Page 17 of 120 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 2391

Thread: Destiny

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Οι τελικές εντυπώσεις μου από την Alpha.

Έφτασα τα classes: Warlock lvl 8 (10+ ώρες), Titan lvl 6 (1+ ώρα), Hunter lvl 4 (1 ώρα).

Ας ξεκινήσω από τα άσχημα.

Το ΑΙ είναι σε μέτρια επίπεδα. Οι εχθροί μοιάζουν να ακολουθούν scripted πορείες παρά να αντιδρούν στο περιβάλλον, αλλά και πάλι αρκετά challenging. Φάνηκε να παίζει ρόλο το πόσο θόρυβο κάνεις όταν πλησιάζεις έναν εχθρό, δηλαδή αν πας σιγά σιγά ή με crouch από πίσω, δεν σε αντιλαμβάνεται. Άλλες φορές βέβαια δεν σε καταλάβαινε ακόμα και όταν έτρεχες κατά πάνω του, οπότε δεν ξέρω.

Το match making όταν ξεκινάς ένα Strike σε έβαζε μαζί με άτομα που ήταν κάτω από το lvl του Strike (στο συγκεκριμένο lvl. 6) πράγμα που στην ουσία έκανε το strike να αποτύχει. Ένας lvl. 4 παίχτης δεν μπορούσε να σταθεί στο strike. Οπότε πρέπει να ξανακάνεις match making από την αρχή. Απλά χάνεις χρόνο χωρίς λόγο.

Κάποια σημεία είχαν πολύ γρήγορο respawn rate, αλλά φαντάζομαι αυτό θα φτιάξει.

Δεν υπάρχει χάρτης... εντάξει κάποια στιγμή αρχίζεις και θυμάσαι που είναι τι, αλλά ένας χάρτης θα βοήθαγε πολύ.

Τα αόρατα φράγματα εξακολουθούν να είναι ο πλέον άκομψος τρόπος να... σταματάς τον παίχτη.

Ο tower ώρες ώρες έμοιαζε έρημη πολιτεία. Φαντάζομαι πως έχει να κάνει με τον λίγο αριθμό παιχτών.

H Alpha κράτησε μόνο μέχρι το ΣΚ

Τα καλά.

Πολύ βάθος άθος άθος άθος ος ος ος ος (κάνει και echo). Ακόμα και μετά το lvl 8 εξακολουθούσα και έπαιρνα skills στον χαρακτήρα και στα όπλα.

Ο χάρτης Control του Crucible στο φεγγάρι τα σπάει. Τα οχήματα είναι όλα τα λεφτά, πολύ πιο διασκεδαστικός από τον χάρτη της Γης Rusted Lands.

Ο χειρισμός είναι ότι πρέπει για τέτοιου είδους παιχνίδι. Ούτε πολύ... "simulation" όπως στο COD αλλά ούτε και πολύ arcade. Στο καπάκι είπα να παίξω KZ και μπορώ να πω πως με κούρασε. Έχει κάτι το ανάλαφρο, πιο ξεκούραστο ο χειρισμός του Destiny δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.

Το multiplayer πέρα από Halo μου θύμισε πάρα πολύ Unreal. Πράγμα πολύ καλό... για μένα.

Πολύ ατμοσφαιρικό, καλογραμμένο. Δεν παρατήρησα ιδιαίτερο lag ή frame rate drops. Μπορεί το DF να "βλέπει" πράγματα αλλά όλοι ξέρουμε την ποιότητα του DF... όταν θέλει να να... δει πράγματα.

Απλό και λειτουργικό UI χωρίς περιττά πράγματα, είσαι δύο κλικ μακρυά από αυτό που θέλεις να κάνεις. Πολύ καλό το ότι έχεις πρόσβαση στο Inventory και στον χαρακτήρα σου σχεδόν σε όλες τις οθόνες, ακόμα και μέσα σε vendor.

Για Alpha φάση είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω μόνο η beta να μην είναι τα ίδια απλά με παραπάνω lvl cap και ένα δύο χάρτες παραπάνω, διότι θέλει ακόμα optimization.

Ωραία προσθήκη ο Cryptarch. (ακούς Kadala; )

Μερικές σκέψεις ακόμα

Σίγουρα τα πιο πολλά mechanics τα έχουμε δει σε άλλα MMO, RPG και FPS αλλά δεν με χαλάει να βλέπω ένα παιχνίδι να έχει πάρει τα πιο καλά κομμάτια και να τα έχει βάλει σε ένα παιχνίδι.

