Results 1 to 20 of 2391

Thread: Destiny

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

@Alexandrinos: Μονο armor engrams πουλαει,οπλα οχι. Επισης ναι γινεται να κανεις join ενα φιλο σου σε nightfall και ας ειναι ηδη στο boss αρκει να μην του εχει κατεβασει πολυ την ζωη γιατι τοτε δεν σε αφηνει.Nothing bad with that imo..
    @spartan:Μαλλον χρησιμοποιεις prepaid και δεν εχει μεσα λεφτα? Γιατι με visa σε χρεωνει αμεσως κ το κατεβαζεις κανονικα.Με prepaid πρεπει να πας εσυ και να κανεις Add-Funds στο wallet.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by FurionMike View Post
    @Alexandrinos: Μονο armor engrams πουλαει,οπλα οχι. Επισης ναι γινεται να κανεις join ενα φιλο σου σε nightfall και ας ειναι ηδη στο boss αρκει να μην του εχει κατεβασει πολυ την ζωη γιατι τοτε δεν σε αφηνει.Nothing bad with that imo..
    @spartan:Μαλλον χρησιμοποιεις prepaid και δεν εχει μεσα λεφτα? Γιατι με visa σε χρεωνει αμεσως κ το κατεβαζεις κανονικα.Με prepaid πρεπει να πας εσυ και να κανεις Add-Funds στο wallet.
    Με prepaid το εκανα παραγγελια και ειχα βαλει κανονικα λεφτα μεσα.(ειναι visa κιολας η καρτα)Αλλα για πιο λογο να πρεπει να κανω add funds στο πορτοφολι μου?αφου εγινε κανονικα η παραγγελια μου και μου εχει γινει instal το expansion ειδη απο οτι μου λεει.Πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο που μου εχει γινει αυτην την στιγμη.
    Οταν προπαραγγελνεις κατι απο το store(αυτοματος δεν σου τραβαει τα λεφτα η υπηρεσια?)
    Last edited by spartan; 07-12-2014 at 17:07.

Bookmarks

Bookmarks