Page 60 of 104 FirstFirst ... 105056575859606162636470 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

H Hangar ωραία θα είναι, μοιάζει με τη Factory, αλλά η Cruiser πρέπει να είναι η χαρά του shotgun και της χειροβομβίδας.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παιδια αναλυτικα στατιστκα εχει καπου το παιχνιδι?

Εκτος απο το My Career που σου δειχνει ενα KD ratio και WIN/LOSS ratio.

http://shadowfall.killzone.com/

Κάνε sign in και δες τα πάντα.

4. The Following 2 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

Nek_Food (06-02-2014),Valkyre (06-02-2014)

Name
    Δημήτρης

^^ Α πολυ ωραια! Thnx ρε συ Νικο!

Το ωραιο ειναι που μπορεις να δεις και τους φιλους σου! Νομιζα οτι το ποσοστο νικων μου ηταν για τα μπαζα, αλλα τελικα απο οτι φαινεται ετσι ειναι για πολλους λολ! Περιμενα να δω τιποτα τρελα νουμερα, αλλα οκ ειμαι σε φυσιολογικα πλαισια

Με λιγα λογια, I dont suck as bad as I though I did.

Σε σχέση με τα δικά μου super είναι τα δικά σου, αλλά εγώ είμαι βουρ στο πατσά εσύ παίζεις αλλιώς.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Σε σχέση με τα δικά μου super είναι τα δικά σου, αλλά εγώ είμαι βουρ στο πατσά εσύ παίζεις αλλιώς.
    A καλα ναι εννοειται, εγω δεν το μπορω πλεον το βουρ στον πατσα, εκνευριζομαι πολυ μετα απο καποιο σημειο.Κυριως γιατι -οπως ειπα και παλαιοτερα- βλεπω αδιαφορια απο τους υπολοιπους να υπαρχει συστημα. Γι αυτο και αρχισα να παιζω περισσοτερο deathmatch (καλα και λογο χρονου, παιζω 3-4 ματς την ημερα πλεον συνηθως) το οποιο θεωρω πιο τιμιο.Γιατι αν παιξω warzone θα παιξω κι εγω βουρ στον πατσα. Αλλα με εκνευριζει πολυ γιατι νιωθω τις περισσοτερες φορες οτι ειμαι ο μονος (αντε και αλλος 1-2) που παει βουρ στον πατσα και επειδη δεν προλαβαινω να παιξω 30 δευτερολεπτα πριν με φανε λαχανο, τα παιρνω ασχημα στην κρανα. Το ξερω εφτιαξες ηδη εικονα χαχα!

LOL

Ασε που με το deathmatch βλεπω οτι κερδιζω πολυ πιο συχνα matches και ναι εχω φετιχ με ενα στατιστικο συγκεκριμενα, το WIN/LOSS ratio που εχω βαλει σκοπο να καταφερω να το παω εστω στο 1.50!!
    Last edited by Valkyre; 06-02-2014 at 11:41.

Μπα εγώ ζαμαν φου για τα στατιστικά μπαίνω μέσα και όσες φάω, όσες ρίξω εκτός αν παίζω με γνωστούς οπότε εκεί πάω πιο συντηρητικά.

Η πλάκα είναι ότι μου έχει τύχει πολλές φορές να τρέχω αμέσως για κάποιο objective στο warzone πχ capture και όλοι οι άλλοι να έχουν στηθεί γύρω από αυτό και να περιμένουν να έρθουν πρώτα οι άλλοι να τους σκοτώσουν και μετά να πάνε.......ρε τι λέτε βουρ τώρα που μπορούμε.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Μπα εγώ ζαμαν φου για τα στατιστικά μπαίνω μέσα και όσες φάω, όσες ρίξω εκτός αν παίζω με γνωστούς οπότε εκεί πάω πιο συντηρητικά.

Η πλάκα είναι ότι μου έχει τύχει πολλές φορές να τρέχω αμέσως για κάποιο objective στο warzone πχ capture και όλοι οι άλλοι να έχουν στηθεί γύρω από αυτό και να περιμένουν να έρθουν πρώτα οι άλλοι να τους σκοτώσουν και μετά να πάνε.......ρε τι λέτε βουρ τώρα που μπορούμε.
    Ξερεις τι με χαλαει πολυ στην διαδικασια αυτη?

Οτι ναι ρε παιδι μου, οκ να κανω ολα αυτα, να με τρωνε και να με κανουν με τα κρεμυδακια, αλλα τουλαχιστον ρε φουστη μου, να κερδισω το ματς! Δηλαδη να μπω σε ολη αυτην την διαδικασια αλλα τουλαχιστον να εχει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Με ξερεις καλα... ξερεις οτι εχω θεμα με την νικη... λολ θελω ρε παιδι μου να κερδιζω. Δεν λεω παντα, αλλα ρε γμτ αν κανω θυσιες για την ομαδα τουλαχιστον να πω μετα το ματς, "ναι ρε φουστηδες με σκοτωσατε 345393939532 φορες, αλλα το ματς το πηραμε"

Ε και τελικα δεν γινεται σχεδον ποτε αυτο. Και ξενερωνω!

