Page 115 of 120 FirstFirst ... 1565105111112113114115116117118119 ... LastLast
Results 2,281 to 2,300 of 2391

Thread: Destiny

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Μάλλον έπρεπε να κάνω εγώ απόπειρα απεξάρτησης από το destiny για να πάρει το armenaki gjallarhorn χαχαχα!!!!

Advanced Member phaerun's Avatar
    PSN ID
    PhaerunGR

ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ. παρα πολύ καλο
    Και το ελεγα χθες στα παιδία οτι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει απο τα burn primaries ειναι ενα handcannon με solar. θελω και εγω 35αρι. Το 34 ειδα οτι ειναι νέο boss αλλα επειδη την αλλη βδομάδα θα το βάλουν σε 32αρι λέω να το τιμήσουμε. Και φυσικά τα υπολοιπα 32αρια...

ΕDIT: Σταυρο το 35αρι δινει παραπάνω δωράκια ; δηλαδη αν εχεις πάρει ενα armor core απο 32 και ενα weapon core απο 34 το 35αρια δινει απο ενα επιπλέον οπότε βγάζεις 2 απο το καθενα ανα χαρακτήρα κάθε βδομάδα ;
    Last edited by phaerun; 03-06-2015 at 10:38.

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Να παμενα παμε να τα τελειωνουμε και το σκ iron banana

την ειχα κανει και εγω αγγελε αυτη την αποπειρα απεξαρτησης αλλα δεν επιασε χαχα

Senior Member manolissmy83's Avatar
    Name
    μανωλης

καλα αμα παρει ο αρμενακης το gjallarhorn να μου το πειτε να κατεβω στην πιατσα μετα τα απο τοσα τρολαρισματα που εχει κανει στον κοσμο η bungie αντη να τον κανει band τον τρολαρη και για αυτο δεν περνει gjallarhorn (makhs83)

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Quote Originally Posted by manolissmy83 View Post
    καλα αμα παρει ο αρμενακης το gjallarhorn να μου το πειτε να κατεβω στην πιατσα μετα τα απο τοσα τρολαρισματα που εχει κανει στον κοσμο η bungie αντη να τον κανει band τον τρολαρη και για αυτο δεν περνει gjallarhorn (makhs83)
    εχεις μεινει πισω... το πηρε... κατεβα.

6. The Following User Says Thank You to dspug7 For This Useful Post:

giotios (04-06-2015)

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

ΕDIT: Σταυρο το 35αρι δινει παραπάνω δωράκια ; δηλαδη αν εχεις πάρει ενα armor core απο 32 και ενα weapon core απο 34 το 35αρια δινει απο ενα επιπλέον οπότε βγάζεις 2 απο το καθενα ανα χαρακτήρα κάθε βδομάδα ;[/QUOTE]

Αννα ναι το 35 δινει 1 armor kai 1 weapon core οποτε σωστα το ειπες βγαζεις 2 απο το καθενα ανα χαρακτηρα και 2 etheric light ανα χαρακτηρα

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Έχασα το λογαριασμό για το πόσες φορές είπα "γαμώ το Thorn" στο Iron Banner. Ευτυχώς το άρθρο αυτό επιβεβαιώνει σε μένα ότι δεν ήταν η ιδέα μου.

Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί τόσο το thorn όσο το vex. Μου σπάει τα νεύρα σε απίστευτο βαθμό 😈

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Leak: Destiny's New Expansion Is The Taken King, Out September 15

This evening, a tipster sent over a large marketing sheet for The Taken King, which weΆve been able to corroborate with other sources. The sheet—which lists The Taken King at $40—offers a handful of details surrounding DestinyΆs next expansion pack.

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Παρόλο που δεν παίζω φανατικά μέσα στην εβδομάδα και ασχολούμαι κυρίως το Σ/Κ, έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι.
    Έχω κολλήσει με το gear σε lvl27 (έναν Titan χαρακτήρα έχω όλον κι όλο, δεν έχω παίζει τα άλλα class) και παίζει με την υπομονή μου που δεν μου πετάει τίποτα καλύτερο. Επίσης, τον Xur τον έψαχνα το Σάββατο αλλά δεν τον είδα στο Tower.
    Θέλει γερά νεύρα το παιχνίδι, ειδικά αν δεν είσαι hardcore παίχτης δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις από πάνω του.

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

To destiny είναι εθισμός.Από ένα σημείο και μετά δεν παίζεις κάνεις μεροκάματο με υπερωρίες.
    Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα εγώ μετά από 10 μήνες γι αυτό το κοψα.....προς το παρόν.

PSN ID
    PhaerunGR

@tsakali κανε strikes μαζευε vanguard points και αγορασε armor απο το vanguard και θα πας 32 μόνο απο αυτό.

σοβαρα το λέω μόνο απο τα ρουχαλάκια του vanguard πας 32 τώρα.

To thorn δεν με πειράζει. Εχω παίξει και με thorn και έχω πεθάνει απο thorn. μπορώ να πώ ότι στα προηγουμενα iron banners δεν επαιζε τόσο όσο σε αυτό εδώ αλλα και πάλι δεν με πειραζε. αυτο που με έκανε να συφιλιάσω πάντως ήταν οι @#$#@$@# συνδέσεις. σουπεράκι με τον voidwalker στην μούρη του άλλου και εζησε και μετά με κυνηγούσε με τη καραμπίνα. κόσμος να τηλεμεταφέρεται...

