Page 52 of 120 FirstFirst ... 24248495051525354555662102 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 2391

Thread: Destiny

ηρθα με τα μουτρα κατω απολογουμενος γιατι εκρινα ενα παιχνιδι απο την beta, οποτε ζητω συγγνωμη!Το παιχνιδι σπερνει, αλλα δε φταιω εγω μονο για αυτα που ειπα,κανεις δεν ανεφερε οτι εχουν βελτιωθει τα παντα στο παιχνιδι απο την beta ακομα και το ai η ισως η τοποθετηση των εχθρων στο πεδιο, κατι παντως κανει το παιχνιδι να το νιωθεις πιο κοντα στο halo , επικο δηλαδη. Ακομα και τα γραφικα και ο ηχος νομιζω εχουν βελτιωθει(ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη απο moon λογικα ), εκτος αν μου κανουν τα ματια μου παιχνιδια.Επισης το παιχνιδι το εχουν κουρδισει λιγο διαφορετικα στο multi και απο τα λιγα παιχνιδια που επαιξα νομιζω οτι εκθρονιζει το kz sf απο το πιο competitive shooter του ps4.Ακομα νομιζω οτι το autoaim μειωθηκε ενα πολυ μικρο κλικ αλλα κανει διαφορα , τωρα μπορεις να αστοχησεις καποιες φορες το οποιο κανει για μενα το παιχνιδι πιο enjoyable και στο campaign αλλα και στο multi.Εχουμε και κατι μαγικες τοποθεσιες που σε συνεργασια με επικες μαχες φτιαχνουν πολυ καλες στιγμες για το παιχνιδι.Για ποιο λογο τωρα το θαψανε στα reviews δε μπορω να ξερω, παντος συνεβαλε στην αρνητικη εικονα που ειχα για το παιχνιδι .

Μη ξεχναμε οτι πολυ δυσκολα ενα ps fanboy θα δεχοταν το gameplay του halo σαν παιχνιδαρα , τοσα χρονια ειχε υποχρεωση να το μειωνει, επισης μη ξεχναμε πληγωμενα ms fanboys που ειδαν την bungie να τους απαταει!

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    ηρθα με τα μουτρα κατω απολογουμενος γιατι εκρινα ενα παιχνιδι απο την beta, οποτε ζητω συγγνωμη!Το παιχνιδι σπερνει, αλλα δε φταιω εγω μονο για αυτα που ειπα,κανεις δεν ανεφερε οτι εχουν βελτιωθει τα παντα στο παιχνιδι απο την beta ακομα και το ai η ισως η τοποθετηση των εχθρων στο πεδιο, κατι παντως κανει το παιχνιδι να το νιωθεις πιο κοντα στο halo , επικο δηλαδη. Ακομα και τα γραφικα και ο ηχος νομιζω εχουν βελτιωθει(ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη απο moon λογικα ), εκτος αν μου κανουν τα ματια μου παιχνιδια.Επισης το παιχνιδι το εχουν κουρδισει λιγο διαφορετικα στο multi και απο τα λιγα παιχνιδια που επαιξα νομιζω οτι εκθρονιζει το kz sf απο το πιο competitive shooter του ps4.Ακομα νομιζω οτι το autoaim μειωθηκε ενα πολυ μικρο κλικ αλλα κανει διαφορα , τωρα μπορεις να αστοχησεις καποιες φορες το οποιο κανει για μενα το παιχνιδι πιο enjoyable και στο campaign αλλα και στο multi.Εχουμε και κατι μαγικες τοποθεσιες που σε συνεργασια με επικες μαχες φτιαχνουν πολυ καλες στιγμες για το παιχνιδι.Για ποιο λογο τωρα το θαψανε στα reviews δε μπορω να ξερω, παντος συνεβαλε στην αρνητικη εικονα που ειχα για το παιχνιδι .

Μη ξεχναμε οτι πολυ δυσκολα ενα ps fanboy θα δεχοταν το gameplay του halo σαν παιχνιδαρα , τοσα χρονια ειχε υποχρεωση να το μειωνει, επισης μη ξεχναμε πληγωμενα ms fanboys που ειδαν την bungie να τους απαταει!
    Αρχικά να σου ξεκαθαρίσω ότι κανείς fan του xbox δεν νιώθει απατημένος απο τη bungie.

