Page 48 of 120 FirstFirst ... 384445464748495051525898 ... LastLast
Results 941 to 960 of 2391

Thread: Destiny

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

το heavy weapon, πως το περνουμε στα χερια??

Spoiler!

Default Destiny

Πατημένο το Δ ενώ παίζεις δεν χρειάζεται να μπεις στο μενού.

3. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

ilias78 (14-09-2014)

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Ξέρει κανεις αν στο μέλλον θα μπορούμε να αλλάξουμε τη μορφή (πρόσωπο) του χαρακτήρα μας; Έχουν πει τιποτα σχετικό;
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

παιδια καλησπέρα
    η δικια μου γνώμη ειναι μετα απο 5 μερες παιχνιδιού και έχοντας παιξει και την beta.....πολυ θετική
    ειμαι ηδη level 20 και εχουμε φτιάξει και clan με κατι φιλαρακια.....
    περιμενω πως και πως να βγουν τα expansion......για να καουμε περισσότερο
    τωρα το τη λενε τα περιοδικά και οι αναλυτές..... στα @@
    ετσι κι αλλιώς σχεδόν 30 χρόνια gamer ειμαι τι να μου πει ο καθε άσχετος.......

6. The Following 4 Users Say Thank You to dimagic For This Useful Post:

Giannis1979 (14-09-2014),Roy (15-09-2014),Sutorcen (14-09-2014),teras1 (14-09-2014)

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Τα ίδια άτομα που έφτιαξαν όλο αυτό το hype είναι τα ίδια που το κράζουν τώρα. Οι reviewers το έπαιζαν το destiny από τη στιγμή που παρουσιάστηκε μέχρι την ώρα που βγήκε και πάντα έλεγαν παιχνιδάρα το destiny, φοβερός κόσμος το destiny, πολύ καλό gameplay το destiny. Ακόμα και μετά την beta τα ίδια έλεγαν. Τώρα λοιπόν το κράζουν και περιμένουν να τους πάρουμε στα σοβαρά; Γιατί; Τι, ούπς κάναμε λάθος; Επειδή έχουν ένα όνομα από πίσω τους; Αντί να κράζουμε το παιχνίδι θα έπρεπε να κράζουμε τους reviewers που για μια ακόμα φορά παραπλάνησαν τον κόσμο. Αν θεωρήσουμε ότι το destiny είναι μάπα παιχνίδι, πράγμα που δεν είναι με την καμία.

Η bungie αν καθίσετε να δείτε τις ανακοινώσεις της είχε πει πως φτιάχνουμε ένα FRANCHISE, το destiny το οποίο θέλουμε να αναπτύξουμε σε βάθος δεκαετίας ώστε να φτάσει τα επίπεδα Lotr, Harry Poter κτλ αλλά ΑΥΤΟ επιλέγουμε να το ξεχνάμε. Δεν είπε ποτέ η bungie "θα βγάλω το παιχνίδι και θα είναι εφάμιλλο του Lotr". Η bungie όταν μιλάει για το destiny μιλάει και για το franchise αλλά και για το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο πότε αναφέρεται στο καθένα.

Ο παραλληλισμός που γίνετε με το diablo 3 γίνετε βάση του στησίματος του παιχνιδιού. Και τα δύο έχουν μικρό και ρηχό campaign, NPCs vendors ή crafters και κάποιους story tellers, και στα δύο κάνεις το campaign και μετά επαναλαμβάνεις τις ίδιες περιοχές για να αποκτήσεις καλύτερο gear για να παίξεις τις ίδιες περιοχές σε δυσκολότερο επίπεδο και πάλι και στα δύο παίζεις coop με άλλους δύο κτλ κλτ. Αν το diablo 3 είχε βγάλει και το PVP του τότε θα είχαμε ακόμα μία βασική ομοιότητα. Απλά και πάλι, επιλεκτικά, λέμε πως τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Γιατί; Επειδή το destiny είναι fps; Ακόμα και έτσι. Δεν είδα κανέναν να βάζει 6 στο diablo ή να το χαρακτηρίζει κακό παιχνίδι όταν βγήκε και με βαρύτερο hype και όνομα από το destiny.

