Page 78 of 120 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 2391

Thread: Destiny

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

καινουργιο random event!

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Σήμερα με την βοήθεια του dspug7 βγάλαμε weekly και 9 strange μια χαρά,thanks Διαμαντή.

3. The Following User Says Thank You to alexadrinos For This Useful Post:

dspug7 (02-12-2014)

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Γεμισαμε legentary kai strange coins χθες μεσα σε μια ημερα

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε despug7 που μας πηρε απο το χερι μαζι με τον alexadrino και βγαλαμε το weekly..
    και για μια ακομη φορα στον jper75 που χθες ξεπερασαμε παλι τις προσδοκιες που ειχα και βγαλαμε οι δυο μας το nightfall εγω με lv25

γενικα ολα τα παιδια που εχω γνωρισει εδω στο φορουμ ειναι καταπληκτικα εχουμε κανει ωραια παρεα

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

όχι ρε π@στη μου κάνατε nightfall δύο σας;;;;;Σταύρο πήρες legentary;;;;Πως είναι αυτά ρε τι χρώμα έχουν
    Γιάννη θέλω και γω nightfall

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Αγγελε βγηκαν 3 legentary χθες σε 1 νυχτα

Ολα εχουν μωβ χρωμα

Μου εδωσε 1 fushion rifle to nightfall me solar damage το δοκιμασα στο PvP τους κατεβαζει με 1 ντουφεκια

ξεκλειδωσα rank 3 new monarchy μου εδωσε 1 machine gun (Prestige IV)

και αγορασα και εγω ενα auto rifle (Vanquiser VIII) στα τρια τα δυο δωρο δηλαδη

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Μια χαρά Σταύρο. Οπότε τώρα έχεις 1 primary, special και heavy legendary. Στόχος σου είναι να τα πας full 300 dmg και να βρεις armor για τα level

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by alexadrinos View Post
    όχι ρε π@στη μου κάνατε nightfall δύο σας;;;;;Σταύρο πήρες legentary;;;;Πως είναι αυτά ρε τι χρώμα έχουν
    Γιάννη θέλω και γω nightfall

Ναι θα το κανονίσουμε ¶γγελε, Αν μπορέσω σήμερα θα σου στείλω να το κάνουμε. Γενικά οι Τρίτες και Τετάρτες είναι φορτωμένες γιατί είναι και τα άτιμα τα raid Όπως και να έχει πάντως κάπως θα τα βολέψουμε

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Ωπα, λειπω και πηρε φορα το thread! Αγγελε (και υπολοιποι εκλεκτοι συνφορουμιτες) Κυριακη ή Δευτερα λογικα γυρναω και γω απο ταξιδι οποτε και εν οψει του DLC να κανουμε ζεσταμα (και κανα raid που το χω καημο...)

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Το κάνουμε όποτε βρεθεί χρόνος, κυρίως μήπως κάτσει κανα legentary primaly, heavy έχω machine gun αναβαθμισμένο και rocket lansher.Παναγιώτη επέστρεψε με το καλό και θα χουμε χρόνο και για raid,θα φτιάξουμε
    καμια ομαδούλα με leader κάποιον μπαρουτακαπνισμένο για βοήθεια.
    Αλήθεια για εμένα που είμαι στα 26 l σύντομα 27 έχει νόημα να αγοράσω από τώρα το DLC η να περιμένω;
    Last edited by alexadrinos; 03-12-2014 at 13:04.

PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Κοιτα, εγω ημουν σχεδον παντα αδιαφορος στα DLC. Επειδη ομως το γουσταρω παρα πολυ, εχω ηδη παρει το season pass.
    Επειδη και το περιεχομενο ειναι λιγο, ειπα δε γαμιεται δωστα και δωσε μου λιγο ακομα
    Προσπαθησα να ξεκινησω και το FarCry4 αλλα το Destiny με εχει ρουφηξει, οποτε το FC θα παει κατα τα Χριστουγεννα. (ελπιζω να με αφησει το Destiny να παιξω και τιποτε αλλο γιατι ειναι παιχνιδαρα και αυτο)

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Είναι εθιστικό το άτιμο το παιχνίδι. Όταν έχεις κάνει 300 φορές την ίδια αποστολή και παρόλα αυτά συνεχίζεις να την κάνεις τότε μάλλον τα αξίζει τα λεφτά του Η έχεις αρκετή δόση μαζοχισμού Αν έβαζαν και κανένα νέο πλανήτη θα ήταν ακόμη πιο καλά αλλά δεν βαριέσαι Και έτσι πάλι θα το κάψουμε
    Last edited by jper75; 03-12-2014 at 13:41.