Αυτο το στατιστικο (W/L) καταλαβαινεις γιατι με νοιαζει, αφου ξερεις! ΛΟΛ

Καλά και εγώ θέλω να κερδίζω λέγοντας βουρ στο πατσά δεν εννοώ στα τυφλά και να γίνω σάκος του μποξ απλά δεν σκέφτομαι αν θα με φάνε πάω στο objective με τη σκέψη σε αυτό όχι στο αν θα χαλάσω τα στατιστικά μου.

Αν βέβαια δω ότι ο καθένας παίζει για τη πάρτη του και οι θυσίες μου πάνε χαμένες το γυρνάω και εγώ σε κανέναν σναϊπερά και πλακώνομαι στα melee.

Name
    Δημήτρης

Το win loss με ενδιαφερει ναι, τα υπολοιπα στατιστικα (ποσες φορες θα με φανε, accuracy κλπ) δεν δινω δεκαρα.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:58.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

14. The Following 3 Users Say Thank You to le_71 For This Useful Post:

Kkritikos (06-02-2014),Nerven (06-02-2014),nikosarg (06-02-2014)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Teamdeathmatch δεν παιζω λογω βαρεμαρας, δεν μου λεει κατι. Μονο οταν θελω να κανω κανα challenge με κανα οπλο, για να μην πουλησω το warzone. Στο warzone παιζω παντα για τη νικη και ειμαι mission oriented, οποτε δεν νε νοιαζει ποσο πεθανα. Ακομα και οταν η ομαδα ειναι χαλια, παλι προσπαθω να παιξω ωστε να παρουμε τα missions, αλλα και να χασουμε (που χανουμε) δεν τρεχει τιποτα. Τα στατιστικα μου ουτως η αλλως δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο, και συμφωνω με τον psx3 οτι κανουν κακο γιατι βγαζουν το μυαλο απο την διασκεδαση και μετατρεπουν το παιχνιδι σε αγχος.
    Παρεπιπτοντως, επιτελους διορθωσαν το glitch με το Judaz και το flashlight στο 1.09!

Name
    Δημήτρης

Παιδια φυσικα και συμφωνω μαζι σας οτι τα στατιστικα (ειδικα το K/D ratio) κανουν κακο στο παιχνιδι.

Αλλα πως μπορειτε να υποστηριζετε το ιδιο και για το στατιστικο του W/L ratio??? Αυτο πραγματικα με κανει να εχω διαστημικου βεληνεκους απορρια!!

Δεν μιλαμε για ενα "προσωπικο" στατιστικο, το οποιο προφανως μπορει να επηρεασσει τον τροπο που παιζεις, στον βαθμο να αδιαφορεις να κερδισεις τον αγωνα και απλα να εχεις καλα προσωπικα στατιστικα (με λενε kill/death ratio).

Μιλαμε για το στατιστικο εκεινο το οποιο σε ωθει να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ενα ματς. Δεν ειναι στατιστικο που θα σε κανει να πουλησεις το ματς.

Και στην τελικη κακο δεν κανουν μονο τα στατιστικα, αλλα και τα "challenges"... και βασικα αυτα τα challenges κανουν απειρως περισσοτερο κακο στο παιχνιδι κατ εμε, οσον αφορα τον απολυτο σκοπο που ειναι -φυσικα- η νικη του ματς.

Οταν η Guerilla βαζει 340583933 διαφορετικα challenges τυπου "σκοτωσε τοσους με το πιστολακι", "βαρα τοσους απο μεγαλη εμβελεια" "ριξε τοσες χειροβομβιδες" και ενα καρο αλλες ανοησιες οι οποιες οδηγουν πολλους παιχτες να παιζουν με συγκεκριμενα οπλα που δεν βολευουν στις εν λογω περιστασεις ή να υιοθετουν gameplay συνηθειες με βαση το τι επιτασσει το εκαστοτε challenge που κυνηγανε και οχι την νικη του ματς, τοτε να με συγχωρειτε αλλα αυτο ειναι ΠΟΛΥ χειροτερο απο τα στατιστικα.

Και ξαναλεω το στατιστικο W/L ratio πρεπει να αναζητουν ολοι να ειναι αυτο που τους νοιαζει κατ εμε... σημαινει οτι σε νοιαζει πανω απο ολα η ΝΙΚΗ. Οχι το k/d ratio, οχι τα challenges, οχι να ξεκλειδωσεις τον φακο στο πιστολακι, οχι να παιξεις με συγκεκριμενους τροπους που σε περιοριζουν απο τον σκοπο σου αυτο.

Γι αυτο κι εμενα ΟΛΑ μου τα loadouts ειιναι με τα καλυτερα οπλα για την περισταση και οχι με "πειραματισμους" για να κανω challenges.

