Πιο συγκεκριμένα, για κάθε σφαίρα που έσκαγε επάνω τους, μου έβγαζε τη λέξη "Immunity" ή κατι τέτοιο. Ενταξει, επειδη δεν ηταν κομμάτι του βασικού story, έφυγα απο εκει γιατι δεν ειχε νοημα. Απλα με φυσάγανε και έχανα.
Πιο συγκεκριμένα, για κάθε σφαίρα που έσκαγε επάνω τους, μου έβγαζε τη λέξη "Immunity" ή κατι τέτοιο. Ενταξει, επειδη δεν ηταν κομμάτι του βασικού story, έφυγα απο εκει γιατι δεν ειχε νοημα. Απλα με φυσάγανε και έχανα.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο εχθρός ήταν πολύ μεγαλύτερου level από τον ήρωά σου. Το παρατήρησα 1η φορά στο earth patrol που ήμουν level 10 περίπου και βρήκα κάπου εχθρούς μεγάλου level. Πήγα εκεί πάλι όταν ήμουν 22lvl και τους έτρωγα για πλάκα...
Dragonpaul (24-09-2014)
Κατι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ...
Thnx!
Μου συνέβει εκτός από το patrol earth και σε μια αποστολή στο φεγγάρι. Δεν θυμάμαι την πίστα αλλά είναι σε ένα μεγάλο μέρος που στα δεξιά πας για την αποστολή και αριστερά για το moon strike. Εκεί είναι "γαιδούρια". Μόνο όταν πέρασα το 20lvl μπόρεσα και πέρασα από αυτούς...
Γειά σας παιδιά! Είμαι η Community Manager του PlayStation Greece και είπα να πω ένα γειά, αλλά και να δω μήπως ενδιαφέρεται κανείς να παίξουμε Destiny co-op! Είμαι level 9 ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου. Αν ψήνεστε κάντε με add, Ivorel ή μιλήστε μου και στο PlayStation forum ή εδώ!
Dragonpaul (24-09-2014),mihalis13 (24-09-2014),odytsak (24-09-2014),Snk (24-09-2014),teras1 (24-09-2014)
η Δήμητρα αν δεν κάνω λάθος, σωστά; (εκ του Λουκά το ξέρω, όχι ότι ασχολούμαι με FB και λοιπά)
Ναι η Δήμητρα! Σας ευχαριστώ παιδιά! Γενικά παίζω κυρίως μεσημεριανές ώρες και απογευματοβραδα σε δικές σας ώρες, ΕλλαδικέςΚαι ψ'αχνω κι άλλα παιδιά να παίξουμε μαζί να κάνω και level up!
με πιο απλά λόγια, παίζεις από το γραφείο (τις μεσημεριανές ώρες)! λολ
δοκίμασε και την τρύπ........εχμ την σπηλιά, για level up. Σταθερή απόδοση αν και βαρετή διαδικασία.
Μεσημεριανές και μετά τη δουλειά μένω παραπάνω! Ναι το ξέρω το συγκεκριμένο, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα γίνω όμως τρανή![]()
Υπάρχει link youtube με οδηγίες Ηλία μερικά ποστ πιο πριν από giorgo78 αν θυμάμαι...
έχει μια σπηλιά στην Γη, εκεί που είναι το εικονίδιο Cosmodrome. Δυστυχώς με το που μπαίνεις, πρέπει να πας στην άααααααααααααααααααααλλη μεριά της πίστας: οδηγείς τέρμα πάνω στις ανηφόρες, περνάς τα αεροπλάνα, ξανά ανηφόρα, κτήριο, μπαίνεις μέσα, φτάνεις στην έξοδό του και μετά πας ευθεία.........και βλέπεις ένα τσούρμο να βαράει μια σπηλιά.
πως και σου ξέφυγε;.................χμμμ.......μήπως παίζεις εν γένει μόνος σου, χωρίς party chat με φίλους (του PSN εννοώ, όχι του Destiny) ; διότι, κάποιος κάπως φίλος θα ήξερε μέχρι τώρα να σου πει....κι εγώ έτσι το έμαθα.....εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Βασικά, έχει βουήξει ο τόπος με αυτή τη σπηλιά. Χαίρε βάθος αμέτρητο. Ωπ, λάθος, χαίρε bonus engrams/όπλα/πανοπλίες ήθελα να πω.![]()
Και αντι να παιξετε ρε πατε και κουμπουριαζετε τη σπηλια?
dimagic (25-09-2014)
Spoilers...! Εγώ Παρασκευή 3-4 ώρα Ελλάδος, μεσημέρι εννοώ, θα μπώ να παίξω! Οποιος θα ήθελε να παίξει μαζί μου ας με κάνει add: Ivorel. Και μπορείτε να μου μιλάτε και στο φόρουμ του PlayStation για ό,τι απορία, αν δεν με βρίσκετε εδώ!
Dragonpaul (24-09-2014)
Στα Heroic Strikes γιατι δεν εχει matchmaking? Το εχω απορια αρκετες μερες και σημερα που βρηκα χρονο να παιξω δεν βρηκα ατομα να παιξουμε.
Πολυ εκνευριστικο γιατι ηθελα strange coins!
teras1 (24-09-2014)
Bookmarks