Tπτ δεν ειναι περισσοτερο αξιοπιστο απο την δικη μου προτιμηση για τα παιχνιδια που επιλεγω να παιξω.Αυτο ειναι κατι διαφορετικο.
Η δικη μου αποψη για τα Halo δεν ηταν ποτε καλη,γι αυτο και δεν τα επαιξα.Ομως οταν εχουν αποθεωθει απο reviewers που κανουν την δουλεια τους, εγω δεν μπορουσα να πω κατι.H να αμφισβητησω την ποιοτητα τους.
Το ιδιο θα σου πω και για το destiny αν μου αρεσει τελικα.Δεν θα αμφισβητησω τους reviewers .Δεν ειναι ολοι βαλτοι, οι ιδιοι που εβαζαν 10αρια στα Halo.
Ο reviewer που εχει μπει στην διαδικασια να κανει εστω και ενα review παραπανω απο εμενα(δλδ να κατσει να ξεψαχνισει ενα παιχνιδι, οταν εγω προσπαθω μονο να το απολαυσω) ειναι καλυτερος απο εμενα και πιο κοντα στην αντικειμενικη κριτικη, αποψη.
Ολοι αυτοι οι τυποι που εχουν κανει 10δες-100δες reviews, που εχουν επιλεχθει αναμεσα σε 100δες ατομα, δεν μπορει να ειναι χειροτεροι απο εμενα, αλλα μαλλον καλυτεροι.
Οταν μαζεψεις το συνολο τους και κανεις ενα μ.ο σιγουρα ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικη εικονα αυτος ο μ.ο απο την δικη μου αποψη.
Παραπανω ο φιλος γραφει για το little big planet.Για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της προηγουμενης γενιας και δικαια βγηκε GOTY απο πολλα sites(απο τα περισσοτερα ισως δεν θυμαμαι) εκεινη την χρονια.Χαιρομαι που οι reviewers ειδαν αυτο που ειδα και εγω και το περιεγραψαν στα reviews τους.Γιατι αν ακουγες σχολια για το παιχνιδι απο διαφορους gamers θα νομιζες οτι προκειται για το χειροτερο ολων των εποχων.
Το ιδιο ισχυει και για το Halo.Καποιοι ειδαν αυτο που αυτη τη φορα δεν μπορουσα να δω εγω και το σεβομαι.Αν και το παιχνιδι δεν μου αρεσει.
Σιγουρα δεν εμπιστευομαι λοιπον(ευτυχως) τους gamers στα forums περισσοτερο απο το metacritic.
Καποιους gamers που εχουμε το ιδιο περιπου γουστο μπορει..
Bookmarks