Μου μυρίζεται crafting με όλα αυτά τα υλικά που κάνεις slavage από τα αντικείμενα που διαλύεις, εκτός αν τα δίνεις και αυτά για faction όπως το Silverroot.

Έχει να πέσει πολύ grind, όπως σε κάθε loot oriented action rpg (βλέπε Diablo, Borderlands).

To voice casting μεχρι στιγμής είναι καλό, πέρα από τον Peter Dinglake παίζει και ο Lance Reddick από το Fringe στον ρόλο του αρχηγού των Titans.

Με τα swoop bikes και τα διαστημόπλοια, πλάκα θα έχει να φτιάξουν διαδρομές να τρέχεις (a la SW Galaxies) και μάχες στο διάστημα τύπου Starfighter... χμμμμμμμ

Δεν θα με χάλαγε ένας slider για να ρυθμίζεις το FOV σου.

Έχει πάρα πολλά μυστικά. Σπηλιές με σπάνιους εχθρούς, χαλασμένα ghosts που πρέπει να τα επισκευάσεις, chests σε πολλά κουλά σημεία.

Μετά από μια σειρά μέτριων παιχνιδιών (oύτε το watch dogs μου άρεσε, πάρα πολύ, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα) έχω φτιαχτεί με ένα παιχνίδι για την κονσόλα μας, είναι το πρώτο παιχνίδι που έκανα preorder για το PS4. Αργεί πολύ η beta;
    Last edited by Sutorcen; 16-06-2014 at 12:51.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

3. The Following 8 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

chronohill (16-06-2014),DJTaurus (16-06-2014),geogoku (16-06-2014),Nek_Food (16-06-2014),Slay (16-06-2014),teras1 (16-06-2014),Valkyre (16-06-2014),WolfRathmA (16-06-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Να πω κι εγω την γνωμη μου για το παιχνιδι.

Το παιχνιδι ειναι καθαροαιμο ΜΜΟ. Απο τον τροπο που ειναι στημενο, το Tower HUB, τα raids κλπ. Ειναι παιχνιδι που πραγματικα σου ρουφαει τον χρονο απο την ζωη σου. Αυτο αυτοματως εμενα μου μειωνει τις πιθανοτητες να το αγορασω δραματικα, κυριως γιατι εχω περασει απο την φαση του ΜΜΟ και ειπα οτι δεν θελω να το ξανακανω ποτε αυτο στον εαυτο μου.

Για εμενα το παιχνιδι εχει εξαιρετικα γραφικα. Μιλαμε για ΜΜΟ ξαναλεω. Η αληθεια ειναι οτι drops στα frames συναντησα σπανια. Ομως η χρωματικη παλετα, το draw distance το σχεδον ανυπαρκτο pop in και το εξαιρετικο art direction σε συνδυασμο με τους πανεμορφους φωτισμους, κανουν το παιχνιδι πολυ ομορφο στα ματια μου τηρουμενων των αναλογιων. Πηγα οπως ειπα και στην περιοχη που διαδραματιζοταν το ντεμο της Ε3 2013 και πραγματικα το παιχνιδι μου φανηκε 99% ιδιο τεχνικα.

Η μουσικη υποκρουση ειναι εκπληκτικη. Φοβερη ατμοσφαιρα. Ομως οι ηχοι των οπλων ειναι απλα απαισιοι...νομιζω οτι πρεπει να τους κανουν και πιο δυνατους και πιο διαφορετικους.

Η ΑΙ των εχθρων προσωπικα μου φανηκε αρκετα καλη. Αν σε δουν να ερχεσαι στην καλυψη τους, θα κανουν τον κυκλο προσπαθοντας να σε αποφυγουν και το ωραιο ειναι οτι το κανουν ξανα αν πας απο την αλλη. Στα θετικα και η πολυ ωραια ποικιλια εχθρων που πρεπει να βρεις πως να τους σκοτωσεις γρηγορα χωρις να χαλασεις απειρες σφαιρες. Ναι στην αρχη λες πολλες φορες "ελεος" , αλλα τελικα ειναι μεχρι να βρεις το pattern. Αυτο για εμενα ειναι πολυ... παααααρα πολυ θετικο μιας και αναγκαζεις τον παιχτη να σκεφτει το πως θα αντιμετωπισει τον καθε εχθρο. Δεν ειναι δηλαδη απλα pew pew, απαιτει απο τον παιχτη στρατηγικη και να βρει τις καταλληλες μεθοδους. Για ΠΧ το boss "σκαθαρι" στο raid του παιχνιδιου την πρωτη φορα παιζει να καναμε και 25 λεπτα να το ριξουμε... μετα ομως την 2η φορα αντιληφθηκα ποσο μα ποσο απλο ειναι και το φαγαμε μεσα σε 5 λεπτα. Για πλακα κιολας. Οποτε, κλασσικο ΜΜΟ, πρεπει να βρεις τον τροπο, το strategy.