Αντί λοιπόν να χαιρετίζουμε τέτοιες προσπάθειες με τέτοιο budget, στήνουμε ένα νέο IP στον τοίχο και για ποιο λόγο; Δεν λέω πως επειδή έχεις το budget αυτόματα είσαι και καλό παιχνίδι, αλλά προς τι τόσο μίσος; Επειδή δεν κάνει το 10%, αν θέλετε το 20% σωστά; Από τη στιγμή που γνωρίζουν άπαντες πως αυτά τα οποία θεωρούν "αίσχος" στο παιχνίδι θα διορθωθούν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες; Πόση υποκρισία και πόσος εθελοτυφλισμός πια και επαναλαμβάνω από τα ίδια άτομα που το παίνευαν ακόμα και ώρες πριν την κυκλοφορία του;

Όσο για τους gamers που επαιξαν Alpha και Beta και φτιάχτηκαν και τώρα το κράζουν τι να πω; Το ίδιο παιχνίδι είναι και τώρα. Στην beta δεν είχε ίχνος ιστορίας και τώρα ξαφνικά η ιστορία είναι το A και το Ω; Τότε παίζατε την μία και μόνη περιοχή και την λιώνατε και τώρα ξαφνικά το ίδιο πράγμα είναι κατάπτυστο; Ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια Diablo, WoW, Cod, Dark Souls, κτλ κτλ το να παίζεις τις ίδιες περιοχές και πίστες είναι ωραίο;

Εγώ βλέπω για μια ακόμα φορά μια κομπλεξική στάση, είναι η ίδια στάση που έχει φτάσει την βιομηχανία των video games εδώ που είναι. Συμβατικότητα, οτιδήποτε άλλο, το οποίο δεν το καταλαβαίνουμε και μας βάζει σε σκέψεις είναι κατάπτυστο και να πάει από εκεί που ήρθε. Βλέπεις είναι πιο εύκολο και "ψευτο" μαγκίτικο να κράξεις ένα παιχνίδι από το να καταλάβεις τι ακριβώς είναι και τι προσπαθεί να κάνει. Άσε που πουλάει κιόλας.

Όσοι από εσάς φοβάστε να το αγοράσετε έχω να σας πω το εξής. Η ιστορία του Destiny δεν έχει καμία σημασία στο πως θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Καμία. Αν σου αρέσει να κυνηγάς καλύτερο εξοπλισμό, σου αρέσει το CoOp, σου αρέσουν παιχνίδια σαν το Diablo και το Borderlands θα γουστάρεις. Αν ψάχνεις βαθιά νοήματα και closure σε ιστορίες τότε δεν κάνει το παιχνίδι αυτό για σένα. Να ξέρεις όμως πως θα αγοράσεις ένα άρτιο προγραμματιστικά παιχνίδι χωρίς bugs και προβλήματα, ένα παιχνίδι που ήδη αρχίζει και αποκτάει εξτρά content, που είναι διασκεδαστικό και έχει και καλό PVP και ενδιαφέροντα mechanics αρκεί να τα καταλάβεις.

Και να σας πω και κάτι τελευταίο; Το Battlefield που δεν παιζόταν από την πρώτη μέρα και για αρκετούς μήνες είχε προβλήματα του έδωσαν 8 και 9, ενώ τα ήξεραν. Δεν λέω πως είναι κακό παιχνίδι αλλά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Λέμε απλά ότι μας βολεύει ανά πάσα στιγμή. Αυτά τα άτομα τώρα σας λένε πως το destiny είναι χάλια. Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Last edited by Sutorcen; 15-09-2014 at 09:51.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

8. The Following 10 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

AlexandrosQV (14-09-2014),dimagic (14-09-2014),Dragonpaul (14-09-2014),Giannis1979 (14-09-2014),Godweeder (15-09-2014),Nek_Food (15-09-2014),Roy (15-09-2014),Snk (15-09-2014),teras1 (14-09-2014),tsakali GR (14-09-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Πραγματικά το Battlefield το οποίο για ΜΗΝΕΣ είχε ίσως το χειρότερο game breaking bug που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι θα έπρεπε να πάρει 5αρια βροχή. Μιλάω για το ότι έχανες το progress του campaign λόγω save corruption σχεδόν κάθε φορά που φόρτωνες το παιχνίδι. Αυτό συνέβαινε για ΜΗΝΕΣ και δεν ξέρω αν το έφτιαξαν ποτέ γιατί δεν το έχω πια. Πέρα από τα άλλα θέματα που είχε το multiplayer όπως το lag και το φαινόμενο του "rubber banding".

Αλλά βλέπεις η γραμμή που έπεφτε ήταν "έλα μωρέ ποιος παίρνει το BF για single player;"
    Το ίδιο ισχύει και με τα COD που για τον ίδιο λόγο πάντα έπαιρναν free pass σε ότι αφορά το χαζό on rails story γιατί το multiplayer είναι OMG so much fun!!

