Απολαμβάνοντας την θέα...
![]()
FotisGRC (19-07-2014)
Bungie Weekly Update - 07/18/2014
http://www.bungie.net/en/News/News?aid=11938
εχω 2 κωδικους για αμερικανικο account, 1 PS4, 1PS3 ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ!
βασικα κοιταχτε και μια τα email σας τα αμερικανικα
επαιξα εχθες λιγο πολυ λιγο , δε θα πω αν ειναι καλο η κακο ακομα αλλα μου εκανε κακη εντυπωση το γεγονος οτι δε μπορω να αστοχησω στο παιχνιδι....και να θελω δηλαδη ,οποτε ξερετε τι εννοω the same old speech again about autoaim ,κλασσικος Σπυρος!
Για τα γραφικα δε πιστευω οτι αυτα θα ειναι τα τελικα γιατι υπαρχουν πολλες διακυμανσεις απο καλα εως πολυ μετρια..οποτε λογικα θα ειναι καλυτερα στο τελικο παιχνιδι
Last edited by spyros arianara; 19-07-2014 at 13:52.
DJTaurus (19-07-2014),leospartan (19-07-2014)
nickolas82 (19-07-2014)
ρε παιδια νομιζα οτι θα χε και Moon και Mars στο Beta....κριμα γιατι μεσα σε ενα 5ωρο το τελειωσα.
Πως σας στελνονται οι κωδικοι? Εμενα γιατι δε μου εχει ερθει κανενα mail? Ειναι μονο με pre-order?
εγω παντος μπαινω στο site και βλεπω οτι θα εχει 4 πλανητες earth,moon,venus και mars...αν ειναι μονο τοσοι τοτε εχουμε θεμα
Δεν μπορω να καταληξω σε Titan ή Warlock. Θελω ΑΟΕ damage και ΑΟΕ damage παιζω στα πιο πολλα RPGs με Mage. Εδω ομως ειμαστε σε First-Person σε κονσολα οποτε δεν εχω τοσο καλο σημαδι και θελω λιγο παραπανω αντοχη. Επισης ασφαλως παιζω γενικα mage γιατι μαρεσουν τα μαγικα τυπου Nova Bomb.
Τι προτεινετε?
Σε μία αποστολή στο στόρι. Η Τρίτη είναι δεν θυμάμαι... Τις έπαιξα και λίγο άνω κάτω και μπέρδεψε το θέμα.
Εμένα ο warlock που πήρα μου άρεσε πάντως. Από την άλλη με level cap στο 8 νομίζω ότι μία βόλτα θα τους κάνουμε όλους για να δούμε τί λένε...
DJTaurus (19-07-2014)
Διαβασα στο IGN οτι ο Warlock μπορει να κανει refill στο heavy ammo με το Energy Drain. Μου φαινεται εχουν κανει λαθος. Το εχει δει καποιος να γινεται?
http://uk.ign.com/wikis/destiny/Heavy_Ammo
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί, αλλά σε μία αποστολή lair, όταν τελείωναν οι σφαίρες μου μετά από λίγο ανανεωνόντουσαν χωρίς να κάνω loot γιατί ήμουν καθηλωμένος. Σε κάνα δύο περιπτώσεις μου ανανέωσε και του heavy gun τις σφαίρες εκτός του primary/secondary. Προφανώς μιλάω για χαρακτήρα warlock με ξεκλειδωμένο το energy drain, όχι ότι έχω αντιληφθεί πως δουλεύει κιόλας.
Τώρα που διάβασα και την wikia, όχι δεν ανανεώνονταν οι σφαίρες λόγω του ότι έκανα melee attack σε κάποιον για να κάνω παράλληλα και energy drain.
Έφτασα level 8 το παιχνίδι όντως μου αρεσε (Κοιτα που θα αρχίσουν να μας αρέσουν τα fps στα γεράματα..,)
Ειδικα η αποστολή (strike, devils lair αν θυμαμαι καλα) που ειναι coop τα έσπασε!!
Μάλλον θα το αγοράσω και εγω απο οτι φαίνεται, βέβαια δεν ξερω πως τα τα καταφέρω μιας και Σεπτέμβρη εχω να αγοράσω και FIFA κλασικα..
Τα fire team δεν εχω καταλάβει τι ειναι..Ομάδες που φτιάχνουμε με φίλους μας;;
DJTaurus (19-07-2014)
Bookmarks