Έχω κατακλυστεί με μια ατελείωτη έκπληξη και απορία διαβάζοντας τα reviews απο τα site που θάβουν το παιχνίδι (τα περισσότερα δηλαδή).
Κατ'αρχήν να πω οτι όπως και σε πολλούς άλλους, έτσι και σε εμένα, μου έχουν κολλήσει θεωρίες συνομωσίας μέχρι τώρα. Τέτοιο flaming και τέτοιο σκίσιμο δεν είδε ούτε το Watchdogs, μετά απο graphics downgrade, απο frame rate στα 30 στην καλύτερη, απο tearing σε κάθε οριζόντια αλλαγή κατεύθυνσης και προβληματικούς σέρβερ ακόμα και τώρα που μιλάμε. Αλλα προφανώς εκεί είναι η Ubisoft, που βγάζει 5 παιχνίδια την σεζόν και δεν τους συμφέρει να την χτυπήσουν πολύ γιατι θα χάσουν τις διαφημίσεις.
Εγώ δηλώνω ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με το παιχνίδι. Δεν είμαι mmo hardcore gamer, δεν είμαι ουτε rpg hard core gamer. Είμαι 35 χρονών, παίζω παιχνίδια απο τα 10 μου, και θεωρώ οτι κάποιο λόγο μπορώ να έχω και κανένα πιτσιρίκι απο τα site δεν μπορεί να μου πεί τι έχει και τι δεν έχει το Destiny.
Μόνο δύο πράγματα θα πώ :
α) Το κριτικάρουν μία ως rpg, μια ως mmo, μια ως fps. Το Destiny είναι ένα genre απο μόνο του, εκτός κι αν ξέρετε κι άλλα fps rpg mmo στην αγορά και μου διαφεύγουν.
β) Βιάστηκαν πολύ να βγάλουν κριτικές και θα το μετανιώσουν με το βάθος που έχει δώσει η Bungie, και με αυτό που θα δώσει με τα επερχόμενα dlc's.
Προτείνω οι reviewers να πιούνε μια Δουμπιά και να πάνε να παίξουν Little Big Planet
Bookmarks