Page 45 of 120 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2391

Thread: Destiny

Default Destiny

Στο πολυ σωστό σχόλιο του sutlrcen και με αφορμή και το σχόλιο του slay για τα reviews να συμπληρώσω ότι χρόνια προσπαθούσε η sony να βγάλει ένα καλό halo killer game,το αποτέλεσμα;

Καλα παιχνίδια μεν (kill zone-resistance )αλλά που δεν πέτυχαν το στόχο δε...

Τη λύση τελικά της την έδωσε η ίδια εταιρεία την οποία προσπαθούσε η sony να αντιμετωπίσει μια 10 ετια.Η bungie..

Ποια άλλη θα μπορούσε άλλωστε;;

Αποτέλεσμα;έχουμε ένα παιχνίδι που παντρευει τα καλύτερα στοιχεία του borderlands και του diablo στο σαν drug εθιστικο gameplay και σύμπαν του HALO.

Κοινώς έχουμε το next gen halo στο play station.

Το destiny όπως πολυ σωστά λέει κ ο συμπαίκτης πιο πάνω στο story θα έπρεπε να ειναι λίγο καλύτερο σεναριακα και μόνο.

Από κει και πέρα όμως το παιχνίδι σπέρνει δίχως έλεος και έχει απύθμενο βάθος σε modes και gameplay.

Γνωρίζοντας πως ξεκίνησαν σημερινά πολυ μεγάλα παιχνίδια και πως εξελίχθηκαν δεν μπορώ να μην διαπιστώσω ότι το μέλλον ανήκει στο destiny.

Και ανήκει γιατί έχει πλέον ολη τη βάση και ένα "στρωμένο κρεβάτι" απο το πρώτο game και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει ειναι βελτίωση σε κάτι ήδη πολυ καλό.
    Last edited by Giannis1979; 13-09-2014 at 09:11.

2. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

tsakali GR (13-09-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Οι reviewers εκφράζουν την προσωπική τους άποψη, είναι άτομα που απλά έτυχε να είναι σε συγκεκριμένα site και να γράφουν. Κανείς δεν τους έκανε ειδήμονες, χώρια που οι πιο πολλοί δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο τον video games. Κοινώς περί ορέξεως... Αν πιάνονται από τις λέξεις που ξεστόμισαν τα τμήματα marketing της Activision και αν αυτά είναι το κρητήριο και το hype τότε τα πιο πολλά "καλά" παιχνίδια θα πρέπει να πάνε στον κάδο των αχρίστων ως "hype που δεν ανταποκρίνεται στο τι τελικά προσφέρει το παιχνίδι". Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν εκθειάσει μέτρια παιχνίδια και έχουν θάψει παιχνιδάρες.

Όσο για το hype. Η bungie δεν παρέδωσε κάτι διαφορετικό από αυτό που δήλωσε και έδειξε από την πρώτη στιγμή. Το τι φαντάστηκε ο καθένας είναι δικό του θέμα. Αλλά η συγκεκριμένη εταιρία με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έδειξε, ούτε είπε ποτέ κάτι παραπλανητικό. Αν τώρα η φαντασία της κοινότητας οργίασε μετά την Alpha αλλά και μετά την Beta δεν φταίει το παιχνίδι.
    Παντα τα reviews εκφραζουν προσωπικες αποψεις, και αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα παιχνιδια που γινονται review. Εαν το GTAV και το LoU παιρνουν μαζικα 10-αρια και 9-αρια, και το Destiny παιρνει 6-αρια και 7-αρια, τοτε το προβλημα δεν ειναι στους reviewers αλλα στο παιχνιδι.

Σχετικα με το bold τωρα...
    Bungie: Destiny can surpass Halo, sit alongside Star Wars

Μην λεμε λοιπον οτι δεν εκαναν οι ιδιοι τρομερο hype για το παιχνιδι τους, και οτι τα φταιει το τμημα marketing της Activision.