Το ότι σκέφτεσαι εσύ έτσι δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται το ίδιο.

Κοίταξε το συμφέρον της επαγγελματικά και πολυ καλα έκανε αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
    Εξάλλου κ το Halo σε πολυ καλα χέρια κατέληξε με αποτέλεσμα να εχουμε τώρα και 2ρο epic game πράγμα που αν έμενε στη ms μάλλον δεν θα γινόταν ποτέ.

Απο κει κ πέρα μακάρι να κάνουν το ίδιο και η ND και η 343 και οποιοσδήποτε άλλος αν το κρίνει αναγκαίο .θα ειναι προς το συμφέρον μας.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    Αντε παλι με τις θεωριες συνομωσιας, εγω δεν διαβασα ουτε εδω μεσα, ουτε και σε κανενα review οτι το gameplay δεν ειναι καλο, το μονο που του προσαπτουν ειναι οτι ειναι επαναλαμβανομενο (που ειναι) οποτε παει η θεωρια περι fanboys και απο τις δυο πλευρες. Πολυ απλα ο κοσμος περιμενε πολυ περισσοτερα απο αυτο το παιχνιδι, γιαυτο και δεχεται εντονη κριτικη, και review scores που κυμαινονται απο 6-8.

Δεν ειναι κακο να λατρευεις ενα παιχνιδι παρα τις ελλειψεις του, κακο ειναι να αντιμετωπιζεις ολους τους υπολοιπους που ΔΕΝ προσπερνουν ετσι απλα αυτες τις ελλειψεις, σαν fanboys, πικραμενους, πληρωμενους κ.τ.λ.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αντε παλι με τις θεωριες συνομωσιας, εγω δεν διαβασα ουτε εδω μεσα, ουτε και σε κανενα review οτι το gameplay δεν ειναι καλο, το μονο που του προσαπτουν ειναι οτι ειναι επαναλαμβανομενο (που ειναι) οποτε παει η θεωρια περι fanboys και απο τις δυο πλευρες. Πολυ απλα ο κοσμος περιμενε πολυ περισσοτερα απο αυτο το παιχνιδι, γιαυτο και δεχεται εντονη κριτικη, και review scores που κυμαινονται απο 6-8.

Δεν ειναι κακο να λατρευεις ενα παιχνιδι παρα τις ελλειψεις του, κακο ειναι να αντιμετωπιζεις ολους τους υπολοιπους που ΔΕΝ προσπερνουν ετσι απλα αυτες τις ελλειψεις, σαν fanboys, πικραμενους, πληρωμενους κ.τ.λ.
    Πάντως οι πρώτες μου αρνητικές εντυπώσεις του παιχνιδιού ειναι ο βαθμός δυσκολίας των weekly challenge και (ειδικά)του raid το οποίο θεωρώ απαράδεκτο να απαιτεί 6 άτομα party φίλους και μόνο.

Δηλαδή εγώ θα εξαρτώμαι απ το αν θα βρω μέσα τον μητσο τον Βαγγέλη τον Περικλή και τον πουφ για να παίξω το παιχνίδι;

Το θεωρώ υπερβολικά too much.

Γιατί στην τελική να μη μπορείς να βρεις συμπαίκτες απο το live?

5. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

dimagic (20-09-2014)

την αποψη μου ειπα και συνεχιζω να την πιστευω , δεν ειπα κατι για συνωμοσια.Ουτε ειπα οτι ειμαι πληγωμενος που η bungie αφησε την ms ισα ισα χαιρομαι γιατι αν ειμαι fanboy, ειμαι της sony, αλλα πιστευω οτι καποιοι υπαρχουν, με ολο το θαρρος Γιαννη-slay.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Πώς ανεβαίνεις επίπεδο όταν φτάσεις στο επίπεδο 20; Δεν παίρνεις άλλους πόντους εμπειρίας.

Παίρνεις κανονικά Xp αλλά αντί για level παίρνεις mote of light.απο κει και πέρα για να πάρεις level πρέπει να βρίσκεις armor που περιέχει light.