Για να μην πάω πίσω στο φιάσκο του PS3 Skyrim.

10. The Following 5 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

dimagic (14-09-2014),Giannis1979 (14-09-2014),Nek_Food (15-09-2014),Roy (15-09-2014),Sutorcen (14-09-2014)

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Πραγματικά το Battlefield το οποίο για ΜΗΝΕΣ είχε ίσως το χειρότερο game breaking bug που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι θα έπρεπε να πάρει 5αρια βροχή. Μιλάω για το ότι έχανες το progress του campaign λόγω save corruption σχεδόν κάθε φορά που φόρτωνες το παιχνίδι. Αυτό συνέβαινε για ΜΗΝΕΣ και δεν ξέρω αν το έφτιαξαν ποτέ γιατί δεν το έχω πια. Πέρα από τα άλλα θέματα που είχε το multiplayer όπως το lag και το φαινόμενο του "rubber banding".

Αλλά βλέπεις η γραμμή που έπεφτε ήταν "έλα μωρέ ποιος παίρνει το BF για single player;"
    Το ίδιο ισχύει και με τα COD που για τον ίδιο λόγο πάντα έπαιρναν free pass σε ότι αφορά το χαζό on rails story γιατί το multiplayer είναι OMG so much fun!!

Για να μην πάω πίσω στο φιάσκο του PS3 Skyrim.
    Τα είπες όλα ,ειδικά το bf πέρασαν μήνες για να καταφέρω να τελειώσω το campaign γιατί μου έδινε τα save συνέχεια..

Για το ποτέ κατάφερα να παίξω online ουτε λόγος.

Απλά το έχω σε μια άκρη στο σκληρό και κλαίω τα λεφτά μου.

Κατα τα αλλά φταίει η bungie που έφτιαξε ένα αρτιότατο τεχνικά παιχνίδι που η βελόνα δεν κουνάει απ τα 30 frames ότι κ αν γίνεται στην οθόνη ακομα κ σε μένα που παίζω σε xbox one και που έχει το πιο απίστευτο και εθιστικο gameplay που υπάρχει σε fps σήμερα.

Κύριε των δυνάμεων..

12. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

dimagic (15-09-2014),teras1 (14-09-2014)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

ασχετο
    σαν μεταχειρησμενο στα 40 ευρο ...και παλι ακριβο ειναι..... αν υποθεσουμε οτι το καθε dlc θα κοστιζει 35 ευρο και η τουμπανο digital εκδοση στο PSN με 2 dlc εχει 99 ευρο (90 αν παρεις καρτες απο www.maxplay.gr)

δεν συμφερει μεταχειρησμενο: 40 + 35(1dlc) + 35(2dlc) =110 (χωρις τα εχτρα οπλα items της digital εκδοσης) ...ξερουν τι κανουν αυτοι!!!!!!
    Last edited by Giorgos78; 14-09-2014 at 23:17.

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Giorgos78 View Post
    ασχετο
    σαν μεταχειρησμενο στα 40 ευρο ...και παλι ακριβο ειναι..... αν υποθεσουμε οτι το καθε dlc θα κοστιζει 35 ευρο και η τουμπανο digital εκδοση στο PSN με 2 dlc εχει 99 ευρο (90 αν παρεις καρτες απο www.maxplay.gr)

δεν συμφερει μεταχειρησμενο: 40 + 35(1dlc) + 35(2dlc) =110 (χωρις τα εχτρα οπλα items της digital εκδοσης) ...ξερουν τι κανουν αυτοι!!!!!!
    Αν δεν κάνω λάθος 35€ έχει το expansion pass που περιλαμβάνει και τα ΔΥΟ dlc.
    Όσο για το παιχνίδι με πολύ λίγα παιχνίδια έχω φάει τέτοιο κόλλημα...

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

εγω καταλαβα οτι αυτο ειναι στην προσφορα 2 σε 1. μετα τα dlc θα εχουν 35 ευρο το καθε ενα. Σορρυ αν κανω λαθος

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Eπαιξα παλι σημερα εφτασα Level 6 και το απολαμβανω στον υπερτατο βαθμο...δοξα σοι που δεν χαλαστηκα απο ολο αυτο που γινεται και να το δωσω...
    Ειναι υπερβολη πιστευω να βαλεις σε ενα τετοιο παιχνιδι 6...καταλαβαινω οτι ισως να υστερει σε καποια πραγματα η να εδωσε υποσχεσεις που ισως τελικα που να μην κρατησε αλλα ειναι πολυ καλα δομημενο,τρεχει απιστευτα και δεν εχω βαρεθει λεπτο...
    Spoiler!