Και τελος και η ιδια η Bungie ηξερε οτι δεν εφτιαξε το αριστουργημα που εταζε, αλλωστε αυτος ηταν και ο λογος που δεν εδωσε τα review copies εγκαιρα στους δημοσιογραφους, γιατι ηξεραν πολυ καλα οτι εαν αυτα τα review εμφανιζονταν πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου, πολυς κοσμος θα ακυρωνε τις προ-παραγγελιες, και δεν θα μπορουσαν να κοκορευονται οτι εβγαλαν τα εξοδα του παιχνιδιου μεσα σε μια ημερα.

Υ.Γ.
    6-αρακι και απο το Gamespot

4. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Nek_Food (14-09-2014),panos74gr (13-09-2014)

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Στο πολυ σωστό σχόλιο του sutlrcen και με αφορμή και το σχόλιο του slay για τα reviews να συμπληρώσω ότι χρόνια προσπαθούσε η sony να βγάλει ένα καλό halo killer game,το αποτέλεσμα;

Καλα παιχνίδια μεν (kill zone-resistance )αλλά που δεν πέτυχαν το στόχο δε...

Τη λύση τελικά της την έδωσε η ίδια εταιρεία την οποία προσπαθούσε η sony να αντιμετωπίσει μια 10 ετια.Η bungie..
    Εβαλε και η Microsoft το χερακι της σε αυτο μη δινοντας στη bungie τη ελευθερια που ηθελε για τη δημιουργια νεων ip. Δεν φανταζομαι δηλαδη οτι μια μερα ξυπνησαν εκει στη bungie και ειπαν δεν παμε βρε αδελφια απεναντι που θελουν να φτιαξουν ενα halo killer?

edit: και κατι αλλο γιατι φαινεται πως το ξεχναμε. Το παιχνιδι ειναι και για τις δυο κονσολες. Το οτι προμοταρετε σχεδον αποκλειστικα απο τη sony ειναι καθαρα θεμα μαρκετιγκ και δεν θα επρεπε να πεφτουμε και εμεις σε αυτη τη παγιδα απο τη στιγμη που ειμαστε μεσα στα πραγματα.
    Last edited by AgentPrinny007; 13-09-2014 at 10:13.

Default Destiny

Η ms είχε κατα καιρούς μεγάλες κόντρες με τη bungie είτε για free dlc που ήθελε να δώσει για το halo είτε για αυτο που λες εξ ούτε και οδηγηθήκαμε στο διαζύγιο.

Πάντως και να δημιουργούσε νέα ip δεν θα τα βλέπαμε ποτέ στο ps αφού ήταν first party studio.

Το αποτέλεσμα πάντως δεν αλλάζει κ αυτο ειναι ότι εχουμε ένα παιχνίδι πολυ καλό (που έλειπε πολυ απ το ps)κ ας μην φτάνει τα halo standards στο πρώτο installment αλλά με τεράστια περιθώρια βελτίωσης και εξαιρετική βάση για το μέλλον.
    Last edited by Giannis1979; 13-09-2014 at 10:10.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

κατεβασα το expnasion pass με το ελληνικο account μου θα μπορω να το παιζω και με το αγγλικο?

To 6 του Gamespot ειναι απαραδεκτο/προκλητικο/ηλιθιο.

Γραφικα, ηχος, gameplay, οπλα, αποστολες, online multiplayer ειναι ΑΨΟΓΑ!! Το Story ειναι κατω του μετριου.

Ακριβως με τα ιδια κριτηρια το Call of Duty επρεπε να μην υπηρχε στην αγορα ή να κοστιζε 3 ευρω με το στορυ που εχει και αυτα που προσφερει.
    Last edited by Roy; 13-09-2014 at 13:13.

