Page 76 of 120 FirstFirst ... 266672737475767778798086 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2391

Thread: Destiny

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

καλησπερα στην παρεα ειμαι lv 24 titan και θελω να κανω την weekly mission για τα strange coins.μπορει κανεις να βοηθησει?το απογευμα

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

captainjacko αν θες κάνε με add για το weekly. Σχετικά με το emblem του iron banner αυτό δίνει extra xp πόντους σε κάθε νίκη στο iron banner.

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by jper75 View Post
    captainjacko αν θες κάνε με add για το weekly. Σχετικά με το emblem του iron banner αυτό δίνει extra xp πόντους σε κάθε νίκη στο iron banner.
    Θα μαι και γω μέσα στις 7 και θέλω να το κάνω.Το θέμα είναι το βγάζουμε 24ρηδες;;;;

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by baldazor View Post
    Σωστά τα λες για το armor. Για να φτάσεις 30 lvl θέλεις 4 αντικείμενα με 30 light. Tα exotics armor μπορούν να φτάσουν 30 light , όπως και τα raid armor φτάνουν 30 light. To iron banner είχε boots και hands που έφταναν 30 light, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα έχει ξανά Iron Banner.
    Με το rep που έχεις εγώ θα έλεγα καλύτερα να πάρεις armor
    Το ίδιο σκέφτομαι και δω γιατί διαφορετικά δεν με βλέπω να ανεβάζω level και ας ελπίσω να κάτσει κανα όπλο legentary.

PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by alexadrinos View Post
    Θα μαι και γω μέσα στις 7 και θέλω να το κάνω.Το θέμα είναι το βγάζουμε 24ρηδες;;;;
    ναι ναι μπορεί να βγεί φίλε μου. Απλά θέλει προσοχή σε κάποια σημεία αλλά είναι σχετικά βατή η συγκεκριμένη αποστολή.

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by jper75 View Post
    ναι ναι μπορεί να βγεί φίλε μου. Απλά θέλει προσοχή σε κάποια σημεία αλλά είναι σχετικά βατή η συγκεκριμένη αποστολή.
    οκ είμαι μέσα αν μαζευτούμε.

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Το βγάλαμε αρκετά εύκολα μια και ο φίλος jper75 ήξερε τον τρόπο να το κάνει εύκολο

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Για να αναβαθμίσω armor μου ζητά helium filaments το βρίσκεις στο moon αλλά θέλω πολύ από δαύτο.Υπάρχει κανείς εύκολος τρόπος να μαζέψω γιατί με το ψάξιμο θέλει πολύ ώρα.Θέλω 50 κομμάτια και το βρίσκεις δύσκολα.

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Εγω για materials επειδη βαριεμαι να τρεχω γυρω γυρω κ να τσεκαρω spawn points σε οποια περιοχη κ να ειμαι ψαχνω να βρω ενα chest κατα προτιμηση κοντα σε διπλανη περιοχη..ετσι ανοιγεις το chest > πας με το sparrow ως την εναρξη της επομενης περιοχης κ γυρνας πισω κ το chest που μολις πηρες εχει ξανα-εμφανιστει..ετσι μπορεις να μαζεψεις χωρις να ψαχνεσαι οσα θες.
    Για Helium Fragments στην πρωτη περιοχη που σε βγαζει μολις πας στο φεγγαρι αν πας λοξα αριστερα ειναι ο δρομος που σε βγαζει Hellmouth...στην αρχη του δρομου δεξια εχει μια σπηλια..μολις σου βγει εκει μεσα στο chest παρτο και μετα παρε το δρομο προς Hellmouth..μολις δεις τα γραμματα οτι αλλαξες περιοχη γυρνα πισω αμεσως στην σπηλια κ το chest ειναι παλι εκει..επανελαβε οσες φορες χρειαζεται.

10. The Following User Says Thank You to FurionMike For This Useful Post:

alexadrinos (29-11-2014)

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

τα helium ειναι τα ποια ευκολα για farming. η πρωτη περιοχη (steppes) ειναι γεματη απο κουτια και σημεια για να μαζεψεις, και δεν χρειαζεται καν να βγεις απο την περιοχη για να κανουν spawn. μεχρι να τα μαζεψεις ολα θα εχουν ξανακανει spawn σε διαφορετικα σημεια.

12. The Following User Says Thank You to dspug7 For This Useful Post:

alexadrinos (29-11-2014)

PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

στο youtube έχει πολλούς οδηγούς για γρήγορο farming παιδιά. Για helium στην αρχική περιοχή βγάζει πολλά chests πάντως. Απλά θέλει να μάθεις τις πιθανές περιοχές που εμφανίζονται συνήθως.

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Έλιωσα τρεις ώρες το απόγευμα μάζευα helium.τώρα βέβαια μας προέκυψε άλλο:ascendant shards.Από τι κατάλαβα αυτό το παίρνεις από:
    daily story level 28
    events στα patrol
    όταν σπάσεις legentary
    από nightfal k weekly strike
    ¶λλοι τρόποι υπάρχουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    όπως και να χει αυτά τα βλέπω να μαζεύονται δύσκολα.Μου φαίνεται ότι δύσκολα θα δω το 30 level αρχίζει και γίνεται πακέτο το παιχνίδι.

raid,μολις τελειωσει μπορει να εχεις μαζεψει καμια 10-15αρια,αν εισαι πολυ ατυχος μπορει και παραπάνω!!!
    Last edited by Nikos326_GR; 01-12-2014 at 01:12.