Quote Originally Posted by flyawaygr View Post
    Αν δεν κάνω λάθος 35€ έχει το expansion pass που περιλαμβάνει και τα ΔΥΟ dlc.
    Όσο για το παιχνίδι με πολύ λίγα παιχνίδια έχω φάει τέτοιο κόλλημα...
    Δεν είσαι ο μόνος..βαθούλωμα στον καναπέ του σαλονιού έχει κανει ο κ.... Μου 5 μέρες τώρα απ τα 5 ώρα σερί.

Rip!

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Από αύριο θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε και για το Raid. Λεπτομέρειες εδώ και στο Clan.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Περι Reviews, βαθμολογιων κτλ...

Εχω παιξει μονο Alpha και Beta, το Final Build δεν εχω καταφερει να το δοκιμασω ακομη.

Οι αρνητικες βαθμολογιες θεωρω οτι προηλθαν απο το υπερβολικο Hype για ενα νεο IP.

Τα περι "μη λαδωματος" στα εκαστοτε site που κανουν Reviews τα προσπερνω. Εχουν ξοδεψει εκατονταδες εκατομμυρια ευρο σε αναπτυξη/προωθηση και τους πεφτει βαρυ να διαθεσουν μερικες χιλιαδες ευρο για να λαδωσουν "αντικειμενικα" site ωστε να του ριξουν 9-10? Παμε παρακατω...

Το υπερβολικο Hype, σε συνδυασμο με το μεγεθος του στουντιο που βρισκεται απο πισω, σε συνδυασμο οτι ειναι(?) το ακριβοτερο παιχνιδι ολων των εποχων, τοτε ισως το αποτελεσμα να μην ειναι ανταξιο των προσδοκιων οσων εκαναν τα Reviews(αν και δεν δινουν 6 ολοι).

20. The Following 5 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

Godweeder (15-09-2014),Nek_Food (15-09-2014),PDS (15-09-2014),Slay (15-09-2014),teras1 (15-09-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Το υπερβολικό hype δεν είναι λόγος/αιτία/αφορμή να "τιμωρήσεις" ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν λέγεσαι "επαγγελματίας" reviewer. Ειδικά αυτοί δεν μπορούν να λένε ότι πέφτουν θύματα του marketing όταν είναι μέσα στα πραγματα και έχουν την ευκαιρία να δουν και να τεστάρουν το προϊόν πολύ πριν φτάσει στα χέρια του καταναλωτή μέσω διαφόρων events και demos. Χώρια που για το συγκεκριμενο την ευκαιρία να το δουν την είχαν και εκατομμύρια χρήστες μέσω alpha/beta.
    Να το θάψω εγώ που έσκασα το 60αρι και δεν μου αρεσε για να το "τιμωρήσω" το καταλαβαίνω. Ο reviewer που παίρνει δωρεάν το promo/review copy τι απωθημένα μπορεί να έχει;

Εγώ το παιχνίδι δεν το πήρα γιατί δεν είναι κάτι που θέλω. Αλλά έχοντας παίξει μόνο την alpha (που κάθε άλλο παρά alpha ήταν-μάλλον κανονικό demo), είδα ένα παιχνίδι που δεν υπολειπόταν σε τίποτα από αντίστοιχα του είδους, με άψογους βασικούς μηχανισμούς και καλό τεχνικό τομέα. Αντικειμενικά δεν θα μπορούσα να το βαθμολογήσω με 6. Θα πρέπει να έχει πάει κάτι πολύ στραβα στην retail έκδοση για να το δικαιολογήσω.

Ζητείται αντικειμενικότης

22. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

dimagic (15-09-2014),PDS (15-09-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το υπερβολικό hype δεν είναι λόγος/αιτία/αφορμή να "τιμωρήσεις" ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν λέγεσαι "επαγγελματίας" reviewer.
    OK να δωσουμε συγχωροχαρτι τοτε στην Bungie (και στην καθε bungie) και να τους πουμε οτι ειναι ΟΚ να λενε ψεμματα στον καταναλωτη πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου , καθως αυτο δεν θα εχει αντικτυπο στα review.

