Page 57 of 120 FirstFirst ... 74753545556575859606167107 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 2391

Thread: Destiny

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Ναι αν δεν εχεις legendary δεν πας πανω 24 level κατα προσεγγιση. Ειδα οτι οποιος τερματιζει αποστολες της Queen παιρνει legendary gear!!!
    χεχε μολις το τελειωσα μονος μου και τσιμπισα το legendary!!!!

συγνωμη για το οfftopic...αγορασα προσφατα το bundle με το destiny,ειχα σκοπο να το πουλησω (μιας και μου αρεσουν πολυ συγκεκριμένα fps games)αλλα ειδα οι τιμες του παιζουν στα 30-35 σφραγισμενα....λετε να το δωσω τοσο;ειναι ξεφτιλα για σφραγισμένο παιχνιδι,αν δεν ειχαν σκοπο να βγαλουν τοσα epxansions θα το κρατουσα αλλα αυτη η κινηση τους με ξενερωσε απιστευτα

Quote Originally Posted by dimagic View Post
    χεχε μολις το τελειωσα μονος μου και τσιμπισα το legendary!!!!
    Πως το κανες? Εγω πεθαινω απο την πρωτη γουβα που ειναι τα ιπταμενα πορτοκαλι πραγματα. Κανουν resist στο rifle και με σκοτωνουν με ενα χτυπημα. Ειμαι level 23

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εσύ έτσι κι αλλιώς δεν έχασες λεφτά αφου πήρες το bundle, οπότε όσο και να το δώσεις θα βγάλεις κάτι

5. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Nikos326_GR (24-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Φίλε δώστο όσο νομίζεις πως αξίζει και ίσως βρεθεί αγοραστής.
    Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Nikos326_GR (24-09-2014)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Επειδη προσπαθώ να απομονώσω ενα προβλημα που εχω με αποσυνδέσεις, τις τελευταίες 3 (23.00-02.00) ωρες που ασχολούμαι με το παιχνιδι, με πέταξε εξω κάμποσες φορές. Συνέβη σε κάποιον άλλον το ίδιο;;;;

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

Πως το κανες? Εγω πεθαινω απο την πρωτη γουβα που ειναι τα ιπταμενα πορτοκαλι πραγματα. Κανουν resist στο rifle και με σκοτωνουν με ενα χτυπημα. Ειμαι level 23
    ισως φταίει οτι ειμαι level 25.....
    με υπομονή παντως βγαίνει στο τελος

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Επειδη προσπαθώ να απομονώσω ενα προβλημα που εχω με αποσυνδέσεις, τις τελευταίες 3 (23.00-02.00) ωρες που ασχολούμαι με το παιχνιδι, με πέταξε εξω κάμποσες φορές. Συνέβη σε κάποιον άλλον το ίδιο;;;;
    Παυλο ισως εχει θεμα η συνδεση σου...
    εγω χθες παλευα να το φτιαξω να ειναι ΝΑΤ2 το ρουτερ αλλα τζιφος...θα δοκιμασω παλι σημερα γιατι προσπαθουσαμε να κανουμε psrty chat αλλα ακουγα μονο τον ενα και μου πεταξε παλι μνμ στο ντεστινι οτι ειμαι στην strict κατηγορια...εχω εντοπισει προβλημα στο ρουτερ της φορθνετ το γ@μωτομσον...

Ναι το στορυ το παιζεις κανονικα μονος σου...αμα θελεις κανουμε και κανενα στραικ μαζι να σου δειξω καποια πραγματα απτα λιγα που ξερω...
    εγω εφτασα level 20 και τωρα ψαχνομαι για να ανεβω...
    Spoiler!

11. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

Dragonpaul (24-09-2014)

