Quote Originally Posted by teras1 View Post
Πραγματικά το Battlefield το οποίο για ΜΗΝΕΣ είχε ίσως το χειρότερο game breaking bug που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι θα έπρεπε να πάρει 5αρια βροχή. Μιλάω για το ότι έχανες το progress του campaign λόγω save corruption σχεδόν κάθε φορά που φόρτωνες το παιχνίδι. Αυτό συνέβαινε για ΜΗΝΕΣ και δεν ξέρω αν το έφτιαξαν ποτέ γιατί δεν το έχω πια. Πέρα από τα άλλα θέματα που είχε το multiplayer όπως το lag και το φαινόμενο του "rubber banding".

Αλλά βλέπεις η γραμμή που έπεφτε ήταν "έλα μωρέ ποιος παίρνει το BF για single player;"
Το ίδιο ισχύει και με τα COD που για τον ίδιο λόγο πάντα έπαιρναν free pass σε ότι αφορά το χαζό on rails story γιατί το multiplayer είναι OMG so much fun!!

Για να μην πάω πίσω στο φιάσκο του PS3 Skyrim.
Τα είπες όλα ,ειδικά το bf πέρασαν μήνες για να καταφέρω να τελειώσω το campaign γιατί μου έδινε τα save συνέχεια..

Για το ποτέ κατάφερα να παίξω online ουτε λόγος.

Απλά το έχω σε μια άκρη στο σκληρό και κλαίω τα λεφτά μου.

Κατα τα αλλά φταίει η bungie που έφτιαξε ένα αρτιότατο τεχνικά παιχνίδι που η βελόνα δεν κουνάει απ τα 30 frames ότι κ αν γίνεται στην οθόνη ακομα κ σε μένα που παίζω σε xbox one και που έχει το πιο απίστευτο και εθιστικο gameplay που υπάρχει σε fps σήμερα.

Κύριε των δυνάμεων..