;;

Και από εκεί μπορείς πατώντας τετράγωνο κάνεις edit αυτόν που θες αλλά αν θες πριν μπεις στο παιχνίδι (στο αρχικό μενού του multi) θα πας στο personalization.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αφού παω στο personnalisation και μου βγάζει μονο κατι skins και voices. Λες να μου ξέφυγε κατι;
    Το βιντεο θα το δω πιο μετά γιατι δε μπορω τωρα.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by andreaskou View Post
    kalimera exo kanei proparagkelia to ps4 tin foul ekdosi me to killzone vlepo poli kosmo na to poulai to paixnidi 8a i8ela tin gnomisas gia to online tou paixnidiou (den me endiaferi ka8olou i campania) euxaristo
    Μην ανησυχεις. Το multiplayer ειναι καλυτερο απο το campaign και μολις το συνηθισεις, εχει φαση.
    Κατα τη γνωμη μου ομως πασχει απο ωραιους χαρτες.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Αφού παω στο personnalisation και μου βγάζει μονο κατι skins και voices. Λες να μου ξέφυγε κατι;
    Το βιντεο θα το δω πιο μετά γιατι δε μπορω τωρα.
    Sorry γράψε λάθος στο My career πας και μετά edit loadouts.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Οκ, θα το δω σε λιγα λεπτά!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Οκ Νίκο, το βρήκα. Αλλα δε το κάνουν πιο απλό, ρε παιδι μου... Τεςπα, εχω ξεκινήσει και βλέπουμε.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Παιδιά από online τι λέει;ψήνομαι να το αγοράσω. Το βρίσκω πολύ φθηνά μεταχειρισμενο. Όσοι ασχολούνται με το multi-player ας μου πουν εντυπώσεις.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το πιο δυσκολο απο ολα,δεν εχει aim assist,δεν ειναι παιχνιδι μπηκα εκανα kill εφυγα

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:50.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν θελεις aim assist εχεις cod,bf4...επρεπε να ξεχωριζει και καλα εκανε για μενα, οχι επειδη ειμαι ο σουπερ τουμπανος παιχτης αλλα επειδη οταν το βαζω να παιξω και κανω kill, αυτο το kill μετραει για μενα

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:50.

Bookmarks

Bookmarks