Page 40 of 120 FirstFirst ... 303637383940414243445090 ... LastLast
Results 781 to 800 of 2391

Thread: Destiny

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Μιλάμε Λουκά για τρελά λεφτά σε διαφήμιση,
    να φανταστείς ακόμη κι εδώ στην τριτοκοσμική Ελλάδα παίζει διαφήμιση στην τηλεόραση κάθε τρεις και λίγο.
    Καλά που να δεις εδώ τι γίνεται γενικά ...

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

η μαμα μου θα μου δωσει λεφτα να το παρω

Με τα reviews τι γίνεται? Γιατί ουτε ένα στο Metacritic?
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

έτσι μου έρχεται να το πάρω, νιώθω στην απ έξω lol

5. The Following 2 Users Say Thank You to dlevel For This Useful Post:

gonzalez (09-09-2014),teras1 (09-09-2014)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Φώτη γενικά έγινε ένα θέμα με τα reviews, επίσημα η Bungie είπε ότι δεν γίνεται να βγουν day one reviews για αυτό το παιχνίδι, μιας και θέλεις χρόνο να το εξερευνήσεις πλήρως. Αρκετά sites έβγαλαν σχετική είδηση που ενημέρωναν ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσουν κάποιο βιαστικό review. Απ' ότι έχω δει κάμποσα από αυτά έχουν άρθρα με πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Είμαι μια ωρα στο live from playstation και παρατηρώ το gameplay.
    Aim and shoot στα bossάκια κάνα 20 λεπτο και άντε ξανά μανά.
    0.5 bn $ κόστισε το game. Τί δεν έχω καταλάβει;

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Πρωτες εντυπώσεις πολύ θετικες!!!Οποιος παντως το σκέφτεται ακομα καλο θα ταν να το νοικιασει και πιστευω θα γουσταρει εγω μονος είμαι για την ωρα και ναι μεν είναι δυσκολο καπως(στο normal και είμαι ακομα level 5 ) αλλα μαρεσει ευτυχως γτ δεν μπορω να ακολουθω τους αλλους ''καμενους'' παρεουλα εχεις ετσι κι αλλιως τυχαίους που συναντάς αλλα πιστευω ότι αξιζει τα λεφτα του γτ εχει να ασχοληθείς ωρες βαλτε και το online(crucible)....αν και στο τελος ξυριζουν το γαμπρο Παρτε και μια photo ετσι να μπειτε στο κλιμα οποιος δε το πηρε
    Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Με τα reviews τι γίνεται? Γιατί ουτε ένα στο Metacritic?
    Αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ. Οι σερβερς άνοιξαν μερικοί Δευτέρα και review copy δεν είχε λάβει κανένας μέχρι τότε. Θα αργήσουν τα πρώτα review καμιά βδομάδα.

Το παιχνίδι παιδιά είναι αλλού. Τα γραφικά σαφώς πιο βελτιωμένα από τη beta και το παιχνίδι τρέχει νερό. Θα πίστευα ότι χαλαρά θα μπορούσε να τρέξει και στα 60fps. Αυτή την αίσθηση μου δίνει. Νεότερα σύντομα. Είμαι level 4 ακόμα. LOL.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

10. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

teras1 (09-09-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Θα πίστευα ότι χαλαρά θα μπορούσε να τρέξει και στα 60fps.
    Μπορεί στα 60fps αλλά δεν θα μπορεί μετά ο απορροφητήρας.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ερωτηση, στο πσ3 το εχει παρει κανεις?
    τα γραφικα εκει πως ειναι?

