Page 65 of 120 FirstFirst ... 155561626364656667686975115 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 2391

Thread: Destiny

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Παντως χτες που επαιζα crucible μου κατσε το monte carlo(exotix auto rifle) τοσο καιρο δεν μου χε κατσει ουτε legendary και αυτο μπορω να πω με κανε να γουσταρω ξανα το game και πηγα με τα χιλια ζορια 27lvl να ρωτησω ξερουμε αν με τα dlc κλπ θα ανεβασουν μετα τους χαρακτηρες να φτανουν ασ πουμε μεχρι 40lvl η παπατζες λεω??

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Δε ξέρω για σας, εγώ πάντως στο crusible έχω απίστευτο lag. Μέχρι προσφάτως νόμιζα πως δε κάνω damage λόγο lvl. Χθες που ξαναδοκίμασα στα 26lvl πλέον, πυροβολουσα, έκανα melee και ο άλλος ήταν full. Και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα έβλεπα κάτω πως πήρα το kill. Βεβαίως αφού είχα πεθάνει.

Member ps4 gamer's Avatar
    PSN ID
    wO21lfmanGR

εφτασα και γω 10 επιπεδο.θελω δρομο ακομα αλλα αντεχω.....

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Σήμερα μου έδωσε το πρώτο μωβ! Αλλά για άλλο class. Οπότε τώρα κατεβάζω αυτά...

Spoiler!

5. The Following 12 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Arikoc (08-10-2014),dimagic (07-10-2014),FotisGRC (07-10-2014),giannislazy (07-10-2014),Giorgos78 (07-10-2014),jper75 (08-10-2014),Nek_Food (10-10-2014),Nikoladim (08-10-2014),tsakali GR (08-10-2014),tzimis (07-10-2014),Valkyre (08-10-2014),WolfRathmA (07-10-2014)

Δώσ'το σε κάποιον φίλο σου με αυτό το class.

Ω, ξέχασα. Δεν γίνεται

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DarthGR View Post
    Δώσ'το σε κάποιον φίλο σου με αυτό το class.

Ω, ξέχασα. Δεν γίνεται
    Lol ρε μη με τσιγκλας κ εδω!

Spoiler!

PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Το βασικό μου πρόβλημα είναι η έλλειψη ashendant shards! Στην ουσία ο μόνος τρόπος είναι να farmareis με κάποιο τρόπο legendaries και να τα κάνεις dismantle, πράγμα όχι και πολύ εύκολο. Έχει βρει κανείς κάποιον καλύτερο τρόπο?

Quote Originally Posted by Arikoc View Post
    Το βασικό μου πρόβλημα είναι η έλλειψη ashendant shards! Στην ουσία ο μόνος τρόπος είναι να farmareis με κάποιο τρόπο legendaries και να τα κάνεις dismantle, πράγμα όχι και πολύ εύκολο. Έχει βρει κανείς κάποιον καλύτερο τρόπο?
    Μπορείς να παίζεις τα daily events στο28 level.δινει είτε 2 ascendant shard είτε energy.επισης δίνει πολλά το weekly nightfall.12 πήρα προχθές με τη μια.και απο τα events στα patrol μπορείς να μαζέψεις.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Σήμερα μου έδωσε το πρώτο μωβ! Αλλά για άλλο class. Οπότε τώρα κατεβάζω αυτά...
    Nταξει... ελιωσα στο γελιο χαχαχαχαχααχ!!

11. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

james9 (08-10-2014)

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

υπάρχει λύση για αφθονα shards και energy αλλά δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει. Στο νέο event το iron banner μπορείς να αγοράσεις legendary εξοπλισμό και όπλα αν φτάσεις στο λεβ 2 και 3 αντίστοιχα. (lev 1 100 points, lev 2 1200, lev 3 μαλλον 1200 πάλι) Τα όπλα καθώς και ο εξοπλισμός κοστίζει τσάμπα. Μόλις 10 marks το κομμάτι. Οπότε είναι καλή ευκαιρία για να πάρει όποιος χρειάζεται legendary αντικείμενα και για όσους έχουν μπορούν να πάρουν πολλά και να τα κάνουν dismandle για να πάρουν υλικά. Δεν ξέρω όμως πόσο καιρό θα το αφήσει αυτό η bungie ή αν θα το αλλάξουν όπως έκαναν με το προηγούμενο event.

13. The Following User Says Thank You to jper75 For This Useful Post:

dimagic (08-10-2014)

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

διαβαζω τα ποστ σας και μου φαινονται ολα ακαταλαβιστικα, οπως τη πρωτη φορα που ειχα παιξει mmo... αρχη ειμαι ακομα, καμια ωρα επαιξα εχτες και τωρα ετοιμαζομαι για την συνεχεια.

