Ναι εκπαιδευτικό θα είναι ¶γγελε phaerum έλα και ΕΣΥ αν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το raid είναι ευκαιρία.θα σου στείλω αν είσαι μεσα
Ναι εκπαιδευτικό θα είναι ¶γγελε phaerum έλα και ΕΣΥ αν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το raid είναι ευκαιρία.θα σου στείλω αν είσαι μεσα
Αυτα ειναι...
Εγω μαλλον θα μαι πισω την επομενη Δευτερα - Τριτη.
Θα με περιμενετε για Nightfall ε;
Χαχαχα δεν ξέρω δεν σου υπόσχομαι τίποτα θα το σκεφτούμε![]()
Last edited by alexadrinos; 19-01-2015 at 14:32.
Τελικά δεν καταφέραμε να το βγάλουμε το raid.Φάγαμε πολύ κάσα που λέει και ο φίλος μου ο nemethon.
A ρε Κώστα αν ερχόταν λίγο νωρίτερα το μήνυμα σου θα τον βγάζαμε τον μπάσταρδο.Έκτος από τον captain οι υπόλοιποι είμασταν άσχετοι
αλλά κυρίως δεν είχαμε τα κατάλληλα όπλα.Την επόμενη φορά.όπως και να χει πήραμε το βάπτισμα
υγ.Χτύπησα και μποτούλες![]()
Μεχρι τον Crota me 5 πρωταρηδες ηταν μια χαρα αγγελε
Ο Crota θελει εστω 1 Gjallarhorn και τον ειχαμε ειδες τον πηγαιναμε μεχρι τη μεση αλλα δεν μπορουσαμε να ριξουμε τις ασπιδες
Μπραβο στον Διαμαντη τον Αγγελο την Αννα τον Κωστα και το Armenaki ολοι ησασταν super πολυ καλη προσπαθεια
Φτιαχνουμε τη νεα Dream Team![]()
Νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό.Να φτιάξουμε μια δική μας ομάδα με ένα πυρήνα 4-8 ατόμων.Να κάνουμε μερικά raid και να μάθουμε τα βασικά.Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα δούμε raid.Άσε που και από μόνος μου δεν θέλω να μπω σε team και επειδή είμαι άσχετος να 'κρεμάω" συνεχώς την ομάδα.
Last edited by alexadrinos; 20-01-2015 at 10:33.
μια ομορφια και τα 2 raids χθες. Περάσαμε καλά πιστεύω αν και δυστυχως δεν ειχαμε το firepower για τον crota... αλλα σιγα σιγα θα τα μαζέψουμε τα οπλακια. μαθαμε και εμεις οι ασχετοι λίγο απο VoG (μεχρι και τον gatekeeper) οπότε την επόμενη φορά θα έιναι πιο εύκολα τα πράγματα.
@darkwield επειδή εχω φάει τα νιάτα μου σε mmorpgs ετσι γινεται παντα με τα raids. ασχετος ξεκινας, σου λεει καποιος τα strats, κανεις λάθη, αλλα στο τέλος τα μαθαίνεις. το βασικό ειναι να φτιαξουμε μια ομάδα σιγά σιγά που να μπορεί να αλληλοκαλύπτεται γιατι μόνο έτσι βγαίνουν τα "δυσκολα".
Nightfall αυτης της εβδομαδας:
Summoning Pits με Arc, Lightswitch & Angry...
Αγγελε θυμασαι τη στρατηγικη οποτε ορμηστε και φατε τους!
Patience & Time και οτι αλλο Arc διαγωνια απο το δωματιακι για Phogoth, μπουκαρισμα μεχρι την εισοδο για heavy με προσοχη στο Shrieker. Στην αρχη λιγη προσοχη στις μαγισσες και το βγαλατε για πλακα...
Enjoy boys and girls!
Πράγματι το συγκεκριμένο είναι για κανα μισάωρο το πολύ.Αρκεί να μαζέψω λίγο ποιο πίσω τον μικρό.Συνεχίζει να φεύγει μπροστά.Τα ίδια μου έκανε χτες και στον κρότα ψάχναμε να τον βρούμε στο σκοτάδι χαχαχα!
αγγελε δεν τα θυμασαι καλα μου φαινεται εγω εχθες εφυγα μπροστα επιτηδες για να ενεργοποιησω την γεφυρα ωστε μεχρι να ερθετε εσεις απο πισω να ειναι ετοιμη και να περασετε απεναντι και να μη χασουμε πραγμα που εγινε και τελικα και περασα τη γεφυρα μαζι με καποιο αλλο παιδι που ηταν πισω μου αλλα δε θυμαμαι ποιος ηταν μες τον πανικο που επικρατουσε αφου μας κυνηγουσαν 1000 thralls
μπαίνω ετοιμάστε όπλα πάμε για weekly,night,θέλω επαγγελματικό παιχνίδι σήμερα μέχρι τις εννιά να χουμε καθαρίσει διαφορετικά βλέπω να
τρώω κατσαρόλα![]()
μπραβο μανωλη τα ειδα τα video καλα τον δειρατε τον crota
ετσι να βλεπουμε και βιντεο με ελληνικες ομαδες.αυτο που λεγαμε εχθες για διπλο loot se normal kai hard h bangie ακομα κραταει σιγη ιχθυος αλλα μαλλον ισχυει
καλημερα σε ολουςβγαινει ο crota σε λιγο σε hard mode και προβλεπεται να πεφτει πολυ ξυλο σημερα
Χθές επεσε πολύ δουλειά....
πηγα με κατι παιδια σε hard VoG πολύ ξύλο. επειδη ειμαστε 3 που δεν ξέραμε βγήκα μετα τον gatekeeper (εκει που σε τηλεμεταφέρει venus/mars και σκοτώνεις οracles) μαζί με ένα αλλο παιδί για να μείνει ένας που δεν ξέρει αλλά δεν το έβγαλαν τελικά... πολύ πλάκα αλλα και πολύ ξύλο. πηρα μια ομορφη ρομπιτσα αλλα ειναι μόνο 30 max light κριμα. Εμφανισιακά μου άρεσε πολύ αλλά έχω μια exotic 36αρα και μια Legendary 33αρα. Να υποθέσω οτι αυτες οι 30αρες ρομπιτσες δεν αναβαθμίζονται κάπως σε 33 ε ;
Αρχίσαμε και τον Crota στο normal (ειμαι στη γεφυρα τώρα)...
Και τέλος, βγάλαμε και nightfall και μου επεσε το Dragon's Breath και σε 2 strikes πριν απο zzzZZZzzZZZZ (για να πάρουμε κανα exp) επεσε και legendary engram primary weapon που μου έδωσε το the Last Word. Τρελάθηκα. πρεπει να ειναι το 3ο legendary engram που βλέπω και τα άλλα δύο ηταν το zombie apocalypse και η 33αρα ρομπιτσα μου.
Το nightfall με 28αρη βγαίνει ή θα είναι αχρηστος ; μου φάνηκε λίγο παλουκάκι...
οποιος θέλει σήμερα να κάνουμε τα απλά 30αρια strikes μου λέτε.
Θα παω το μεσημερι να βγαλω nightfall, και αν προλαβω και weekly, με τον 3ο χαρακτηρα μου. Θελει κανεις να ρθει; κατα τις 3.30 θα μαι μεσα, σολο πιθανοτατα...
Bookmarks