Page 22 of 120 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2391

Thread: Destiny

καθε pre-order code εχει κλειδια για αλλους 2 παικτες?

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Μαγκες κανω copy paste ακριβως οπως το postarαν το κανα και γω και με τη πρωτη δουλεψε τωρα περιμενω την bungie που λογικα σε λιγες ωρες θα ναι κομπλε

''Παιδια βρήκα εναν πολυ εύκολο τρόπο να παρεις beta key για το destiny ακομα και αν δεν έχεις καποια κάρτα να κανεις fake preorder!!! H διαδικασία είναι απλή..Ακολουθήστε τις οδηγίες στο πρώτο Post αυτού του topic: www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-...ta-for-free.1003298/

Συνοπτικά:
    1) Φτιάξτε πρώτα στο mailinator.com/ ενα fake mail και μην κλείσετε την καρτέλα του browser αυτήν.Αυτό το mail θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το preorder στο αμερικάνικο amazon, είναι προσωρινό και εδώ θα έρθει ο beta code

2) Πάτε εδώ www.fakenamegenerator.com/ και φτάχνετε ψεύτικο προφίλ πχ. Αμερικάνου.Κάνει generate και σας βγάζει τα πάντα για τον εικονικό προφίλ σας..έγκυρες διευθύνσεις, αριθμους καρτών..τα πάντα..

3) Sign up sto αμερικάνικο amazon και πάτε στα settings του λογαριασμού σας να προσθέσετε τα εικονικά στοιχεία και την εικονική σας κάρτα.

4)Preorder το game... Αφου το κάνετε preorder θα σας έρθει email στο μαιλ που φτιάξατε πριν με τον κωδικό της beta...Προσοχή:Mπορεί να μην σας έρθει με την πρώτη ο κωδικός beta..Αν δεν σας έρθει ξανά ολη την διαδικασία απο την αρχη...και θα σας ερθει..εμενα μου ηρθε στο δευτερο εικονικο προφιλ''

edit: εκανα και αυτο μεσα απ το Ps4 και κατεβασε ενα update μονο τεσπα πιστευω με καποιο απ τους δυο τροπους θα γινει
    Last edited by tzimis; 17-07-2014 at 09:45.

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα.... για να ξέρω οτι το έχω κάνει σωστά install, όταν πάτε να το ανοίξετε τώρα το beta δε ξεκινάει καν κ βγάζει μήνυμα του στυλ fail to start? ( δεν είμαι σπίτι να δω ακριβώς το μνμ )

PSN ID
    stikaros

Αν αυτο που κατεβασες ηταν πολλα gb και οχι οπως σε μενα που κατεβασε ενα update και κατι αλλα mb (περιεργο αυτο) εισαι πιστευω στον σωστο δρομο(γτ φοβαμαι οτι πηραν πρεφα και για να το κατεβασεις και το beta θα πρεπει να παρει λεφτα απ τον λογαριασμο)Τεσπα βλεπουμε αλλιως θα κανω redeem τον κωδικο(που ελπιζω σε λιγο να εχω) και θα το κατεβασω κανονικα

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

14 gb έχω κατεβάσει. Λεφτά πως να πάρει? αφου στα pre-order με το που γίνεται η αγορά τα παίρνει... δε νομίζω.

PSN ID
    stikaros

Ελα μου ντε τεσπα βλεπουμεν απλα σε μενα δεν κατεβασε 14gb απλα ενα update και μαλλον 200 mb (στην αρχη εδειχνε 14gb και μετα απο λιγα δευτερ. τσουπ απο gb αλλαζει σε mb)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Ανέβηκαν στο Public οι συλλεκτικές του Destiny για PS4/XBoxOne

http://www.public.gr/cat/gaming/games/ps4/

http://www.public.gr/cat/gaming/games/xbox-one/

8. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

tsakali GR (17-07-2014)

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

βρε παιδια σε ξενο φορουμ λενε το ακολουθω.......

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Ανέβηκαν στο Public οι συλλεκτικές του Destiny για PS4/XBoxOne.Επισης τα codes τα κανατε redeem?

για ps3 τι παιζει? δεν εχει συλλεκτικες εκει?

PSN ID
    stikaros

Λοιπον τελικα παιζει το εξης ενω δειχνει οτι εχει γινει installed(που δε γινεται τοσο γρηγορα ) οταν παταω στo εικονιδιο του destiny options και information δειχνει το download status και βλεπω οτι το κατεβαζει κανονικα τωρα γτ στα downloads δειχνει οτι εχει κατεβει ενω δεν εχει κατεβει δε μπορω να καταλαβω

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το επισημο ελληνικο forum δινει κωδικους, δεν θα φτασουν μαλλον για ολους, αλλα καντε οποιος θελει μια προσπαθεια.

http://community.eu.playstation.com/.../td-p/21801145

13. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Daytime Dreamer (17-07-2014),dimagic (17-07-2014)

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Λίγες ώρες έμειναν....

Επειδή οι κωδικοί μου είναι για PS4, έχει κανένας κωδικό για PS3; Του δίνω τον εξτρά κωδικό που έχω για PS4 (αν μας δώσουν τρεις). Για να μπορέσει και το δεύτερο άτομο στο σπίτι να παίξει από το PS3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Last edited by Sutorcen; 17-07-2014 at 14:10.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Advanced Member jden's Avatar
    PSN ID
    dendrinos
    Name
    Γιάννης

Αν έχει κάποιος κωδικό κ δεν το χρειάζεται θα τον ήθελα. Δεν θέλω να δοκιμάσω αυτό το κόλπο με το pre order. Ευχαριστώ πάντως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Ρε παιδιά; Είμαι ο μόνος που έχει βιάσει το F5 στο site της Bungie με τους κωδικούς;;;;;;;;

"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Δεν ξερω αν εισαι ο μονος αλλα πρεπει να εισαι εντελως αντιθετα με μενα: Δηλαδη δεν εχω κανενα μα κανενα ενδιαφερον για το παιχνιδι

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

Τελευταία στιγμή θα τους δώσουν και θα παλεύουμε όλοι μαζί να κατεβάσουμε μετά την beta, δεν έπρεπε να έχουν ξεκινήσει καμιά μέρα πιο πρίν;

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Δεν ξερω αν εισαι ο μονος αλλα πρεπει να εισαι εντελως αντιθετα με μενα: Δηλαδη δεν εχω κανενα μα κανενα ενδιαφερον για το παιχνιδι
    Χααχχαχχαχα... περί ορέξεως...

Quote Originally Posted by flyawaygr View Post
    Τελευταία στιγμή θα τους δώσουν και θα παλεύουμε όλοι μαζί να κατεβάσουμε μετά την beta, δεν έπρεπε να έχουν ξεκινήσει καμιά μέρα πιο πρίν;
    Μάλλον μέρος της Beta είναι και το stress test στους servers της Sony... τι να πω;

ισως να τα στειλουνε μαζικα 8 η ωρα....αν γινει κατι τετοιο με βλεπω μεσανυχτα να μπαινω

Αποτι καταλαβα δινουν 3 codes για beta.Οποτε θα δω αν θα δωσω σε κανα γνωστο,αλλιως οποιος θελει ας μου στειλει pm.Για PS3 ομως

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

@sutorcen και εγώ το περιμένω πως και πως! Άντε μήπως βρεθούμε online και παίξουμε και παρέα!

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by flyawaygr View Post
    @sutorcen και εγώ το περιμένω πως και πως! Άντε μήπως βρεθούμε online και παίξουμε και παρέα!
    και με voice γιατί στα μουγκά δε λέει

Bookmarks

Bookmarks