καθε pre-order code εχει κλειδια για αλλους 2 παικτες?
Μαγκες κανω copy paste ακριβως οπως το postarαν το κανα και γω και με τη πρωτη δουλεψε τωρα περιμενω την bungie που λογικα σε λιγες ωρες θα ναι κομπλε
''Παιδια βρήκα εναν πολυ εύκολο τρόπο να παρεις beta key για το destiny ακομα και αν δεν έχεις καποια κάρτα να κανεις fake preorder!!! H διαδικασία είναι απλή..Ακολουθήστε τις οδηγίες στο πρώτο Post αυτού του topic: www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-...ta-for-free.1003298/
Συνοπτικά:
1) Φτιάξτε πρώτα στο mailinator.com/ ενα fake mail και μην κλείσετε την καρτέλα του browser αυτήν.Αυτό το mail θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το preorder στο αμερικάνικο amazon, είναι προσωρινό και εδώ θα έρθει ο beta code
2) Πάτε εδώ www.fakenamegenerator.com/ και φτάχνετε ψεύτικο προφίλ πχ. Αμερικάνου.Κάνει generate και σας βγάζει τα πάντα για τον εικονικό προφίλ σας..έγκυρες διευθύνσεις, αριθμους καρτών..τα πάντα..
3) Sign up sto αμερικάνικο amazon και πάτε στα settings του λογαριασμού σας να προσθέσετε τα εικονικά στοιχεία και την εικονική σας κάρτα.
4)Preorder το game... Αφου το κάνετε preorder θα σας έρθει email στο μαιλ που φτιάξατε πριν με τον κωδικό της beta...Προσοχή:Mπορεί να μην σας έρθει με την πρώτη ο κωδικός beta..Αν δεν σας έρθει ξανά ολη την διαδικασία απο την αρχη...και θα σας ερθει..εμενα μου ηρθε στο δευτερο εικονικο προφιλ''
edit: εκανα και αυτο μεσα απ το Ps4 και κατεβασε ενα update μονο τεσπα πιστευω με καποιο απ τους δυο τροπους θα γινει![]()
Last edited by tzimis; 17-07-2014 at 09:45.
άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα.... για να ξέρω οτι το έχω κάνει σωστά install, όταν πάτε να το ανοίξετε τώρα το beta δε ξεκινάει καν κ βγάζει μήνυμα του στυλ fail to start? ( δεν είμαι σπίτι να δω ακριβώς το μνμ )
Αν αυτο που κατεβασες ηταν πολλα gb και οχι οπως σε μενα που κατεβασε ενα update και κατι αλλα mb (περιεργο αυτο) εισαι πιστευω στον σωστο δρομο(γτ φοβαμαι οτι πηραν πρεφα και για να το κατεβασεις και το beta θα πρεπει να παρει λεφτα απ τον λογαριασμο)Τεσπα βλεπουμε αλλιως θα κανω redeem τον κωδικο(που ελπιζω σε λιγο να εχω) και θα το κατεβασω κανονικα![]()
14 gb έχω κατεβάσει. Λεφτά πως να πάρει? αφου στα pre-order με το που γίνεται η αγορά τα παίρνει... δε νομίζω.
Ελα μου ντε τεσπα βλεπουμεν απλα σε μενα δεν κατεβασε 14gb απλα ενα update και μαλλον 200 mb (στην αρχη εδειχνε 14gb και μετα απο λιγα δευτερ. τσουπ απο gb αλλαζει σε mb)![]()
Ανέβηκαν στο Public οι συλλεκτικές του Destiny για PS4/XBoxOne
http://www.public.gr/cat/gaming/games/ps4/
http://www.public.gr/cat/gaming/games/xbox-one/
tsakali GR (17-07-2014)
βρε παιδια σε ξενο φορουμ λενε το ακολουθω.......
Λοιπον τελικα παιζει το εξης ενω δειχνει οτι εχει γινει installed(που δε γινεται τοσο γρηγορα) οταν παταω στo εικονιδιο του destiny options και information δειχνει το download status και βλεπω οτι το κατεβαζει κανονικα τωρα γτ στα downloads δειχνει οτι εχει κατεβει ενω δεν εχει κατεβει δε μπορω να καταλαβω
![]()
Το επισημο ελληνικο forum δινει κωδικους, δεν θα φτασουν μαλλον για ολους, αλλα καντε οποιος θελει μια προσπαθεια.
http://community.eu.playstation.com/.../td-p/21801145
Daytime Dreamer (17-07-2014),dimagic (17-07-2014)
Λίγες ώρες έμειναν....
Επειδή οι κωδικοί μου είναι για PS4, έχει κανένας κωδικό για PS3; Του δίνω τον εξτρά κωδικό που έχω για PS4 (αν μας δώσουν τρεις). Για να μπορέσει και το δεύτερο άτομο στο σπίτι να παίξει από το PS3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited by Sutorcen; 17-07-2014 at 14:10.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
Αν έχει κάποιος κωδικό κ δεν το χρειάζεται θα τον ήθελα. Δεν θέλω να δοκιμάσω αυτό το κόλπο με το pre order. Ευχαριστώ πάντως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε παιδιά; Είμαι ο μόνος που έχει βιάσει το F5 στο site της Bungie με τους κωδικούς;;;;;;;;
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
Τελευταία στιγμή θα τους δώσουν και θα παλεύουμε όλοι μαζί να κατεβάσουμε μετά την beta, δεν έπρεπε να έχουν ξεκινήσει καμιά μέρα πιο πρίν;
ισως να τα στειλουνε μαζικα 8 η ωρα....αν γινει κατι τετοιο με βλεπω μεσανυχτα να μπαινω
Αποτι καταλαβα δινουν 3 codes για beta.Οποτε θα δω αν θα δωσω σε κανα γνωστο,αλλιως οποιος θελει ας μου στειλει pm.Για PS3 ομως
@sutorcen και εγώ το περιμένω πως και πως! Άντε μήπως βρεθούμε online και παίξουμε και παρέα!
Bookmarks