Results 1 to 20 of 2391

Thread: Destiny

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

[QUOTE=baldazor;538766]Ας κανω μια-δυο ερωτήσεις μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
    Quote Originally Posted by baldazor View Post
    Στο pvp στο τέλος κάθε αγώνα δίνει διάφορα αντικείμενα, με ποία κριτήρια τα παίρνει κάποιος; π.χ σε έναν αγώνα ήρθα πρώτος και μου έδωσε ένα μπλε ρούχο και σε έναν άλλο αγώνα ήρθα δεύτερος και δεν πήρα τίποτα ενώ ο 1ος,3ος και 4ος πήραν από ένα μπλε όπλο, εγώ στο πηγάδι κατούρησα και δεν πήρα τίποτα;
    Από ότι έχω καταλάβει τα δίνει random για να μην υπάρχει γκρίνια πως μόνο οι πρώτοι παίρνουν loot. Αν υπάρχουν κάποια κριτήρια που τα μετράει στο background δεν το γνωρίζω. Αλλά έχουν υπάρξει φάσεις που τα πήγα πολύ καλά και πήρα τίποτα και άλλες φάσεις που δεν τα πήγα καλά και πήρα μπλε.

Επίσης τα μέλη της clan πώς μπορώ να τα δώ όταν είμαι online; Δεν υπάρχει ένα tab για την clan; Πρέπει πρώτα να κάνω όλα τα μέλη της clan add friend;
    Δυστυχώς στο παιχνίδι δεν μπορείς εύκολα να δεις το clan. Ίσως στην οθόνη του roster αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω τσεκάρει. Δεν υπάρχουν tags δίπλα από το όνομα στον έξω κόσμο, πράγμα παράξενο για να είμαι ειλικρηνής. Πιστεύω πως όλα αυτά τα clan related θα διορθωθούν στο άμεσο μέλλον.

Τέλος μέσα απο το παιχνίδι δεν μπορώ να μιλάω απο το mic; Πρέπει να έχω κάνει party chat απο το PS για να μπορούμε να μιλάμε;
    Νομίζω μόνο μέσα του Party Chat ή τρίτου προγράμματος, π.χ. Skype... Για να μη σου λέω όμως πράγματα που δεν ισχύουν θα δοκιμάσω απόψε μήπως και μπορείς σαν fireteam να μιλάτε μεταξύ σας, μέσα από το παιχνίδι.

Last edited by Sutorcen; 12-09-2014 at 12:01.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Bookmarks

Bookmarks