Μιχάλη, αυτό ακριβώς είναι το "καλό" του Destiny: δεν ενοχλείσαι αν είσαι "πίσω" από πλευράς level, καθώς θα σε υποστηρίζουν οι φίλοι (που θα έχουν παραπάνω level) σε δύσκολες μάχες. Έτσι εσύ θα μπορείς να ρίχνεις τους πυροβολισμούς σου, αλλά θα είσαι στα κάπως μετόπισθεν, ώστε να αποφύγεις να σε σκοτώσουν - εντούτοις, θα πάρεις αρκετά μπόνους και αναβαθμίσεις όταν σκοτωθεί ο εχθρός. Αυτό έκανα κι εγώ, ανεβάζοντας το level μου πανεύκολα. Παράλληλα, οι πιο έμπειροι (από εσένα και εμένα Μιχάλη) φίλοι μας στο Destiny, θα ξέρουν να βρουν σεντούκια και κρυμμένα καλούδια στον χάρτη, καλώντας μας να τα πάρουμε κι εμείς (έτσι γλιτώνουμε το searching στα αχανή περιβάλλοντα). Κοινώς, έχουμε μια κατάσταση win-win τόσο για τους πωρωμένους, όσο και για τους casual παίκτες.
Εννοείται, ότι προσωπικά δεν ασχολήθηκα ούτε μισή φορά με Deathmatch και λοιπά mode με multiplayer μεταξύ ανθρώπων (το λεγόμενο crucible). Αντίθετα είδα αρκετά άτομα που ασχολήθηκαν με αυτό, να κράζουν τον τίτλο (λόγω 30 fps, λόγω του τάδε και δείνα στοιχείων που δεν τους άρεσαν στο Crucible). Ε, βρε παιδιά, το Destiny δεν φιλοδοξεί να αντικαταστήσει ουδένα CoD, Killzone, BF4. Αν είστε τέτοιας φάσης, απομακρυνθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε από το Destiny.

Reply With Quote

Bookmarks