Ειδικά αυτοί δεν μπορούν να λένε ότι πέφτουν θύματα του marketing όταν είναι μέσα στα πραγματα και έχουν την ευκαιρία να δουν και να τεστάρουν το προϊόν πολύ πριν φτάσει στα χέρια του καταναλωτή μέσω διαφόρων events και demos. Χώρια που για το συγκεκριμενο την ευκαιρία να το δουν την είχαν και εκατομμύρια χρήστες μέσω alpha/beta.
    Δυο περιπτωσεις ισχουν εδω, ειτε τα ελλατωματα του παιχνιδιου δεν ηταν εμφανη σε τοσο μικρο content, ειτε απλα ο κοσμος (και ο τυπος) περιμενε οτι αργοτερα θα βελτιωνωταν. Εγω παντως πιστευα το δευτερο.
    Να το θάψω εγώ που έσκασα το 60αρι και δεν μου αρεσε για να το "τιμωρήσω" το καταλαβαίνω. Ο reviewer που παίρνει δωρεάν το promo/review copy τι απωθημένα μπορεί να έχει;
    ο reviewer πληρωνεται για να γραφει τα reviews, δεν παιρνει σαν αμοιβη το παιχνιδι, ειναι σαν να λες οτι οι κριτικοι κινηματογραφου επειδη εχουν δωρεαν προσβαση στις ταινιες, πρεπει να τις κρινουν ποιο ευνοικα.
    είδα ένα παιχνίδι που δεν υπολειπόταν σε τίποτα από αντίστοιχα του είδους, με άψογους βασικούς μηχανισμούς και καλό τεχνικό τομέα.
    ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα reviews που εχω διαβασει το λενε αυτο, προφανως ομως δεν φτανει μονο αυτο.

24. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

teras1 (15-09-2014)

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Δεν πα να λένε οι reviewrs, ο καλύτερος κριτής θα είναι ο χρόνος. Από εκεί και πέρα, κοιτώντας στο μέλλον, θέλω να ελπίζω πως από τη στιγμή που η bungie εμφανίζει το endgame τόσο γρήγορα έχει κάτι στα σκαριά.

Ρε εσύ slay τι ψέμα είπε η bungie???

Κάπου υπάρχει ένα δίκιο στο θέμα hype.
    Πχ για το battlefield είχα βουήξει η πιάτσα ότι θα ναι τελείως broken .

Το ήξεραν όλοι,και το παιχνίδι ανταποκρίθηκε...πλήρως στο hype του και πήρε εξαιρετικές βαθμολογίες..

Στάση 2 cod...

Κάθε χρόνο ένα dlc των 15 χαρτών πουλάνε σε full price στην activision απο το 2007..

Όμως και εδω όλοι αυτο περιμένουν και το παιχνίδι ανταποκρίνεται πλήρως στις......προσδοκίες...

Λογικές λοιπόν κ εδω οι εξαιρετικές βαθμολογίες..

Κ έρχεται το destiny με ένα είδος gameplay που τουλάχιστον στο ps δεν υπάρχει κάτι ουτε να το προσεγγίζει ,άψογο,πλήρως abugάριστο και όλο φρέσκο σαν ιδέα και εκτέλεση και το στέλνουμε στην πυρά επειδή το story δεν βγήκε όπως το...περιμέναμε ..

Πάρτε λοιπόν cod bf sky rim και συμπάθεια..
    Αυτά μας αξίζουν..

ΥΓ:τελικά κατάφερα και αντιστάθηκα και δεν έπιασα στο στόμα μου παιχνιδαρες που έχω απολαύσει όσο τίποτα (άκα uncharted)που είχε αφήσει πολυ μεγάλο hype η naughty dog για εξαιρετικό stealth gameplay του παιχνιδιού.

Ο Nate δεν ειναι snake το σχόλιο του opsm στο launch του uncharted 2 αν θυμάμαι καλα.

Rip drake.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

dimagic (15-09-2014),FotisGRC (15-09-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το υπερβολικό hype δεν είναι λόγος/αιτία/αφορμή να "τιμωρήσεις" ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν λέγεσαι "επαγγελματίας" reviewer.
    Σε αυτο θα συμφωνησω.
    Το βαθμολογεις γι αυτο που ειναι, οχι με βαση το hype του.

Παιδια το παιχνιδι δεν εχει κακη βαθμολογιες παντως στο μ.ο.
    .

29. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

teras1 (15-09-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Ρε εσύ slay τι ψέμα είπε η bungie???
    για τριτη φορα...

"We like to tell big stories and we want people to put the Destiny universe on the same shelf they put Lord of the Rings, Harry Potter or Star Wars"

Και επειδη ο κοσμος εχει υποψιν του το Halo, φυσικα και τους πιστεψε.

Bookmarks

Bookmarks