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Χθες το βράδυ πήγα στη περιοχή της σπηλιάς για να δω πως δουλεύει το bug. Αφου τριγυρισα αρκετά, δοκιμάζοντας τα τέρατα που κάνουν spawn στη σπηλιά, κατέληξα να σκοτώνω 3 thrall μόνο και όχι όλο το spawn, για να δω τι θα γίνει στη μάχη μεταξύ fallen k hive. Και ξαφνικά, μετά από κάνα τρίλεπτο, μου λέει 'the two sides are attacking each other', κανουν spawn παντού ultras, τουλάχιστον 3 από κάθε πλευρά, και τα υπόλοιπα έκαναν agro respawn ανά 2-3 δευτερόλεπτα, ακόμα και όταν καθόμουν ένα μέτρο απτο spawn τους! Οπότε βρέθηκα στη μεση μιας επικής μάχης που κράτησε κανα μισάωρο, μεχρι που άρχισε το public event και σταμάτησε το spawn. Εχει συμβεί σε κανέναν αυτο? Έγινε μετά το update btw.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Παυλο ισως εχει θεμα η συνδεση σου...
    εγω χθες παλευα να το φτιαξω να ειναι ΝΑΤ2 το ρουτερ αλλα τζιφος...θα δοκιμασω παλι σημερα γιατι προσπαθουσαμε να κανουμε psrty chat αλλα ακουγα μονο τον ενα και μου πεταξε παλι μνμ στο ντεστινι οτι ειμαι στην strict κατηγορια...εχω εντοπισει προβλημα στο ρουτερ της φορθνετ το γ@μωτομσον...

Ναι το στορυ το παιζεις κανονικα μονος σου...αμα θελεις κανουμε και κανενα στραικ μαζι να σου δειξω καποια πραγματα απτα λιγα που ξερω...
    εγω εφτασα level 20 και τωρα ψαχνομαι για να ανεβω...
    Θα προσπαθήσω παλι σημερα να δω εάν γινεται το ίδιο πραγμα και θα δω τι θα κάνω. Το δικό μου το ρουτερ ειναι ενα Technicolor που δινει η Forthnet.
    Οσο για co op,κάτσε να του παρω λιγο τον αέρα και πολυ ευχαρίστως!!!

Member savanos's Avatar
    Name
    Πάνος

Και εγώ 20άρισα χθεςκαι τελείωσα το story, απο σήμερα ξεκινάω strikes κτλ οπότε όποιος θέλει invite

Ναι η μαχη συμβαινει καθε μιση ωρα περιπου με 3 τεταρτα, ειναι απο πριν ετσι. Επισης τις τελευταιες μερες εχω συνεχεις αποσυνδεσεις απο τους servers, ενω η συνδεση μου ειναι σταθερη και δεν εχω προβλημα σε κανενα αλλο game. Καποιο προβλημα εχει το Destiny

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Τελείως ενημερωτικά... Ειχα αναφέρει καποιο προβλημα αποσυνδεσεων. Σημερα επαιξα μια ωρα περίπου απροβλημάτιστα. Με το που σύνδεσα τα Gold, μετα απο λιγα λεπτά με πέταξε. Δε ξερω...

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Παυλο, διαβαζω οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα http://community.us.playstation.com/.../td-p/42876483

Προτεινουν διαφορες λυσεις, σε αλλους δουλευουν σε αλλους οχι. Για ριξε μια ματια μπας και βγαλεις ακρη.

18. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

Dragonpaul (24-09-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Μάλιστα... Άρα, ίσως, καλα το συνδύασα.
    Ευχαριστω!!!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Παυλο, διαβαζω οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα http://community.us.playstation.com/.../td-p/42876483

Προτεινουν διαφορες λυσεις, σε αλλους δουλευουν σε αλλους οχι. Για ριξε μια ματια μπας και βγαλεις ακρη.
    Δε δοκιμασα κατι ακομα απο αυτα, αλλα πιθανόν να δουλέψει κατι.
    Δε με αφήνει για ρεπ. Οπως ξέρεις...

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Κανενα προβλημα. Γραψε λογαριασμο τραπεζας...

22. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

Dragonpaul (24-09-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by dimagic View Post
    ισως φταίει οτι ειμαι level 25.....
    με υπομονή παντως βγαίνει στο τελος

Roy και εγω ειμαι 23 και τρωω το μπουλο μολις παω εκει... Το ιδιο ακριβως με εσενα . Παμε να το κανουμε μαζι το βραδυ μηπως και (κανεμε add); Κανενας μεγαλυτερος για βοηθεια παρακαλω;;;