PSN ID
    Slay2012

Μα δεν ειναι μονο το Gamespot, 6 εχει παρει μεχρι στιγμης ακομη απο τα Giant Bomb, Polygon, Escapist και προβλεπω να παιρνει και αλλα 6-αρια , π.χ. απο τα EDGE, Eurogamer.net

Οταν εχεις εξαιρετικο multiplayer που ειναι τεραστιο κομματι και μπορεις να παιξεις 100+ ωρες, ωραια strikes, φοβερα γραφικα γαματο ηχο και εξαιρετικο gameplay δεν μπορεις να βαζεις σε ολα αυτα 6 επειδη ειναι για 6 το campaign.

Και εγω το εχω το παιχνιδι και το βλεπω με τα ματια μου. Δεν ειναι για 6. Πως βαζεις 8 στο COD με 5 ωρες campaign και 8 χαρτες??

Πιο πολυ θα πιστευα οτι δεν πηραν χορηγια απo Activision και κανουν μουτρα(το IGN ειχε IGN First ολο το μηνα ισως τα πηραν αυτοι τα λεφτα για τη διαφήμιση). Τα υπολοιπα πρεπει να πηγαν σε τηλεοραση, ραδιο και αφισες μετρό γιατι κυριολεκτικα ηταν παντου το Destiny. Οσα 6 και να δω διαφωνω καθετα. Ολες οι πτυχες του τιτλου ειναι για 9 και το story ειναι για 6.

Απλα μαθηματικα 9 και 9 και 9 και 9 και 9 και 6 δια 6 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 6!!!!! Ακομα και λιγο ειδικο βαρος να δωσεις καπου παλι δεν ειναι 6 ο βαθμος!!

Με εκνευριζουν γιατι χαλανε την εικονα του παιχνιδιου και το βαζουν στην ιδια μοιρα με παιχνιδια που πηραν 6 και κυριολεκτικά το gameplay ηταν broken
    Last edited by Roy; 13-09-2014 at 13:31.

11. The Following 3 Users Say Thank You to Roy For This Useful Post:

DJTaurus (13-09-2014),Nek_Food (14-09-2014),teras1 (13-09-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Καλά αυτός ο Phogoth φεγγάρι που πρέπει να σκοτώσεις είναι πακέτο. Level 12 λέει και είμαι 13 και δε πέφτει με τίποτα!

Γουστάρω όμως! Θέλει καλό team. Όποιος το ψήνει ας μου στείλει στο PSN μήνυμα.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Οταν εχεις εξαιρετικο multiplayer που ειναι τεραστιο κομματι και μπορεις να παιξεις 100+ ωρες, ωραια strikes, φοβερα γραφικα γαματο ηχο και εξαιρετικο gameplay δεν μπορεις να βαζεις σε ολα αυτα 6 επειδη ειναι για 6 το campaign.

Και εγω το εχω το παιχνιδι και το βλεπω με τα ματια μου. Δεν ειναι για 6. Πως βαζεις 8 στο COD με 5 ωρες campaign και 8 χαρτες??

Πιο πολυ θα πιστευα οτι δεν πηραν χορηγια απo Activision και κανουν μουτρα(το IGN ειχε IGN First ολο το μηνα ισως τα πηραν αυτοι τα λεφτα για τη διαφήμιση). Τα υπολοιπα πρεπει να πηγαν σε τηλεοραση, ραδιο και αφισες μετρό γιατι κυριολεκτικα ηταν παντου το Destiny. Οσα 6 και να δω διαφωνω καθετα. Ολες οι πτυχες του τιτλου ειναι για 9 και το story ειναι για 6.

Απλα μαθηματικα 9 και 9 και 9 και 9 και 9 και 6 δια 6 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 6!!!!! Ακομα και λιγο ειδικο βαρος να δωσεις καπου παλι δεν ειναι 6 ο βαθμος!!

