Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Eγω δεν στεκομαι στο θεμα της ιστοριας καθολου. Μην παρεξηγηθω η ιστορια ειναι το Α και το Ω για εμενα πλεον στα παιχνιδια. Αλλα οκ, να ειμαι ειλικρινεις δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες σε ατο το κομματι, καθοτι το παιχνιδι ειναι ΜΜΟ. Και η πειρα μου μου λεει, οτι τα ΜΜΟ ειναι το χειροτερο ειδος παιχνιδιου για να πεις μια αξιολογη και με συνοχη ιστορια. Οποτε δεν περιμενα καιτ σοβαρο εκει.

Αυτο που εγω βρισκω ανησυχιτικο και το οποιο το διαβαζω απο παρα πολλους χρηστες (αλλα παρα πολλους) ειναι οτι το παιχνιδι μεσα σε 8 με 10 ωρες εχεις κανει το 90% αυτων που προσφερει, και μετα αναλωνεσαι στο να κανεις τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα (με διαφορετικο βαθμο δυσκολιας/challenge εννοειται) και γενικα το focus του παιχνιδιου γινεται ενα ανελεητο grinding και farming για καλυτερο gear και equipment...

Αυτο για εμενα ειναι το πιο σοβαρο μειον που διαβαζω. Γιατι το παρατηρησα και στην ΒΕΤΑ. Εκανες τα ιδια quest ξανα και ξανα και ξανα. Ενιωθες πραγματικα οτι με λιγες ωρες παιχνιδιου ειχες δει την ουσια αυτου που προσφερει το παιχνιδι. Και απο εκει και περα εκανες μια επαναληψη για να μπορεσεις να αποκτησεις καλυτερο εξοπλισμο.

Φυσικα εγω δεν εχω το παιχνιδι (μονο τις 2 ΒΕΤΑ επαιξα) και απλα το αναφερω γιατι αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση απο τα σχολια του κοσμου και οχι τοσο η ιστορια.
Να και μια αρνητική μεν αλλά άκρως λογική αντίληψη για το παιχνίδι βάσει τον γραφομένων και που πίσω της δεν κρύβει απωθημένα χρόνων,εμπάθεια και αρνητισμο.

Φιλαράκι έχεις +

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σου απαντήσω νομιζω ότι θα αλλάξεις γνώμη προς το καλυτερο όταν παίξεις το παιχνίδι.

Εξάλλου πρώτοι εμείς αναφέραμε και πριν τα reviews ότι το destiny μόνο τέλειο δεν ειναι και χτίζει βελτίωσης σε επιμέρους τομείς.