Βρηκα την υγεια μου με το Μ88 (πως λεγεται το κλασσικο οπλο)? Με αυτο θα ειμαι παντα οταν ειμαι assault. Δεν θα αρχισω να παιζω με οπλα που δεν με βολευουν και δεν παιζω καλα με αυτα μονο και μονο για να κερδισω τα challenges. Εχω διαπιστωσει οτι ενα ability μου ειναι αχρηστο/αβολο (stun ability του assault/teleportation του scout) ε δεν θα παιξω ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ με αυτα για να παρω τα challenges.

I play to win. Και γι αυτο το W/L ratio ειναι σημαντικο για εμενα.

Οπως ομως σωστα λεει ο psx3, χρειαζεσαι ομαδα για αυτο... αλλα εγω παιζω πολυ λιγο και πολυ αργα... αντε να βγαλω ακρη...
    Last edited by Valkyre; 06-02-2014 at 16:44.

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Έπαιξα 6 ματσάκια μετά το update, και στις 6 περιπτώσεις η ομάδα μου έχασε... Μπορεί να έφταιγα εγώ που ήμουν ο αδύναμος κρίκος αλλά νομίζω καλό θα ήταν να υπάρχει επιλογή "mercenary" όπως στα Call of Duty έτσι ώστε αν παίζεις μόνος σου να μην πέφτεις συνεχώς σε parties και clans.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν διαφωνω σε κανενα σημειο απο αυτα που γραφεις. Συμφωνω σε ολα. Οντως ειναι και θεμα γουστου γι αυτα που λες στο single player κομματι. Εγω νιωθω εντελως overpowered αν ξεκινησω new game + με ολα τα upgrades. Αυτο εινια ολο.

Τωρα στο multi και εκει συμφωνω οτι καλο ειναι να υπαρχει ποικιλια και τα challenges κατα μια εννοια αυξανουν και το replaybility αν το καλοσκεφτεις. Επισης οι πολλες επιλογες βοηθουν στη ν δημιουργια συγκεκριμενων warzones με συγκεκριμενους κανονες που μπορουν να κανουν πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ετσι για αλλαγη. Δηλαδη warzones τυπου μονο shotguns ή warzones τυπου μονο sniper κλπ.

Οντως αυτο αλλαζει και φρεσκαρει το παιχνιδι.

Αλλα οπως ειπα και συμφωνησες, τα πολλα και ηλιθια challenges αρχιζουν και στρεφουν το κυριο focus αρκετων παικτων (που πρεπει να ειναι η νικη του ματς) σε ανελεητο κυνηγι ολοκληρωσης των challenges αυτων κυριως.

Αυτο με χαλαει. Εγω εχω βρει 3 loadouts pου μου αρεσουν και αυτα χρησιμοποιω μονιμως. Δοκιμασα να παιξω scout ας πουμε και ... δεν το'χω... οπως και να το δω, απλα δεν το εχω να παιζω με scout. Δεν μου αρεσουν τα οπλα του, τα abilities δεν νομιζω οτι ταιριαζουν τοσο καλα με τα υπαρχον maps κλπ κλπ. Ενω λατρευω το stelath, κι ομως με τον scout εχω παιξει ελαχιστα. Νομιζω ομως οτι απλα εγω δεν το νιωθω και αυτο επειδη θεωρω οτι οι πιστες ειναι πολυ, παρα πολυ κλειστες.

Αnyway, το W/L ratio με νοιαζει γιατι ειναι επι της ουσιας απεικονηση οπως το ειπες "ομαδικοτητας". Μονος σου να φτιαξεις το W/L ratio δεν μπορεις που να χτυπιεσαι. Εκτος και αν κανεις ταρζανιες οπως ειπες, με στημενες καταστασεις και ιδιωτικα rooms/warzones.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:58.

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Παρατηρησα οτι μετα το patch το revive drone εχει μια καθυστερηση 2-3 sec να δωσει την επιλογη στον παιχτη για να κανει accept το revive. Αυτη η μικρη αλλαγη μεγαλωνει αισθητα το χρονο του revive οποτε χρειαζεται προσαρμογη. Τωρα πλεον δεν ειναι τοσο γρηγορο να κανεις 3-4 revives αμεσα, γιατι οι αλλοι εχουν περισσοτερο χρονο να καταστρεψουν το revive droid αλλα και λιγο περισσοτερο χρονο να αντιδρασουν. Προσεξτε το, κανει διαφορα πιστευω. Μαλλον το τωρινο ειναι πιο ισορροπημενο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Έχεις δίκαιο κ αυτο λογικά έγινε για να προλάβουν οι άλλοι να τρώνε τα drones επίσης όμως έβαλαν κ immune μετά από revive περί τα 2 sec

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Σωστα, υπαρχει ενα μικρο διαστημα immunity μετα το revive, μικρο μεν αλλα υπαρκτο.

Bookmarks

Bookmarks