Με εκνευριζουν γιατι χαλανε την εικονα του παιχνιδιου και το βαζουν στην ιδια μοιρα με παιχνιδια που πηραν 6 και κυριολεκτικά το gameplay ηταν broken
    To παιχνίδι ειναι για όλοστρογγυλο 8αρι.
    Ούτε πιο πάνω,αλλά ούτε και πιο κάτω.

Τι γίνεται με ορισμένα reviews δεν καταλαβαίνω αλλά ούτε κ θα μπω στη διαδικασία να χάλασω τη Ζαχαρένια μου.

Πάντως κάτι δεν παει καλα εδω πέρα..

Έχω κάνει κ γω διάφορες θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό μου κυρίως με ms και halo γιατί όσες φορές έκατσα να παίξω και έψαχνα τους λόγους (μάρτυς μου ο υψιςτος)να βαθμολόγησω με 6 η 7 το παιχνίδι πάντα κατέληγα στο ίδιο σημείο.

Ότι το παιχνίδι ειναι βουτηγμένο στην κ@υλα απ την κορυφή ως τα νύχια και δεν γίνεται με τίποτα να πάρει κάτω απο 8.

Με τίποτα όμως.

Και μιλάμε για 8 γιατί το βάθος του campaign όντως δεν ήταν αυτο που μας έχει συνηθίσει η bungie.

Αν δεν ήταν αυτο θα μιλούσαμε άνετα για 9 κ άνω.

Πάντως δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για το παιχνίδι απο το ότι έχουν γεμίσει τα forum απο απορημένους gamers για κάτι τέτοια reviews..

WTF και δεν συμμαζευεται...

PSN ID
    Slay2012

Εγω διαβαζω σχεδον σε ολα τα review τις λεξεις "επαναλαμβανομενο" "επαναλαμβανομενο" "επαναλαμβανομενο". Το οτι εσυ εχεις διαφορετικη αποψη δεν σημαινει οτι ειναι ποιο σωστη απο την αποψη καποιων αλλων.

καλα κατσε να δουμε και το review του IGN και τα ξαναλεμε, γιατι 9 δεν προκειται να παρει ουτε με σφαιρες. Και οπως ειπα και σε προηγουμενο post αγνοεις οτι 6 εχουν δωσει μεχρι στιγμης 4 μεγαλα sites και οχι μονο το Gamespot, και να μην ξεχναμε επισης και την εσκεμενη καθυστερηση της αποστολης των review discs.

Οσο για τον βαθμο που λες για το story οχι μονο για 6 δεν ειναι, αλλα ουτε για 2. Και αυτο ειναι το μεγαλυτερο ισως fail της bungie που υποσχοταν epicness και δεν εδωσε τιποτε. Οπως διαβασα καπου, ειναι σαν να σου περιγραφει καποιος τις τοποθεσιες της Middle Earth, να σου λεει για τις φυλες, για τα οπλα τους κ.τ.λ. και απλα να μην λεει καμια απολυτως ιστορια.

Τι γίνεται με ορισμένα reviews δεν καταλαβαίνω αλλά ούτε κ θα μπω στη διαδικασία να χάλασω τη Ζαχαρένια μου.

Πάντως κάτι δεν παει καλα εδω πέρα..
    Γνωμη μου ειναι οτι οταν το ποιο διαφημισμενο παιχνιδι αυτης της γενιας (μεχρι στιγμης) παιρνει 6-αρια, κατι παει στραβα με το παιχνιδι.

16. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

djpar (13-09-2014)

Η βαθμολογια δεν ειναι προσωπικη αποψη σε ολη της την εκταση. Γραφικα, αναλυση πολυγωνα, textures ειναι αντικειμενικα. Ο Ηχος ειναι αντικειμενικος. Αριθμος εχθρων στην οθονη αντικειμενικο. Αριθμος οπλων αντικειμενικο. Αριθμος Strikes αντικειμενικο. Εθιστικο multiplayer κοινη παραδοχη απο ολους σε ολα τα reviews. Φοβερο loot και armor κοινη παραδοχη απο ολους.