12. The Following User Says Thank You to jper75 For This Useful Post:

giotios (03-12-2014)

PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

χεχε και τα δυο νομιζω ισχυουν το ιδιο

14. The Following User Says Thank You to giotios For This Useful Post:

jper75 (03-12-2014)

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

το παιχνίδι έχει πολλά πράγματα να κάνεις γι αυτό και σε κρατά.strike,bountys,daily,weekly,events,pvp τι να πρωτοκάνεις και με τι να ασχοληθείς.

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση με τον giotios, με το far cry 4 να περιμενει. το μονο που ισως με τραβηξει απο το destiny θα ειναι το dragon age inquisition που περιμενω.

PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Αυτο που λες ειναι αυτο που σκεφτομουν και εγω. Επρεπε να δοκιμασω να σπασω λιγο το gameplay με ενα rpg... Οσο τελειο και να ειναι το fc4, δεν γινεται τουλαχιστον για μενα, να πας απο ενα fps ποσο μαλλον εθιστικοτατο σε ενα αλλο.

Member ps4 gamer's Avatar
    PSN ID
    wO21lfmanGR

καλησπερα παιδια.θελω να κανω update και μου λειπουν ascendant shard.καμια βοηθεια?γιατι στα crucible δεν πεταει κανενα

@ps4 gamer δες εδω:http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post556740

ολα οσα θέλετε να μάθετε για το επερχόμενο expansion : http://www.gameinformer.com/themes/b...ostPageIndex=1

δυστυχως τα exotic θα πρεπει να τα "ανεβασουμε" απο την αρχη οσοι θέλουμε να τα αναβαθμισουμε,το nightfall γινεται πλέον 30αρι

20. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos326_GR For This Useful Post:

alexadrinos (04-12-2014),giotios (04-12-2014)

PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Αυτη τη μαλακια με τα exotic την σκεφτηκανε πολυ για να την εφαρμοσουνε;
    Στο neogaf παντως εχει γινει χαμος τωρα που διαβαζω...
    Καποιοι ηδη καναν dismantle καποια exotics για να παρουν exotic shards, τα οποια προφανως πανε ακλαφτα.
    (Χωρις να υπολογισουμε ποσο grind θελει ξανα μονο για xp & glimmer)
    Επισης κατι ειδα οτι και τα weekly τα ανεβαζουν 2 level δυσκολιας, οποτε το level 30 γινεται απαραιτητο ακομα και για τα βασικα.

Member eternalife's Avatar
    PSN ID
    eTeRn4L1F3
    Name
    Νικος

Οσοι δεν ειστε ακομα 30αρηδες μην τρελενεστε γιατι αν καταλαβα καλα, ο εξοπλισμους που θα δινει η Eris θα σε ανεβαζει lvl 30 'η 31.... Κερδισμενοι βγαινουν οσοι εχουν κρατησει exotics, ακομα και αν δε τα χρειαζονταν.... εχω στο vault το the last word, thorn, monte carlo, bad juju, plan c με μηδεν αναβαθμιση γιατι πριν το update δεν αξιζαν μια (εκτος απο το the last word), και αν θελω να τα αναβαθμισω θα το κανω χωρις να χω ξοδεψει μια περιουσια κ να πρεπει να τα κανω απο την αρχη.... αντιθετα εκανα την βλακεια και "τερματισα" super good advice, pocket infinity, suros μολις χθες το μεσημερι και το βραδυ εμαθα οτι πρεπει να τα σκασω απο την αρχη..... Το κακο ειναι να χεις παρει απο το raid καποια καλα οπλα και να μην αναβαθμιζονται επιπλεον αφου δεν ειναι exotic, θα πρεπε ομως γιατι αυτα ειναι πιο δυσκολο να τα αποκτησεις απο ενα exotic που ειναι καθαρα loot....

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by ps4 gamer View Post
    καλησπερα παιδια.θελω να κανω update και μου λειπουν ascendant shard.καμια βοηθεια?γιατι στα crucible δεν πεταει κανενα
    Συμπολεμιστή μου τελευταία σε χασα από τα πεδία των μαχών.Από το daily level 28 παίρνεις δύο shards και πέφτουν και από τα patrol στα events.
    Κατα τις εφτά ως συνήθως θα μαι μέσα παίρνουμε και τον captainjacko και πάμε παρέα εκτός και αν θέλει να μας ξελασπώσει στα γρήγορα κάποιος 30aρης από την παρέα του forum.
    Last edited by alexadrinos; 04-12-2014 at 10:06.

καλησπέρα παιδιά!

Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για raid το Σάββατο μεσημέρι ή απόγευμα σε ps4; Προς το παρών είμαστε 3 άτομα (λέβελ 29 η δύο και 27 ή 28 ο 3ος) αλλά δεν έχουμε εμπειρία από το raid... Δεν είμαστε τελείως άσχετοι πάντως ένα nightfall το βγάζουμε κουτσά στραβά

Bookmarks

Bookmarks