Results 1 to 20 of 2391

Thread: Destiny

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by dspug7 View Post
    να κανω κι εγω σαν παιδι 2 χαζες ερωτησεις; το παιχνιδι ειναι στυλ borderlands αλλα στο πιο σοβαρο; θελει psplus για να παιξεις; απο κατι βιντεακια που εχω δει δεν εχω καταλαβει πολλα...
    Αυτό ακριβώς. Ναι θέλει PS Plus.

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Αν ο σκοπός της bungie είναι να ολοκληρώσει το σύμπαν μέσα στην επόμενη δεκαετία με 80/20 επί πληρωμή/δωρεάν dlc και updates, κακώς το χρεώνουν ως full παιχνίδι τώρα. Αυτή η πρακτική πρέπει να μας προβληματίσει.
    Ούτε εμένα μου αρέσει. Αυτό όμως έπρεπε να μας προβληματίζει από τότε που βγήκαν τα DLC. Όχι ξυπνήσαμε όλοι ξαφνικά με το destiny. Αυτό και αν είναι υποκρισία και από τους reviewers αλλά και από τους gamers. Ξεχνάμε τις εποχές που η EA πούλαγε παιχνίδια 70 ευρώ και το υπόλοιπο σε DLC που έφταναν τα 140 ευρώ όλα μαζί. Εκεί δεν ανησύχησε κανένας.

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Αν ισχύει ότι το παιχνίδι πάσχει από περιεχόμενο, δηλαδή δεν έχει κανονικό στόρυ, έχει μικρή ποικιλία στα περιβάλλοντα (5 πλανήτες με αόρατα τείχη) και στηρίζεται στην επανάληψη των ίδιων αποστολών ξανά και ξάνα για farming/grinding τότε η κριτική ως προς αυτό το κομμάτι είναι δίκαιη.
    Ρε παιδιά το Borderlands το ίδιο δεν κάνει; Το Diablo; Τα Demon και Dark Souls; Είχαν αυτά πιο μεγάλες περιοχές; Δεν κάνουν και σε αυτά spawn τα πλασματα στα ίδια σημεία; Δεν παίζουμε τις ίδιες 5-6 περιοχές συνέχεια για loot; Όλα αυτά είναι, περιέργως πως, παιχνιδάρες. To diablo 3 το πληρώσαμε στο PS3 70 και έπρεπε να δώσουμε άλλα 70 για το PS4???? WTF εκεί δεν μίλησε κανείς και πήρε 9????

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Βαγγέλη δεν καταλαβαίνω τον λόγο που υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος το παιχνίδι? Όπως λέει και ένας φίλος χάριν αστείου: "Ο πατέρας σου το έφτιαξε το παιχνίδι?"

Προσωπικά δεν θέλω να πληρώσω 1-2-3 DLC για να παίξω πιο καλά ένα παιχνίδι. Τα μόνα DLC που έχω πληρώσει ήταν για το battlefield3 και αυτό λόγω της τότε ενεργής συμμετοχής σε competitive clan.

Ο Angry Joe τα λέει νομίζω καλά στο ποστ του Slay. Λέει τα καλά, λέει και τα κατά. Πες στο προσωπική του άποψη αν θες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι άξιο συζήτησης.
    Εμένα προσωπικά με κούρασε το παιχνίδι...
    Ο Angry Joe έχει ένα κανάλι που έχει subscribers και από εκεί βγάζει τα λεφτά του. Αυτό πουλάει αυτή τη στιγμή αυτό λέει. Όχι πως έχει άδικο αλλά σε κάποια σημεία υπερβάλει. Από τότε που βγήκαν τα DLC αυτό γίνεται, το πετσοκόβουν και το δίνουν μετά. Από την αρχή ήταν grind fest με εντελώς random loot, no surprise there, όποιος μπήκε στο destiny με άλλο mind set την πάτησε. Όσο για τα σεναριακά κενά και τα σχεδιαστικά λάθη, να πιάσω στο στόμα μου τα Dark Souls και Demon Souls; Όπου σκότωνες δράκο με βελάκια μη χέσω; Που είχαν τα πλέον ακαταλαβίστικα σενάρια όλων των εποχών; Που έχουν τους ίδιους εχθρούς και τα ίδια ακριβώς loot σε όποια δυσκολία και να τα ξαναπαίξεις (χειρότερο δηλαδή); Εκείνο ήταν παιχνιδάρα και αυτό είναι κατάπτυστο;Όταν τα έκραζα τότε με τα ίδια ακριβός που έλεγε και ο Angry Joe μου λέγατε, έλα μωρέ είσαι υπερβολικός. Τώρα, τα ίδια (περίπου) gameplay mechanics είναι απαράδεκτα. Θα το ξαναπώ. Ο κόσμος είναι αρνητικός σε βαθμό υπερβολής. Τα πιο πολλά αρνητικά στο destiny τα έχουμε δει και τα έχουμε χειροκροτήσει σε άλλα παιχνίδια.

Έσκασα στα γέλια πάντως με το βίντεο. Τόσο που βλέπω και άλλα review του.

Quote Originally Posted by tzimis View Post
    Κοιτα δεν ειναι λογικη αυτη ασ το δειναν f2p και ασ πληρωνα και συνδρομη αρκει να ειχε περισσοτερους πλανητες και επισης περισοτερους χαρτες στο multi γτ δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο το game αλλα το να με κανει να περιμενω μεχρι τον δεκεμβρη να δω παραπανω πραγματα δε μαρεσει,ασ το ειχαν και 30euro και με συνδρομη αρκει να ταν πιο ολοκληρωμενο γτ νταξει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια κανουμε και επαναλαμβανεται το pvp (τους χαρτες τους βαρεθηκα),τωρα αμα με κανα update βαλουν κανα χαρτη κλπκλπ θα τους παραδεχτω γτ ειναι παιχνιδαρα αλλα το βγαλαν λειψο
    Το last of us που είχε τους μισούς χάρτες ήταν γαμάτο σαν PVP (δεν εννοώ πως το είπες εσύ);;

Μα ποια στο καλό είναι τα κριτήρια σας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω.
    Last edited by Sutorcen; 22-09-2014 at 14:44.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Bookmarks

Bookmarks