Και ξαφνικα πετανε ενα 6 επαναλαμβάνω αποκλειστικά και μονο επειδη το campaign επαναλαμβανεται.

Ξαφνικα δηλαδη οταν ερχεται η ωρα της βαθμολογιας ολα βγαινουν εκτος και παιρνει οτι βαθμο βαζουν στο campaign.

Γιατι αν δεν ηταν για το campaign το επιχειρημα "ειναι επαναλαμβανομενο" που παει??? Στους 10 χαρτες του multiplayer???? Really??? Περιμενε καποιος δηλαδη 120 χαρτες?? 1 διαφορετικο τη μερα???

Οχι βαθμολογουν ολο το παιχνιδι βαση μονο του solo campaign.

Edit**
    Και μια αλλη αποψη

Last edited by Roy; 13-09-2014 at 16:34.

18. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

james9 (13-09-2014)

I genia ton metriotiton , tha prospathiso na mi to paro, tha mas to kopsoun to xompi etsi opos paei.
    Antallasate ps4 me ps3!

PSN ID
    Slay2012

Γραφικα, αναλυση πολυγωνα, textures ειναι αντικειμενικα. Ο Ηχος ειναι αντικειμενικος.
    OK...
    Εξηγησε μου τοτε αυτο...
    http://www.metacritic.com/game/pc/minecraft

Ολα υποκειμενικα ειναι, πρωτα κοιτας το παιχνιδι σαν αυτο που θελει να ειναι, και στην συνεχεια το συγκρινεις με παρομοια παιχνιδια (εαν υπαρχουν) . Κανεις δεν καθεται να μετρα πολυγωνα , και ποσα mpixel ειναι το καθε texture, ΚΑΝΕΙΣ ομως.

Default Destiny

Slay κρίνεις επαναλαμβανόμενα αρνητικά ένα παιχνίδι που δεν έχεις παίξει.

Για 2 το campaign?

Το campaign του destiny έχει εθιστικοτατο gameplay πολυ καλή διάρκεια,Κορυφαίο και επικό soundtrack και τη δυνατότητα να μπεις με 2 φιλαράκια σου.

Ξέρεις πολλά παιχνίδια να τα συνδυάζουν όλα αυτά και να βαθμολογούνται με...2;;

Απλά το περιμέναμε ακόμα καλύτερο that's true.

Απο την άλλη αν 5-6 reviews το βαθμολογούν χαμηλά γιατί να μην εμπιστευτεί κάποιος τα υπερδιπλάσια που το βαθμολογούν μια χαρά;
    Last edited by Giannis1979; 13-09-2014 at 17:12.

PSN ID
    Slay2012

Το campaign του destiny έχει εθιστικοτατο gameplay πολυ καλή διάρκεια,Κορυφαίο και επικό soundtrack και τη δυνατότητα να μπεις με 2 φιλαράκια σου.

Ξέρεις πολλά παιχνίδια να τα συνδυάζουν όλα αυτά και να βαθμολογούνται με...2;;
    και ολα τα παραπανω εχουν τοση σχεση με την υποθεση, οση σχεση εχει ο γαιδαρος με την πορτοκαλαδα. Δεν μιλησα για campaign mode, ειπα για το Story, το οποιο οπως λενε ολα τα review ειναι πρακτικα ανυπαρκτο.

Απο την άλλη αν 5-6 reviews το βαθμολογούν χαμηλά γιατί να μην εμπιστευτεί κάποιος τα υπερδιπλάσια που το βαθμολογούν μια χαρά;
    γιατι δεν εχουν ολων οι γνωμες την ιδια βαρυτητα πως να το κανουμε, δεν εχουν τον ιδιο αντικτυπο τα reviews του Escapist, Giant Bomb, Gamespot με αυτα απο το cheat code Central, Financial Post και το Digital Chumps.

