Με πρόλαβες Παναγιώτη!!!!Σήμερα θα ψωνίσουμε καλά!Εκτός από thunderlord έχει και helmet για το χαντεράκο μου.Οπότε τον παω και αυτόν 32λ.Απλά σκεφτόμουν αν θα αγοράσω το helmet η να αγοράσω με mote engram;;;;;
Με πρόλαβες Παναγιώτη!!!!Σήμερα θα ψωνίσουμε καλά!Εκτός από thunderlord έχει και helmet για το χαντεράκο μου.Οπότε τον παω και αυτόν 32λ.Απλά σκεφτόμουν αν θα αγοράσω το helmet η να αγοράσω με mote engram;;;;;
Kane (08-05-2015)
Που θα πάει θα πέσει και αυτή.Αν κατάλαβα καλά στο νέο dlc όλα τα exotic αναβαθμίζονται με exotic shard.Τα legendary με το νέο etheric light.αυτό το παίρνεις από prison of elders,trials of osiris,nightfall k ironbanner.τα λέω καλα;;;;;;
Kane (11-05-2015),Nikos326_GR (09-05-2015)
@kane
στειλε FR και σε μενα,οποτε με πετυχεις και θες βοηθεια πες![]()
Kane (11-05-2015)
Καλησπέρα σε όλους! Ξεκίνησα πρίν απο λίγες ημέρες το DESTINY στo PS4. Προέρχομαι απο DESTINY στο XBOX ONE, οπότε πρέπει να τα ξανακάνω όλα απο την αρχή... Είχα WARLOCK επίπεδου 32! Προς το παρόν είμαι επίπεδο 10 Warlock, αλλά δεν θα αργήσω να φτάσω 30.
Στείλτε μου αιτήματα για να παίξουμε μαζί!
Psn Id: gael_HELLAS
Θα πολύ ψόφο το βράδυ.Ετοιμάστε όπλα και πυρομαχικά.
An Insurmountable Skullfort
Knucklehead Radar
Apotheosis Veil
Truth
Μάλλον θα πάω για το πρώτο μου exotic weapon. Απ'ότι έχω διαβάσει είναι πολύ καλό.
Μια χαρα ρουκετοβολο ειναι, και εχει και το καλυτερο tracking. Αν σου περισσευουν coins χτυπα το.
Μην ακους αυτους που εχουν το ακατανομαστο, gjallaκατι... Haters gonna hate...
Συμβιβάζομαι και με το δεύτερο καλύτερο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα![]()
giotios (15-05-2015)
Χεχε οχι, θα μου το ριξει ο rngeesus οταν με κρινει ικανο.
Εσεις κυριε Διαμαντη να μην παιζετε με τα ψυχολογικα προβληματα των συμπολεμιστων σας...![]()
Bookmarks