baldazor's Avatar
    PSN ID
    P_e_t_r_o_s1
    Name
    Petros

Καλησπέρα σας.
    Έλεγα οτι δεν θα το πάρω το παιχνιδι για οικονομικούς λόγους και επιπλέον μετά το WoW δεν ήθελα να ξαναμπλέξω με ΜΜΟ (εκανα αμαν και πως για να κόψω το WoW) αλλά σημερα το πρωί δεν ξέρω τι φλασια έφαγα και πηγα πρωι-πρωι και το πήρα.
    Απο γραφικά το παιχνίδι ειναι πολύ καλό. Αρκετές φορές κάθομαι και χαζευω δεξια και αριστερά τα τοπία.
    Στο θέμα του ήχου απο την στιγμή που έχω τα Gold ακουστικά μόνο θετικά μπορώ να πώ.
    Σιγουρα το παιχνίδι θέλει παρέα για να παίξεις, όχι οτι δεν μπορεις και σολο, αλλά με παρέα θα είναι άλλη εμπειρία. Το παιχνίδι έχει πολύ πράγμα για να δούμε και για να το κρίνουμε καλύτερα θα πρέπει τουλάχιστον να δούμε και τα raids που έχει για το max lvl. Σήμερα το μόνο που έκανα είναι να ανεβάζω lvl δεν έχω δεί καθόλου το pvp μέρος του παιχνιδιού. Πάντως το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του προς το παρών.
    Όποιος θέλει ας με κάνει add για να μην παίζω μόνος μου.

Moderator odytsak's Avatar

Εχεις βάλει το Destiny audio mode στο Gold headset από την εφαρμογή Headset Companion?
    κι αν ναι έχεις δει διαφορά από το default mode (επιλογή 1)?

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Ody εμένα μου φάνηκε ότι έχει μεγάλη διαφορά. Ακούγονται όλοι οι ήχοι πιο καθαρά και με καλύτερο μπάσο

16. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

odytsak (09-09-2014)

Quote Originally Posted by the master View Post
    ερωτηση, στο πσ3 το εχει παρει κανεις?
    τα γραφικα εκει πως ειναι?

τα γραφικα για μενα ειναι παρα πολυ καλα σε in-doors περιοχες,οπως και τα μοντελα των οπλων των εχθρων κλπ....Σε σχεση με το PS4 πιστευω υστερει αρκετα σε outdoors περιοχες οπου τα textures ειναι πολυ πιο low-res

παρε και ενα βιντεο που βρηκα στο youtube

18. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

the master (09-09-2014)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Ερώτηση. Όταν ξεκινας πρωτη φορά σε campaign παίζεις?

Γιατί αν είναι έτσι, γιατί δεν έχει pause?

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Ερώτηση. Όταν ξεκινας πρωτη φορά σε campaign παίζεις?

Γιατί αν είναι έτσι, γιατί δεν έχει pause?

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Λογικα επειδη απαιτει να ειναι παντα online...
    Τα γραφικα του παντως εμενα δεν με εντυπωσιασαν...τα βρηκα μετρια τουλαχιστον στο πρωτο κομματι που επαιξα μεχρι να φτασω στο κεντρικο hub..
    Spoiler!

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Ναι το καταλαβα αφου ειδα αλλους παιχτες μεσα...

Aπο γραφικα νομιζω οσο ειμαι ακομη στη Γη... πολυ μετρια πραγματα!

Απο normal σε hard παντως εχει διαφορα καλη.

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Καλημέρα

Η μέρα που όλοι περιμέναμε ήρθε και το destiny παίζει επιτέλους στη κονσόλα μας. Πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Έπαιξα το παιχνίδι 24 ώρες σερί (έτσι απλά ήθελα να θυμηθώ τα παλιά). Μέσα σε αυτές τις ώρες τελείωσα το campaign και έφτασα lvl 20 με τον Warlock μου (μην ξενερώνεται διαβάστε παρακάτω γιατί), χωρίς καν να τελειώσω το skill tree του και χωρίς να πάρω experience στο subclass του. Τα συμπεράσματα είναι τα εξής.