Παιδια εδω και 70 engrams περιπου δεν μου εχει δωσει strange coin το παιχνιδι. Μηπως buggare το account μου? Δεν μπορω να παρω coins περα απο το Weekly.... Τι πραμα ειναι αυτο το εχει παθει αλλος?

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Μια απο τα ιδια και σε μενα φιλε... Καμια εβδομαδα εχω να δω coin

Ναι μετα το Patch με τον Cryptarch το επαθα

Member eternalife's Avatar
    PSN ID
    eTeRn4L1F3
    Name
    Νικος

ρε παιδια να σας δωσω μερικα coins να μου δωσετε κανενα legendary; lvl 25 και εχω ολο ολο ΕΝΑ legendary scout rifle..... τα νευρα μου, ετοιμαζομαι να το παρατησω, πηγα χθες στον cryptarch καμια 10αρια μπλε και δε μου εδωσε ενα μωβ. μπας και θελει μιζα; κανω τα daily τα weekly story τα boynty και τπτ. το παιχνιδι επρεπε να πεταει περισοτερα "τυρακια" στους παικτες για να μη ξενερωσουν.... νιωθω οτι ειμαι στη φακα χωρις να εχει τυρακι!!!!

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

παιδια θελει υπομονή και βέβαια και κωλοφαρδια στο crucible
    εγω ηδη εχω ολα σε legendary και ηδη εχω 2 exotic οπλα.......
    οσοι δεν τα βρησκουν το έχουμε ξαναπει το σαββατοκύριακο βγαίνει στο tower o xur που πουλάει τα καλύτερα οπλα και πανοπλιες με αντάλλαγμα coins

Last edited by dimagic; 09-10-2014 at 12:44.

PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by dimagic View Post
    παιδια θελει υπομονή και βέβαια και κωλοφαρδια στο crucible
    εγω ηδη εχω ολα σε legendary και ηδη εχω 2 exotic οπλα.......
    οσοι δεν τα βρησκουν το έχουμε ξαναπει το σαββατοκύριακο βγαίνει στο tower o xur που πουλάει τα καλύτερα οπλα και πανοπλιες με αντάλλαγμα coins
    Καλά εσύ παίζεις σε άλλο επίπεδο! Εγώ δεν έχω δει ακόμα ούτε legendary όπλο, όχι exotic! Και είμαι 27lvl παρά ένα upgrade! Κάτι κάνω λάθος μάλλον.

Μεγαλες δοσεις αληθειας στο αποπανω με μεγαλη δοση χιουμορ επισης ^^

22. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

Nek_Food (10-10-2014)

Member eternalife's Avatar
    PSN ID
    eTeRn4L1F3
    Name
    Νικος

Quote Originally Posted by eternalife View Post
    ρε παιδια να σας δωσω μερικα coins να μου δωσετε κανενα legendary; lvl 25 και εχω ολο ολο ΕΝΑ legendary scout rifle..... τα νευρα μου, ετοιμαζομαι να το παρατησω, πηγα χθες στον cryptarch καμια 10αρια μπλε και δε μου εδωσε ενα μωβ. μπας και θελει μιζα; κανω τα daily τα weekly story τα boynty και τπτ. το παιχνιδι επρεπε να πεταει περισοτερα "τυρακια" στους παικτες για να μη ξενερωσουν.... νιωθω οτι ειμαι στη φακα χωρις να εχει τυρακι!!!!
    Ρε μπας και η κλαψα ειναι η λυση για καλο εξοπλισμο; Χθες βραδυ μου δωσε 2 exotic bounties!!! διαλεξα το machine gun και το fusion rifle το οποιο σε ενα απο τα βηματα για να το παρεις θελει να κανεις dismantle 10 rare 'η καλυτερα fusion rifles και αντε να τα βρεις. Η επομενη κωλοφαρδια; Πουλουσε ο gunsmith το βραδυ rare fusion rifle με 1600 glimmer. Πηρα 6 που χρειαζομουν και αντε γεια.... Κλαφτειτε παιδια μπορει να μας βγει σε καλο!!!!!

Υ.Γ τι παλουκι ειναι ρε το nightfall; ειμαι lvl 25 και με 1 βολη με ριχνανε κατω! αντε να κανω 200 kill με το fusion στο nightmare....

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Για όσους έχουν strange coins σήμερα πουλάει ο Xur το Icebreaker (Μάλλον το καλύτερο exotic sniper) και σχετικά φθηνά. (17 νομίσματα)

Bookmarks

Bookmarks