Στα θετικα και η παραμετροποιηση του χαρακτηρα που φαινεται εχει γινει ομορφη δουλεια με πολλα upgrades και ωραια abilities, passive και μη.

Το Tower ειναι πανεμορφο, αλλα θα εινια απογοητευτικο να ειναι το μοναδικο HUB του κοσμου του Destiny. Αληθεια εχουν πει κατι για αυτο?Θα υπαρχουν αλλες πολεις?

Μεγαλο μειον της ΒΕΤΑ για εμενα τα απλα quests. Ειναι πολυ επαναλαμβανομενα και ανουσια. Αλπλα για ΧΡ farming. Ελπιζω να ειναι απλα λογο ΑLPHA.

Επισης μεγαλο μειον το animation οπως εχει αναφερθει απο πολλους.

Με competitive multiplayer δεν ασχοληθηκα. Καθολου.

Αλλο ενα μειον που βρηκα ειναι οτι ειναι δυσκολο να επικοινωνησεις γραπτως με τους παιχτες. Και εννοω οτι για να το κανεις πρεπει να πας στο ΧΜΒ του PS4 και οχι απευθειας μεσα απο το παιχνιδι. Δεν ειδα δηλαδη να εχει καποιο chat channel.

Γενικα πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ωραιο ΜΜΟ FPS game αλλα οπως ειπα θα το αποφυγω οπως ο διαβολος το λιβανι...

5. The Following 5 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

james9 (16-06-2014),Nek_Food (16-06-2014),psx3 (16-06-2014),Slay (16-06-2014),teras1 (16-06-2014)

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Μέχρι να παίξω την Άλφα δεν είχα και πολύ ενδιαφέρον για το παιχνίδι αλλά μου άρεσε και από τεχνικής άποψης και από άποψη παιχνιδιού. Μου φέρνει στο μυαλό και από Borderlands, και από Resistance και από Halo, ωραίος συνδυασμός.

7. The Following User Says Thank You to MarVell For This Useful Post:

teras1 (16-06-2014)

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Να πω κι εγω την γνωμη μου για το παιχνιδι.

Αλλο ενα μειον που βρηκα ειναι οτι ειναι δυσκολο να επικοινωνησεις γραπτως με τους παιχτες. Και εννοω οτι για να το κανεις πρεπει να πας στο ΧΜΒ του PS4 και οχι απευθειας μεσα απο το παιχνιδι. Δεν ειδα δηλαδη να εχει καποιο chat channel.

Γενικα πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ωραιο ΜΜΟ FPS game αλλα οπως ειπα θα το αποφυγω οπως ο διαβολος το λιβανι...
    Συμφωνώ στα πιο πολλά. Η κύρια διαφορά με το Destiny είναι το γεγονός πως ανά χάρτη υπάρχουν max 3 παίχτες και όχι όλη η σάρα και η μάρα όπως σε ένα MMO. Πράγμα πολύ θετικό για μένα, διότι μπορείς να αφοσιωθείς στο παιχνίδι και όχι στον κάθε λακαμά, όποιος έχει παίξει ΜΜΟ ξέρει τι λέω. Ειδικά δε αν έχεις και άλλους δύο παρέα, τότε είναι σούπερ. Όσο για επικοινωνία, αρκεί να κάνεις ένα party στο PS4, βέβαια θα πρέπει να φας ώρα να το στήσεις. Θα έπρεπε να είχες επιλογές με το που κάνεις fireteam ή με το που παίζεις με άλλους δύο στον χάρτη να μπορείς να επικοινωνήσεις με voice ή με άλλο τρόπο.