Campaign

Το campaign του destiny δεν το χαρακτηρίζεις μικρό αλλά ούτε και τεράστιο. Πιστεύω πως έχει την σωστή διάρκεια για να μην σε κουράσει. Σαν ιστορία, ας πούμε πως το Prometheus (το οποίο ήταν μάπα) έβγαζε πιο πολύ νόημα. Για τόσο "βαρύ" σύμπαν η ιστορία είναι υπερβολικά απλοϊκή. Δεν σου παρέχει σχεδόν καμία πληροφορία για την ιστορία ούτε του traveler,ούτε των εχθρών, ούτε για όσων συναντάς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπαίνεις και πολύ στο πετσί του guardian. Μπορεί στο πίσω μέρος των grimoire (κάτι σαν κάρτες/avhievements που ξεκλειδώνεις παίζοντας) να γράφει την ιστορία, αλλά δεν αγόρασα βιβλίο. Δεν μπορώ να πω πως ήταν αυτό που περίμενα.

Τοποθεσίες

ΓΗ: Όποιος έχει παίξει την beta ξέρει περί τίνος πρόκειται. Η περιοχές όπου δεν μπορούσαμε να πάμε λόγω level δεν παρέχουν τίποτα και συνήθως είναι ένας χώρος όπου βγαίνει κανένα chest ή υπάρχει κάποιο dead ghost. Μεγάλη απογοήτευση αυτό, διότι σου έδινε υποσχέσεις για εξτρά περιοχές.

ΣΕΛΗΝΗ: Είναι η σελήνη, τι περιμένατε; Όλα συμβαίνουν στο υπέδαφος της.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Ο πιο ωραίος πλανήτης του παιχνιδιού για μένα.

ΑΡΗΣ: Παρόμοιος με την σελήνη

REEF: Απλά πας λόγω ιστορίας αλλά δεν μπορείς να κάνεις αποστολές εκεί.

και

TOWER: Όπου βγαίνουμε τα βράδυα για μπύρες, εμείς οι guardians... lol

Κάθε πλανήτης παρέχει πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό αποστολών όπως η Γη.

Mechanics

Αν κατάλαβα καλά τα όπλα είτε είναι lvl 1 είτε είναι lvl 20 κάνουν το ίδιο damage (με το στατιστικό Ιmpact) απλά με την παράμετρο Attack σου επιτρέπουν να κάνεις damage και σε πιο μεγάλου lvl πλάσματα. Αυτό το συμπέρασμα βγήκε όταν έκανα ξανά το πρώτο quest του παιχνιδιού που ήταν lvl 2 και εγώ ήμουν lvl 20 και "ζορίστηκα" αντί να είναι one shot kill. Καλό διότι μπορείς να πηγαίνεις σε όλες τις περιοχές και να μην αισθάνεσαι ότι δεν έχει νόημα γιατί είναι πολύ εύκολες. Επίσης έτσι μπορείς να παίξεις και με τους φίλους που είναι χαμηλότερου lvl από εσένα χωρίς να αισθάνονται οι άλλοι ότι είσαι uber. Καμία σχέση, πολύ καλή ισορροπία.

Για να το καταλάβετε και όσοι παίζεται RPG. Δεν έχουμε το κλασικό Lvl 1 Sword κάνει 10 damage και το lvl 60 όπλο κάνει 3000 damage. Εδώ όλα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή μια καραμπίνα lvl 1 με attack 10 που έχει τα ίδια ακριβώς στατιστικά με μια lvl 20 με attack 200, κάνει ακριβώς το ίδιο damage. Απλά, η lvl 20 σου επιτρέπει να βαράς και παραπάνω lvl πλάσματα. Η διαφορά λοιπόν από όπλο σε όπλο είναι τα abilities που έχει, όσο πιο σπάνιο τόσο πιο πολλά έχει, και φυσικά ο παίχτης.

Το βρίσκω πολύ έξυπνο και ειδικά στο PVP δημιουργεί ισορροπία και σου δίνει το κίνητρο να κυνηγήσεις τα πιο σπάνια όπλα. Επίσης δεν μπορεί ο άλλος να κυριεύσει το πεδίο της μάχης επειδή έχει ένα όπλο lvl 20 ενώ οι άλλοι παίζουν με lvl 8 όπλα.