Quote Originally Posted by Arikoc View Post
    Χθες το βράδυ πήγα στη περιοχή της σπηλιάς για να δω πως δουλεύει το bug. Αφου τριγυρισα αρκετά, δοκιμάζοντας τα τέρατα που κάνουν spawn στη σπηλιά, κατέληξα να σκοτώνω 3 thrall μόνο και όχι όλο το spawn, για να δω τι θα γίνει στη μάχη μεταξύ fallen k hive. Και ξαφνικά, μετά από κάνα τρίλεπτο, μου λέει 'the two sides are attacking each other', κανουν spawn παντού ultras, τουλάχιστον 3 από κάθε πλευρά, και τα υπόλοιπα έκαναν agro respawn ανά 2-3 δευτερόλεπτα, ακόμα και όταν καθόμουν ένα μέτρο απτο spawn τους! Οπότε βρέθηκα στη μεση μιας επικής μάχης που κράτησε κανα μισάωρο, μεχρι που άρχισε το public event και σταμάτησε το spawn. Εχει συμβεί σε κανέναν αυτο? Έγινε μετά το update btw.

Εχτες που πηγα για πρωτη φορα στη σπηλια και εγω να δω τι γινεται, αυτο που λες εγινε και τις 3 φορες που πηγα. Οποτε υποθετω οτι ειναι κατι φυσιολογικο. LOL. Παντως εχει πολυ πλακα η φαση! Σιγουρα θα ειναι παντως καποιο ατομο εκει που θα παλευει. χαχαχα.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καποιες ερωτησεις...

Επαιζα σε μια περιοχη στη Γη και καποιοι εχθροι ηταν ατρωτοι στα πυρομαχικα μου. Εκτος αυτου, με τη μια που με ακουμπαγανε εχανα.
    Σε καποιους χαρτες το παιχνιδι με ενημερωνει οτι ειναι co operative και πως χρειαζονται 3 παικτες ή και παραπανω. Εχω μια χαρα προχωρω και μονος. Για ποιον λογο υπαρχει αυτο;;;

Και ασχετο, αλλα ισως πρεπει να το παρατησω το παιχνιδι. Προβλεπεται να ειναι εθιστικοτατο και δεν προλαβαινω...

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Καποιες ερωτησεις...

Επαιζα σε μια περιοχη στη Γη και καποιοι εχθροι ηταν ατρωτοι στα πυρομαχικα μου. Εκτος αυτου, με τη μια που με ακουμπαγανε εχανα.
    Σε καποιους χαρτες το παιχνιδι με ενημερωνει οτι ειναι co operative και πως χρειαζονται 3 παικτες ή και παραπανω. Εχω μια χαρα προχωρω και μονος. Για ποιον λογο υπαρχει αυτο;;;

Και ασχετο, αλλα ισως πρεπει να το παρατησω το παιχνιδι. Προβλεπεται να ειναι εθιστικοτατο και δεν προλαβαινω...
    Παυλο δεν μου ειχε τυχει κατι τετοιο...και δεν νομιζω να εγινε γιατι τα story σου λενε τι level ειναι οι εχρθοι.μηπως μπηκες σε κανενα event?μηπως εκανες patrol missions γιατι εμενα εκει μου ειχαν τυχει κατι ντουκια που δεν μπορουσα να τους φαω...
    αυτο για το coop το λεει γιατι μου φαινεται μπορεις να τα παιξεις ξανα με φιλους...

Παρα πολυ εθιστικο ειναι!
    εγω εφτασα level 21 και ξεκιναω να καταλαβαινω τι γινεται μετα το level 20...πολυ υλικο παιδια...
    Δεν εχω ιδεα απο MMOs...Μισουσα μια ζωη τα fps και τις κοντρες PVP με αλλους...κιομως με πιανω να εχω κολλησει με το παιχνιδι και να θελω να κανω συνεχεια πραγματα...εχει πολυ βαθος και πολλααααα πραγματα να κανεις...
    Αυτο που λενε οτι ειναι επαναλαμβανομενο ισχυει...αλλα σε ποιο παιχνιδι τετοιου ειδους δεν ισχυει?και το diablo ειναι επαναλαμβανομενο αρκετα...
    Μερα με την μερα και με τα διαφορετικα πραγματα που σου βγαζει το παιχνιδι να κανεις μου φαινετονται ολο και πιο αστειες οι κριτικες καποιων sites...6?6αρια δεν βαλανε σε αλλες πατατες τοσα χρονια...ειναι τραγικο να βαθμολογειται τοσο ενα παιχνιδι με τοσο βαθος----σε αυτα που αντιπροσωπευει ετσι?
    Spoiler!

26. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

Dragonpaul (24-09-2014)

Bookmarks

Bookmarks