Απο τη στιγμη που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια απο Call of Duty τα reviews ειναι για γελια και ερασιτεχνικα στην καλυτερη. Και φυσικα το Crysis 3 επρεπε να εχει παρει 4 γιατι ειναι ακομα πιο επαναλαμβανομενο με το 1/4 των πραγματων που προσφερει το Destiny. Επισης το Titanfall επρεπε να εχει παρει 1 με τα ιδια επιχειρηματα.

Απαξ και δεν πηραν αυτους τους βαθμους, τα Reviews του Destiny ειναι γελοια και οι Reviewers για τον καδο της ανακύκλωσης

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Μισο λεπτο γιατι εχει χαθει η μπαλα. Γραφω στα παπαρια μου τον καθε reviewer και σεβομαι αυτον που εχει πληρωσει ενα 50ρικο για να παιξει το παιχνιδι ακομα κ αν δεν ειναι του στυλ μου , πχ ποδοσφαιρακια , ραλακια κλπ. Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε ειναι το Deadly Premonition που αρχικα οι "εγκριτοι" reviewers ειχαν θαψει με 1 και 2 και οταν εγινε γνωστο απο την κοινοτητα οτι ειναι τελικα καλο εκαναν κωλοτουμπες και ελεγαν για cult αριστουργημα. Θελω να πω who gives a fuck τι λενε τα site οταν εγω καθομαι στον καναπε κ κολλαω με τις ωρες στο Destiny?

Slay εισαι λαθος γιατι εκφραζεις αποψη μονο απο reviews. Κατσε παιξε 2 ωρες πχ και αν δεν σου αρεσει , εγω μαζι σου.
    Last edited by james9; 14-09-2014 at 09:32.

Spoiler!

25. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

chronohill (13-09-2014)

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Slay εισαι λαθος γιατι εκφραζεις αποψη μονο απο reviews. Κατσε παιξε 2 ωρες πχ και αν δεν σου αρεσει , εγω μαζι σου.
    εχω παιξει και την alpha και την beta, κοινως το 1/4 του παιχνιδιου. Προσωπικα μου φανηκε απλα καλο, ουτε αριστουργημα , ουτε για τα σκουπιδια. Ειχα εντοπισει απο τοτε την επαναληψη, αλλα θεωρησα οτι επειδη δεν ειναι ολοκληρο το παιχνιδι , αυτο ισως αργοτερα να αλλαζει, οπως διαβαζω δεν γινεται κατι τετοιο.

Ειχα πει πριν λιγες ημερες οτι με βαση την Beta που επαιξα, και τα streams που ειδα, δεν θα του "εβαζα" πανω απο 8, διαβαζοντας τωρα τα ολοκληρωμενα reviews μαλλον το πανω οριο μου θα ηταν το 7.

Τωρα εαν σε καποιον αρεσει τρομερα, ας μην λαβει υποψιν του τα reviews, αλλα να μην εχει και την απαιτηση να πεταξουμε στο καλαθι των αχρηστων ολους τους κριτικους επειδη απλα δεν συμφωνει με την γνωμη τους. Σε προηγουμενο post εβαλα την βαθμολογια του Minecraft για να δειξω οτι τα reviews δεν εχουν αντικειμενικα κριτηρια (ευτυχως) , εαν ισχυε κατι τετοιο τοτε το Minecraft Λογω των αθλιων γραφικων του δεν θα επρεπε να εχει τοσο υψηλη βαθμολογια.

Εβαλα το Minecraft και για εναν ακομη λογο, το παιχνιδι εχει παει πολυ καλα στις κριτικες, και εχει πουλησει 10-αδες εκατομμυρια αντιτυπα σε ολες τις συσκευες, ομως εμενα μου ειναι παντελως αδιαφορο. Αυτο δεν σημαινει οτι εγω εχω δικιο και ολοι οι υπολοιποι (κριτικοι και μη) εχουν λαθος.

Bookmarks

Bookmarks