Μετά το lvl 20 τι;

Μετά το lvl 20 ξεκινάει το πραγματικό destiny. τι μπορείς να κάνεις;

Να κάνεις level up όλα τα abilities σου πράγμα που θα πάρει αρκετό καιρό αν θέλεις να κάνεις max και το subclass σου.

Να κυνηγήσεις τα σπάνια όπλα του παιχνιδιού.

Να εξερευνήσεις τους πλανήτες.

Να παίξεις crucible (pvp)

Αλλά καλώς ή κακώς το παιχνίδι έχει φτιαχτεί γύρω από το PVP. Το λέω έτσι διότι δεν υπάρχει αρκετό content για τον solo παίχτη.

Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 άτομα που πουλάνε αντικείμενα για όσους παίζουν solo και τα υπόλοιπα 5 (2 pvp vendors και τα 3 factions) είναι καθαρά για pvp διότι χωρίς crucible marks δεν μπορείς να αγοράσεις τα όπλα και τις πανοπλίες.

Υπάρχουν daily και weekly Strikes όπου μπορείς να παίξεις για loot.

Υπάρχουν το λεγόμενο Strike Playlist όπου συμμετέχεις για να αυξήσεις το faction με την class σου μαζεύοντας Vanguard Marks. Πάρα πολύ παλούκι αλλά τρομερά ικανοποιητικό όταν το βγάζεις. Πραγματικά γίνονται επικές μάχες σε αυτά τα strikes.

Κλείνοντας

Το Destiny δεν είναι Skyrim, δεν είναι Mass Effect και δεν είναι Call of Duty. Εννοώ πως δεν έχει τις αχανές περιοχές του Skyrim, δεν έχει το σεναριακό βάθος του ME (αν και έχει όλες τις βάσεις) και δεν είναι τόσο βαρύ και tactical fps όπως είναι το CoD. Αυτό σημαίνει πως είναι ένα παιχνίδι που μπορούν να το απολαύσουν και οι μη hardcore παίχτες. Δεν έχει καμιά βαρυά υπόθεση να την ξεχάσεις αν δεν παίξεις μια εβδομάδα. Όσοι γουστάρετε Diablo ή Borderlands θα λατρέψετε το destiny, σου δίνει αυτό το... λίγο ακόμα μήπως και πέσει κάτι καλύτερο. Για τους λάτρεις της στρατηγικής υπάρχουν τα strikes. Ειδικά στα πιο πάνω lvl γίνονται επικές μάχες στα strikes. Το pvp του είναι ιδανικό για ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπαίξει, μπορεί να είναι λίγο χαοτικό στην αρχή αλλά βελτιώνεσαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Ότι κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά (εκτός από την ιστορία). Σε μερικούς μήνες όπου θα έχει προστεθεί και άλλο περιεχόμενο θα είναι σαφώς πολύ καλύτερο.

Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν φέτος; Ναι είναι, διότι είναι ένα παιχνίδι άρτια φτιαγμένο, δεν κολλάει δεν υπάρχουν disconnects δεν υπάρχει lag τα γραφικά είναι υπέροχα και είναι διασκεδαστικό. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα παιχνίδι; Αν δεν είναι του γούστου μας δεν σημαίνει ότι είναι χάλια το παιχνίδι. Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για ένα καινούργιο IP.

Συμβουλή μου είναι να μην το παίξετε μόνοι σας, βρείτε άλλους 2-3 ανεξαρτήτου level και παίξτε το παρέα για να το ευχαριστηθείτε, Μην κοιτάξετε κανέναν guide για τα σεντούκια και τα dead ghosts του παιχνιδιού, βρείτε τα μόνοι σας ή με την παρέα σας. Παίξτε PvP δεν είναι τόσο τρομακτικό και είναι πολύ χαβαλές. Ααα και μην το λιώσεται, είναι από τα λίγα παιχνίδια που δεν επιβραβεύει τους καμένους.