Πάντως θα πέσει πολύ κάψιμο, βέβαια κάψιμο έπεσε και στα Skyrim, COD, Borderlands, Diablo και άλλα από πολλούς από εμάς. Το Destiny είναι από τα παιχνίδια που θέλουν αφοσίωση για να το δεις όλο, δεν σε εμποδίζει τίποτα να το παίζεις χαλαρά και εκείνη την περίοδο δεν θα παίζει τίποτα... νομίζω.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

9. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

teras1 (16-06-2014)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Συμφωνώ στα πιο πολλά. Η κύρια διαφορά με το Destiny είναι το γεγονός πως ανά χάρτη υπάρχουν max 3 παίχτες και όχι όλη η σάρα και η μάρα όπως σε ένα MMO. Πράγμα πολύ θετικό για μένα, διότι μπορείς να αφοσιωθείς στο παιχνίδι και όχι στον κάθε λακαμά, όποιος έχει παίξει ΜΜΟ ξέρει τι λέω. Ειδικά δε αν έχεις και άλλους δύο παρέα, τότε είναι σούπερ. Όσο για επικοινωνία, αρκεί να κάνεις ένα party στο PS4, βέβαια θα πρέπει να φας ώρα να το στήσεις. Θα έπρεπε να είχες επιλογές με το που κάνεις fireteam ή με το που παίζεις με άλλους δύο στον χάρτη να μπορείς να επικοινωνήσεις με voice ή με άλλο τρόπο.

Πάντως θα πέσει πολύ κάψιμο, βέβαια κάψιμο έπεσε και στα Skyrim, COD, Borderlands, Diablo και άλλα από πολλούς από εμάς. Το Destiny είναι από τα παιχνίδια που θέλουν αφοσίωση για να το δεις όλο, δεν σε εμποδίζει τίποτα να το παίζεις χαλαρά και εκείνη την περίοδο δεν θα παίζει τίποτα... νομίζω.
    Υπάρχουν κάπποιοι απο εμάς (including me) που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να παίξουν χαλαρά mmo. Κατάβαίνω απόλυτα τι εννοεί ο Δημήτρης γιατί το έχω περάσει και εγώ και έχω πει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Χαχαχαχα πίστεψε με σας νιώθω... απλά θα μου επιτρέψετε να πω, πως τα περισσότερα open world ή FPS παιχνίδια το ίδιο κάψιμο/ώρες απαιτούν πλέον, ειδικά τα multiplayer.

Άσχετο. Κοίταζα τώρα τα Grimoires (βλέπε achievements) στο site της Bungie και στα Classes έχει πέντε κάρτες;;;;;;; Έχω ξεκλειδώσει τις τρεις και μένουν άλλες δύο. Λέτε να σκάσουν μύτη και άλλα δύο classes;

Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2014-06-16 at 12.42.02.jpg 
Views:	93 
Size:	24.6 KB 
ID:	4972

Το ίδιο και στα races...3 από τα 4, μας κρύβει τίποτα η bungie ή είναι απλά λάθος;;;;;
    Last edited by Sutorcen; 16-06-2014 at 12:46.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Χαχαχαχα πίστεψε με σας νιώθω... απλά θα μου επιτρέψετε να πω, πως τα περισσότερα open world ή FPS παιχνίδια το ίδιο κάψιμο/ώρες απαιτούν πλέον, ειδικά τα multiplayer.
    Προωπικά και τα multiplayer τα αποφεύγω....
    Το καλό με τα open world είναι οτι ακόμα και τεράστια να είναι.... κάποια στιγμή τελειώνουν

Name
    Δημήτρης

Nαι ρε παιδια εθιζεσαι... εδω εγω εθιστικα στο να κανω το equipment Μου το καλυτερο που μπορουσε να γινει. Αυτο με το loot στα ΜΜΟ ειναι καταδικη για εμενα...

Ναι ειμαι loot-whore σε αυτα τα παιχνιδια και γι αυτο ξημεροβραδιαζομουν στο WOW κλπ...

μεχρι που ειπα ποτέ ξανα.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Συνεχίζοντας το ψάξιμο των Grimoire ανακάλυψα και τα παρακάτω.

Φαίνεται να υπήρχε πρόβλεψη μεταξύ άλλων, για άλλο ένα Quest, άλλο ένα Strike και να επισκεφτούμε τον Jupiter. Ίσος τα απέσυραν από την Alpha. Καμιά ιδέα;

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2014-06-16 at 12.42.02.jpg 
Views:	93 
Size:	24.6 KB 
ID:	4972
    Που μπαινεις και τα βλεπεις αυτα; Δωσε μου link αν θες σε παρακαλω.

edit: Το βρηκα!

Last edited by WolfRathmA; 16-06-2014 at 13:39.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

2 ερωτησεις.

1)Χρειαζεται PS plus στο PS3 για να παιξεις online?