Κοινώς η ζωη ειναι ένα αγγούρι.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

pictorino (18-09-2014),teras1 (18-09-2014)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Θενκς Γιαννη δεν το ηξερα αυτο για το 20+...
    Εγω εφτασα χθες level 14 επαιξα τα πρωτα δυο strikes τα οποια τα απολαυσα με εναν φιλο και εναν 3ο αγνωστο...πολυ ωραια τα αφεντικα και γενικα πολυ ενταση στην μαχη...
    ερωτησεις:
    Τωρα στο 15 θα βαζω τα points σε δευτερο skill tree?
    αυτο το skill tree θα συνεχιζω να το αναβαθμιζω?μηπως να κραταω ποντους?
    ειμαι warlock ποια απτις δυο subclasses να διαλεξω λετε?
    επισης τα abilities που εχουν τα σπεσιαλ οπλα πως ξερω ποιος αντιπαλος εχει ευαισθησια εκει?
    Spoiler!

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Quote Originally Posted by Giorgos78 View Post

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Πάντως οι πρώτες μου αρνητικές εντυπώσεις του παιχνιδιού ειναι ο βαθμός δυσκολίας των weekly challenge και (ειδικά)του raid το οποίο θεωρώ απαράδεκτο να απαιτεί 6 άτομα party φίλους και μόνο.Δηλαδή εγώ θα εξαρτώμαι απ το αν θα βρω μέσα τον μητσο τον Βαγγέλη τον Περικλή και τον πουφ για να παίξω το παιχνίδι;Το θεωρώ υπερβολικά too much.Γιατί στην τελική να μη μπορείς να βρεις συμπαίκτες απο το live?
    Ναι, αλλά ο Πουφ είναι full legendary

13. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Sutorcen (18-09-2014)

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Ναι, αλλά ο Πουφ είναι full legendary
    Και συ loverboy είσαι;

15. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

teras1 (18-09-2014)

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Πάντως οι πρώτες μου αρνητικές εντυπώσεις του παιχνιδιού ειναι ο βαθμός δυσκολίας των weekly challenge και (ειδικά)του raid το οποίο θεωρώ απαράδεκτο να απαιτεί 6 άτομα party φίλους και μόνο.

Δηλαδή εγώ θα εξαρτώμαι απ το αν θα βρω μέσα τον μητσο τον Βαγγέλη τον Περικλή και τον πουφ για να παίξω το παιχνίδι;

Το θεωρώ υπερβολικά too much.

Γιατί στην τελική να μη μπορείς να βρεις συμπαίκτες απο το live?
    Γιάννη για αυτό έχουμε φτιάξει την Clan. Για να βρίσκουμε άτομα να κάνουμε αυτά τα strikes. Αν θέλεις μπες και εσύ στην παρέα.

Καλησπέρα guardians

Στο online section του forum μας έχουμε ανοίξει ένα thread αποκλειστικά για τα strikes, crucible και raids του παιχνιδιού, μιας και εδώ είναι για να συζητάμε τις εντυπώσεις μας. Οπότε, από εδώ και πέρα οποιαδήποτε δραστηριότητα, τακτική κτλ κτλ που αφορούν το παιχνίδι θα γράφονται εκεί. Το Σαββατοκύριακο θα ξαναδοκιμάσουμε το Vault of Glass. Λεπτομέρειες στο νέο thread.

Ευχαριστώ.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Γιάννη για αυτό έχουμε φτιάξει την Clan. Για να βρίσκουμε άτομα να κάνουμε αυτά τα strikes. Αν θέλεις μπες και εσύ στην παρέα.

Καλησπέρα guardians

Στο online section του forum μας έχουμε ανοίξει ένα thread αποκλειστικά για τα strikes, crucible και raids του παιχνιδιού, μιας και εδώ είναι για να συζητάμε τις εντυπώσεις μας. Οπότε, από εδώ και πέρα οποιαδήποτε δραστηριότητα, τακτική κτλ κτλ που αφορούν το παιχνίδι θα γράφονται εκεί. Το Σαββατοκύριακο θα ξαναδοκιμάσουμε το Vault of Glass. Λεπτομέρειες στο νέο thread.

Ευχαριστώ.
    Αν είχα ps θα είχα μπει ήδη φίλε μου!