H bungie έχει δουλέψει πολύ ωστε ο level 4-5 παίχτης να μην έχει τεράστια διαφορά από τον lvl 20. Απλά ο lvl 20 έχει πιο πολλές επιλογές σε skills. Οπότε όλοι εσείς που μπορεί να ξενερώσατε που πολύς κόσμος έχει φτάσει lvl 20 τόσο γρήγορα μην σκάτε. Δεν είναι όπως στα άλλα RPG όπου ο άλλος έχει φτάσει max lvl και είναι ο... γαμάω.

Ενδεχομένως να μην έχουν ξεκλειδώσει και άλλα πράγματα την ώρα που τα γράφω αυτά.

Αυτά λοιπόν σε πρώτη φάση. Συγγνώμη τώρα πρέπει να πάω VENUS BABYYYYYYY...
    Last edited by Sutorcen; 10-09-2014 at 11:13.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

23. The Following 19 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

Alastor (10-09-2014),chronohill (10-09-2014),Crazy_vision (10-09-2014),Daytime Dreamer (10-09-2014),DJTaurus (11-09-2014),dlevel (10-09-2014),Dragonpaul (10-09-2014),enstikto (10-09-2014),Error Flynn (10-09-2014),Godweeder (10-09-2014),james9 (10-09-2014),modecris (10-09-2014),Nek_Food (10-09-2014),Nikoladim (10-09-2014),odytsak (10-09-2014),Pavlos Laganas (10-09-2014),Snk (10-09-2014),spartan (10-09-2014),teras1 (10-09-2014)

Τα είπες όλα... Nα συμπληρώσω ( και να διαφωνισω λίγο)ως προς την ιστορία.

Το παιχνίδι έχει εξαιρετικό story telling και όπως έχει δείξει η bungie αυτή θα ξεδιπλώνεται απο το αρχικό που έχουμε τώρα στα επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Έτσι έχει κάνει και στο παρελθόν με το halo έτσι κάνει και τώρα και πολυ σωστά κατα τη γνώμη μου .

Δεύτερη ψιλό διαφωνία (αν και αυτο υπόκειται στα γούστα του καθενός) ειναι ότι θα πρότεινα το story να παιχτεί την πρώτη φορά σε single player και όχι σε fire team για καλύτερη παρακολούθηση της ιστορίας και καλύτερο "δέσιμο" με το παιχνίδι.

Κατα τα αλλά εκανες εξαιρετική αναφορά ,και έχεις hats off που αντέξεις σερί 24αωρο.
    Πάμε εμείς..γερασαμε..

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Τα είπες όλα... Nα συμπληρώσω ( και να διαφωνισω λίγο)ως προς την ιστορία.

Το παιχνίδι έχει εξαιρετικό story telling και όπως έχει δείξει η bungie αυτή θα ξεδιπλώνεται απο το αρχικό που έχουμε τώρα στα επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Έτσι έχει κάνει και στο παρελθόν με το halo έτσι κάνει και τώρα και πολυ σωστά κατα τη γνώμη μου .
    Ότι έχει χώρο για να πει μια γαμάτη ιστορία έχει... απλά δεν την λέει εδώ

Δεύτερη ψιλό διαφωνία (αν και αυτο υπόκειται στα γούστα του καθενός) ειναι ότι θα πρότεινα το story να παιχτεί την πρώτη φορά σε single player και όχι σε fire team για καλύτερη παρακολούθηση της ιστορίας και καλύτερο "δέσιμο" με το παιχνίδι.
    Δεν θα το έλεγα δεν είναι κακή η παρέα.

Κατα τα αλλά εκανες εξαιρετική αναφορά ,και έχεις hats off που αντέξεις σερί 24αωρο.
    Πάμε εμείς..γερασαμε..
    Είχα και καλό παιχνίδι
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Bookmarks

Bookmarks