Results 1 to 20 of 2391

Thread: Destiny

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Τότε ρε Λευτέρη η gaming κοινότητα ήταν πολύ μικρή και δεν υπήρχε ο πλούτος παιχνιδιών που υπάρχει σήμερα. Σήμερα αντί να έχουμε μια πιο... "ψαγμένη" ματιά κρίνουμε τα παιχνίδια με καθαρά ψυχολογικά κριτήρια. Μου χαϊδεύει και μου φουσκώνει τον εγωισμό; Είναι καλό. Με ζορίζει και είναι δύσκολο; Είναι μαλακία. Είναι εύκολο και δεν θέλει σκέψη και στρατηγική; Είναι καλό. Θέλει να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει και να το μελετήσω λίγο; Είναι μαλακία. Σαν να μην φτάνουν αυτά δεν έχουμε καν προσωπική άποψη και λόγο. Βρίσκουμε ένα βίντεο στο youtube το ποστάρουμε και λέμε... "ΧΑΧΑ αυτό που λέει ο τύπος..." πολλές φορές χωρίς καν να έχουμε παίξει το παιχνίδι που κράζουμε. Αν ο reviewer μας το έχει κράξει το κράζουμε, αν το παινέψει το επαινούμε και εμείς. Έτσι, αντικειμενικά πράγματα. Φυσικά αγνοούμε πάσης φύσεώς τεχνικά χαρακτηριστικά επιτεύγματα ενός τίτλου όπως είναι για παράδειγμα ο κώδικας που έχουν γράψει ή το AI. Όχι, απλά λέμε, μάπα γραφικά, ή χάλια gameplay γιατί έχει βγει και για την "αντίπαλη" κονσόλα. Τι να λέμε τώρα; Έχεις δει να γίνεται ανταλλαγή απόψεων. Όχι απλά πετάμε την άποψη μας (ειδικά αν έχουμε και ένα μεγάλο οίκο από πίσω μας) και μετά φωνασκούμε για να την υποστηρίξουμε χωρίς επιχειρήματα. Ότι, νά'ναι.

Όσο για την σπηλιά και το exploit ένα έχω να πω. Αν είσαι μαλάκας gamer θα είσαι και μαλάκας gamer όσα loot και να φαρμάρεις. Απλά θα είσαι legendary μαλάκας, υψηλού level, μετά.
    Last edited by Sutorcen; 22-09-2014 at 12:57.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Bookmarks

Bookmarks