PSN ID
    chronohill

ξεκλειδωσα μολις το level 15.τελικα αν θελω να γινω sunsinger πρεπει να ξαναρχισω απτην αρχη????????????γιατι αυτο?θα ανεβαινουν τουλαχιστον πιο γρηγορα τα abilities?μηπως να συνεχισω void?
    Spoiler!

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE
    Last edited by Giorgos78; 19-09-2014 at 08:55.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    ξεκλειδωσα μολις το level 15.τελικα αν θελω να γινω sunsinger πρεπει να ξαναρχισω απτην αρχη????????????γιατι αυτο?θα ανεβαινουν τουλαχιστον πιο γρηγορα τα abilities?μηπως να συνεχισω void?

Την ιδια απορια εχω και εγω με το subclass. Ειμαι 18 level και δε ξερω τι γινεται αν φτασω 20 η 26. Θα μπορω μετα να ανεβασω τα skills στο subclass;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Μπορείτε κανονικά να τελειώσετε το ένα και μετά να ξεκινήσετε το αλλο

PSN ID
    chronohill

Το εψαξα χθες μπας και βαλω ακρη και γενικα μπορεις να παιζεις με τις classes δν υπαρχει προβλημα.δηλαδη τωρα εγω δν εχω κανενα σκιλ.οποτε θ κανω μερικα patrols και θα δω πως θα παει.αν αργει να ανεβει θα συνεχισω με την κεντρικη και αν γουσταρω τοσο α ανεβασω και την sub.αλλιως το περιμενα ετσι εχει τα θετικα του αλλα και τα αρνητικα του...
    Spoiler!

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Μετά από το διάβασμα και των 52 σελίδων που αφορούν το destiny νομίζω ότι δικαιούμαι και γω να γράψω κάτι για το παιχνίδι.
    Χτες όπως έγραψα στο πρώτο μου post αγόρασα το ps4 προσφορά με το destiny βασικά για ποδοσφαιράκι, pro.
    Παλιός στο pro έπαιζα από τα είκοσι μέχρι και τα 45 μου ώσπου ο γιατρός μου το πε καθαρά.Βαριάς μορφή τενοντίτιδα η το κόβεις
    η πας για εγχείρηση.Αρχές Δεκέμβρη του 2012 τέλος το προ και τα μπιμλίκια.
    Αυτά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που η καλή μου γυναικούλα μου λέει σε βλέπω βαριέσαι και έρχεται και χειμώνας άντε να πάρεις εκείνο
    το μαραφέτι που έλεγες να σου περνά η ώρα.Δεν πρόλαβε να το πει
    Κάπως έτσι λοιπόν χτες βρέθηκα μπροστά στο tv να κατεβάζω fifa 15 demo και να ξεκινώ το destiny.Μου άρεσε τρομέρα.Πολύ μπιστολίδι και το
    πάντρεμα του campain με τις αναβαθμίσεις και τα level σε συνδυασμό ότι μπορείς να κάνεις την αποστολή παρέα με άλλους είναι άκρως εθιστικό.
    Αν και δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω ένα παιχνίδι νομίζω ότι είναι καλό και έχει "βάθος".
    υγ.1Στο παιχνίδι έβλεπα κάποιους δίπλα στο ονομά τους να χει .... που προφανώς σημαίνει ότι κάνουν chat.Πως μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον
    παίχτη,έψαχνα χτες αλλά δεν το βρήκα.
    υγ.2 Συγνώμη για την μεγάλη και offtopic εισαγωγή αλλά νομίζω καλό είναι να "γνωριζόμαστε" οπότε σεβασμό στον παππού!!!!

24. The Following 3 Users Say Thank You to alexadrinos For This Useful Post:

odytsak (19-09-2014),teras1 (19-09-2014),WolfRathmA (19-09-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Oι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε αρκετά μεγάλοι και αρκετοί ήδη στα δεύτερα -άντα,
    το καταλαβαίνεις εξάλλου κι από την ποιότητα του φόρουμ,
    οπότε ούτε είσαι, ούτε θεωρείσαι παππούς.

26. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

giannislazy (19-09-2014)

Bookmarks

Bookmarks