2)Οταν τελειωνεις μια πιστα,μετα ξαναπηγαινεις για grinding στην ιδια η πηγαινεις στην επομενη? Το να φαρμαρω μια πιστα συνεχεια για να παω στην επομενη πιο δυσκολη δεν ειναι το αγαπημενο μου ομολογω. Θα προτιμουσα ενα καπως γραμμικο progression

Name
    Δημήτρης

Τελικα θα υπαρχουν αλλες πολεις ή μονο το Tower εινια και τελος? Εχουν πει κατι?

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι πέρα από το Tower.
    Και κάτι άλλο, το παιχνίδι δεν είναι MMO... Είναι Co-Op RPG Action Shooter. ’πλα το λέω για να μην μπερδευτεί κανένας και νομίζει άλλα.
    Exει στοιχειά MMO αλλά ποτέ δεν θα βρεις ένα κάρο κόσμο να τριγυρνάει από εδώ και από εκεί, κανείς δεν προκειτε να σου κάνει challenge σε μονομαχία.
    Μόνο fireteams θα συναντήσετε ιδίως σε Public Events, και αυτό θα είναι matchmaking από το σύστημα:
    "Destiny will include on-the-fly matchmaking that will allow players to see and interact only with other players with whom they are "matched" by the game".

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Τελικα θα υπαρχουν αλλες πολεις ή μονο το Tower εινια και τελος? Εχουν πει κατι?
    νομιζω οτι μονο αυτο θα ειναι δημητρη, και στο στυλ που ειναι το παιχνιδι δεν βρισκω και τον λογο να υπηρχε και καποιο αλλο hub.

20. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Valkyre (16-06-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Θα συμφωνησω με Valkyre και λοιπους . Εκανα ενα 2ωρο session χτες βραδυ με ενα φιλο που το εχει λιωσει και με κατατοπισε, οποτε καταλαβα τι παιζεται κ καναμε οτι υπηρχε διαθεσιμο εκτος απο τα επαναλαμβανομενα quests με τους εχθρους που μαζευεις κατι χαζομαρες. ΑΝ ημουν ανυπαντρος, ΑΝ ημουν ανεργος, ΑΝ δεν ειχα παιδια , θα το εκανα preorder χτες. Δυστυχως δεν υπαρχει χρονος κ οσος υπαρχει παει σε single player παιχνιδια.

Spoiler!

22. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (17-06-2014),spyros arianara (16-06-2014)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    νομιζω οτι μονο αυτο θα ειναι δημητρη, και στο στυλ που ειναι το παιχνιδι δεν βρισκω και τον λογο να υπηρχε και καποιο αλλο hub.
    Ναι κι εγω αυτο φοβαμαι οτι βαση σεναριου δεν γινεται. Ελπιζω απλα να ειναι εστω μεγαλυτερο γιατι παραειναι μικρο. Εχει καποια sections που ηταν κλειστα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μου ήρθε email απο Sony. Πάτησα τον κωδικό απο τον υπολογιστη και λεει δεν ισχύει...
    Spoiler!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Η Alpha είναι ακόμα live!
    https://twitter.com/bungie/status/478431903716896769

26. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Sutorcen (16-06-2014)

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Η Alpha είναι ακόμα live!
    https://twitter.com/bungie/status/478431903716896769
    Φτιάξε μας.....

Το Hub θα είναι ένα.

Όσο για το progression που λέει και ο φίλος ο Alastor θα είναι στο χέρι σου, αν θέλεις κάνεις Story αν όχι κάνεις Exploration, αν όχι Strike κτλ κτλ. Οι developers λένε ότι το έχουν σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να κάνεις αυτό που σου αρέσει στο παιχνίδι, μπορείς να τα δείς όλα και να εξοπλύσεις τον χαρακτήρα σου μόνο με story ή exploration. Το grind θα είναι για αυτούς που τα θέλουν όλα... Αλλά το παιχνίδι παίζεται και σε χαλαρούς ρυθμούς σαν single player και αν γουστάρεις παρέα πας και για ένα Co-Op και αυτή είναι η γοητεία του για μένα.

Ps Plus χρειάζεσαι νομίζω και στα Strikes και Crucible... οπότε η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ναι.

Συγγνώμη παιδιά αλλά αυτό με τα Grimoires δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Στη σελίδα του Destiny δεν υπάρχει αναφορά για τον Jupiter (για τον οποίο υπάρχει Grimoire), υπάρχουν μόνο Earth, Moon, Venus και Mars. Λέτε η bungie να κρατάει κρυφά δύο classes, ένα race και έναν πλανήτη ή είναι hint για μελλοντικό DLC;
    Last edited by Sutorcen; 16-06-2014 at 17:00.

28. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

teras1 (16-06-2014)

Bookmarks

Bookmarks