-
Τα reviews γενικα δεν ειναι κατι που θα επαιρνα σοβαρα υποψη μου για να παρω η οχι παιχνιδι, ουτε και με ενδιαφερουν να τα διαβασω αφου το εχω αγορασει. Αυτο που με απασχολει ειναι αν το παιχνιδι που σκεφτομαι να παρω η εχω αγορασει μου ταιριαζει και με διασκεδαζει. Για παραδειγμα, το cod ghosts και το killzone 3 τα πουλησα στον 1 μηνα, ενω mw3 επαιζα 1.5 χρονο συνεχεια και killzone shadow fall παιζω απο τις 13 δεκεμβριου ανελιπως, χωρις να εχω καν αλλο παιχνιδι για ps4. Destiny ειχα την ευκαιρια να δω την beta, ειδα και το launch και απλα εμενα δεν μου κανει. Ο λογος ειναι οτι παιζω μονο online multiplayer fps (αυτο που στο destiny ονομαζουν pvp), και σε αυτον τον τομεα το παιχνιδι ειναι πολυ φτωχο.
1. Τα modes ειναι πολυ τυποποιημενα και απλοικα. Free for all, team deathmatch, domination, 3vs3 team deathmatch με revive και το mode με τα relics. Για καποιον που ενδιαφερεται μονο για multi, αν συγκρινει το παιχνιδι με τα modes και τα options του killzone, του battlefield, του call of duty μιλαμε για μεγαλη αποσταση.
2. Το multi δεν ειναι ξεχωριστο κομματι. Αυτο το θεωρω λαθος. Δεν με ενδιαφερει το campaign, το coop, τα strikes και ολα αυτα, θελω να μπορω με το καλημερα να παιξω multi και να μην περιμενω να γινει unlock. Επισης θεωρω οτι το multi πρεπει να ειναι τελειως ξεχωριστο και τα unlocks, τα οπλα, τα attachments να τα ξεκλειδωνεις παιζοντας multi και μονο.
3. Ειναι στα 30 fps και παροτι τα controls για 30αρι ειναι καλα, δεν εχει αυτην την κινηση που θα ηθελα απο next gen. Αυτο θα μπορουσα να το συγχωρησω αν τα γραφικα ηταν επιπεδου killzone multi που εχει και ενα καρο objects οπως turrets, air bots και τετοια, η σαν το bf που εχει 64 παιχτες και οχηματα. Ετσι ομως οπως ειναι, δηλαδη ενα infantry κυριως based combat, μοιαζει σαν ενα sci fi cod χωρις τον πλουτο του, το βαθος του και την κινηση του.
Φυσικα αυτο ειναι προσωπικη αποψη με βαση τα γουστα μου. Campaign, open shared world, coop και τα λοιπα δεν τα κρινω γιατι καθως δεν τα παιζω ποτε δεν ειμαι αρμοδιος.