16. The Following User Says Thank You to Nikos326_GR For This Useful Post:

alexadrinos (01-12-2014)

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

αυτο το raid ρε παιδια ποτε δεν με τραβηξε για να το κανω. μια φορα μπηκα σε ομαδα φιλων που ειχαν ηδη ξεκινησει, ειχαν ηδη φτασει στο τελευταιο αρχηγο και επειδη ηταν προ-glitch εποχης καταφεραν και τον εριξαν στον γκρεμο μετα απο 2-3 λεπτα. απο οσο θυμαμαι δεν εδωσε τιποτα σοβαρο, εγω πηρα ενα legendary sparrow. μου φαινεται τραγικο το να κατσω μπροστα στην τηλεοραση τοσες ωρες συνεχομενες και στο τελος να παρω ενα χρυσο αγγουρι.

Εχω λαβει ολα τα οπλα του Raid και η αληθεια ειναι οτι αν δε το παιξεις χανεις ολη την ουσια του παιχνιδιου ως προς το firepower. Οπλα οπως το Fatebringer, Praedyth's Revenge, Hezen Vengeance, Vex Mythoclast και φυσικα ολο το armor για να πας Level 30 δε τα βρισκεις αλλου. Επισης οι μποτες του Raid σου δινουν +2 ρουκετες, οποτε φαντασου τι πανικο σκορπαω με 7 ρουκετες Gjallarhorn!

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

δεν διαφωνω σε οσα λες, αλλα μου ειναι δυσκολο να ασχοληθω τοσες ωρες συνεχομενες, ολο και για κατι θα χρειαστει να σηκωθω απο την καρεκλα. το γνωριζω οτι μπορεις σε checkpoint να σταματησεις και να το συνεχισεις αλλη στιγμη με τον ιδιο ομως fireleader, αλλα σε τετοια περιπτωση αντε να συνενοηθεις παλι με ολη την ομαδα για το ποτε θα γινει. οσον αφορα την armor, ειμαι level 29 και μου λειπει μονο κρανος με 30 light για να παω level 30, και τα εχω παρει ολα απο το xur και απο το iron banner.

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

To raid και για μένα είναι δύσκολο να διαθέσω τόσες ώρες.Μόνο να μαζευτούν 6 άτομα φτάνει.Διαμαντή αν δεν κάνω λάθος το raid είναι μονόδρομος για level 30.Αν το έχω καταλάβει καλά από iron buner παίρνεις χέρια,πόδια(30l) από xur θα πάρεις ένα epic(30l) αλλά το τέταρτο κομμάτι της πανοπλίας light30 που θες για να πας 30l το παίρνεις μόνο από το raid.

yg.Στο iron banner πως παίρνεις armor(light30)Τα ρίχνει τυχαία η πρέπει να κάνεις κάποιες "αποστολές";;;;

baldazor's Avatar
    PSN ID
    P_e_t_r_o_s1
    Name
    Petros

Στο Iron Banner όταν πάς rank 3 μπορεις να αγοράσεις μπότες και όταν πάς rank 4 μπορείς να αγοράσεις τα χέρια. Τις μπότες και τα χέρια τα αγοράζεις με glimmer και όχι με marks.

φιλε dspug δεν εχουν τα πράγματα οπως τα λες,ολοι οι παικτες παιρνουν τα cp στο raid οχι μονο o leader απλα το παιχνιδι θα ξεκινησει απο το cp του leader.Για να γινω πιο κατανοητος...αν παιξεις raid και το φτασετε ως ενα σημειο και την επομενη μερα παιξεις με 5 αλλα διαφορετικά ατομα αλλα αυτη τη φορα γινεις εσυ ο leader τοτε θα σας βγαλει στο σημειο που ησουν με τους προηγουμενους.

για μενα οποιος δεν εχει παιξει raid ειναι σαν να εχει παιξει το μισο παιχνιδι,δεν χανεις μονο την ουσια του παιχνιδιου ως προς το firepower που λεει ο φιλος παραπάνω χανεις γενικα ολη την ουσια

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Quote Originally Posted by Nemethon View Post
    φιλε dspug δεν εχουν τα πράγματα οπως τα λες,ολοι οι παικτες παιρνουν τα cp στο raid οχι μονο o leader απλα το παιχνιδι θα ξεκινησει απο το cp του leader.Για να γινω πιο κατανοητος...αν παιξεις raid και το φτασετε ως ενα σημειο και την επομενη μερα παιξεις με 5 αλλα διαφορετικά ατομα αλλα αυτη τη φορα γινεις εσυ ο leader τοτε θα σας βγαλει στο σημειο που ησουν με τους προηγουμενους.

για μενα οποιος δεν εχει παιξει raid ειναι σαν να εχει παιξει το μισο παιχνιδι,δεν χανεις μονο την ουσια του παιχνιδιου ως προς το firepower που λεει ο φιλος παραπάνω χανεις γενικα ολη την ουσια
    οκ, το πιασα.

ποιος ειναι ο πιο γρηγορος χρονος που εχετε κανει στο raid;

Bookmarks

Bookmarks