εδινα το benefit of the doubt για το αν ετρωγαν ld. αυτο το δικαιολογούσα. αλλα αν τον εβλεπα μετα να τρεχει σαν κατσίκι και δεν τον ειχε πετάξει ετρωγε κατευθειαν report. πρεπει να εκανα γύρω στα 20 άτομα report μέσα σε αυτη τη βδομάδα. δεν ειχα ξανακάνει report ποτε μέχρι τώρα αλλά αυτη τη παπαρια δεν την ανέχομαι. να πάνε στο osiris να τα κάνουν αυτα και να αφήσουν το Iron banner μου ησυχο.

14. The Following 3 Users Say Thank You to phaerun For This Useful Post:

giotios (09-06-2015),tsakali GR (09-06-2015)

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Ni hao

Weekly reset update

Spoiler!
    Τα λεμε σε λιγες μερες στο πεδιο της μαχης

16. The Following 2 Users Say Thank You to giotios For This Useful Post:

Nikos326_GR (09-06-2015),phaerun (10-06-2015)

PSN ID
    PhaerunGR

παναγιωτη ποτε ερχεσαι ; ο skolas εχει solar burn... τωρα ειναι κυριοι η ευκαιρία μας να κάνουμε το 35αρι ....
    εχω εναν trooper ετοιμο... παμε παμε...

18. The Following User Says Thank You to phaerun For This Useful Post:

giotios (10-06-2015)

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Αννα μαλλον θα ειμαι πισω Σαββατο μεσημερι. Περιμενω τα εισητηρια. Με το etheric που μου πηρες στο ΙΒ (βαθυτατα υποχρεωμενος) παω 34 και τον σκιζουμε!

20. The Following User Says Thank You to giotios For This Useful Post:

phaerun (10-06-2015)

baldazor's Avatar
    PSN ID
    P_e_t_r_o_s1
    Name
    Petros

Δεν μας τα λενε καλά
    http://www.eurogamer.net/articles/20...sion-price-tag

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

40 λίρες για expansion? α καλά. Αυτό μάλιστα. Μια και έξω άρμεγμα. Καλά αφορμή ψάχνει ο κόσμος για να ξεκολλήσει ούτως ή άλλως. Με τέτοιες τιμούλες οι μισοί θα το βάλουν στο ντουλάπι το destiny.

baldazor's Avatar
    PSN ID
    P_e_t_r_o_s1
    Name
    Petros

Δεν ειναι μόνο το οτι θα κάνει 40 λίρες. Αν θέλεις να το πάρεις σε δισκάκι σε υποχρεώνουν να πάρεις και το αρχικό παιχνίδι και τα 2 dlc τα οποία τα έχεις πλήρώσεις. Οταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατι να ξανναπληρώσω κατι το οποίο το έχω, αυτος απαντάει επειδη θα έχει 3 emotes (τα παιρνεις μόνο αν αγοράσεις το δισκάκι) και αν τα δεις θα θέλεις να τα πληρώσεις.

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

ηδη το εχω γυρισει σε elder scrolls online. καλο ηταν οσο κρατησε...

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by baldazor View Post
    Δεν ειναι μόνο το οτι θα κάνει 40 λίρες. Αν θέλεις να το πάρεις σε δισκάκι σε υποχρεώνουν να πάρεις και το αρχικό παιχνίδι και τα 2 dlc τα οποία τα έχεις πλήρώσεις. Οταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατι να ξανναπληρώσω κατι το οποίο το έχω, αυτος απαντάει επειδη θα έχει 3 emotes (τα παιρνεις μόνο αν αγοράσεις το δισκάκι) και αν τα δεις θα θέλεις να τα πληρώσεις.
    Ναι το διάβασα και αυτό το απίστευτο καλά οκ. Αν πραγματικά υπάρχει κόσμος που δέχεται τέτοιες πολιτικές τότε οκ τι να πω. Έχω κάψει το destiny όσο δεν πάει αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από το παιχνίδι από την αρχή. Είναι όμορφο παιχνίδι και εθιστικό αλλά από την πρώτη στιγμή έβλεπες ότι έχουν κόψει πολλά από το base game. Έλεγες οκ μπορεί να μην πρόλαβαν και να τα βάλουν στην συνέχεια (έστω και επί πληρωμή) Τα expansions όμως είναι πραγματικά μέχρι τώρα η χειρότερη εκδοχή milking χωρίς κάτι εντυπωσιακά νέο. Αρχικά είχα την χαζή ελπίδα ότι μπορεί να έβαζαν νέους πλανήτες και υλικό πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλά πλέον δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Το νέο υλικό θα είναι κανα ανασχεδιασμένο όπλο, κανένα emblem και καμιά νέα μπάλα για το tower. Και κανά strike που το 95% υπήρχε ήδη στο παιχνίδι. Πράγματα που άλλα games δίνουν τσάμπα αυτοί θέλουν να τα χρεώσουν το εικονικό τους βάρος σε χρυσάφι.

Bookmarks

Bookmarks