Κάνεις μερικά λάθη (άποψη μου καθαρά, και συγνώμη που παρεμβαίνω), και καλό είναι να τα συζητάμε για να παίρνω και εγώ μια γενικότερη άποψη.
Όσες μέρες παίζω δεν είδα το παραμικρό σημαντικό framedrop.
Τα boss είναι επίτηδες δύσκολα, και γενικότερα στο παιχνίδι αυτό που έχει σημασία είναι η τακτική και όχι απλά run & gun.
Σφαίρες υπάρχουν τριών τύπων όπως και τα όπλα που έχεις, Primary - Special - Heavy.
Μπορείς και αλλάζεις τα στατιστικά του χαρακτήρα σου ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχεις.
Τα όπλα έχουν recoil, και μάλιστα κάθε όπλο ανάλογα με το damage model, το τι τύπου είναι και τι "perks" του βάζεις αλλάζει το recoil pattern.
Για το animation δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες, άλλα 10ετιας PC; Δεν νομίζω.
το οτι δεν εχεις δει εσυ, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν πτωσεις, και εγω με αυτα που ειχα δει χθες το βραδυ οχι μονο δεν ειδα, αλλα οπως εγραψα εδειχνε οτι ετρεχε και πανω απο τα 30, σημερα που το ξαναπαιξα ειδα πολλες πτωσεις, και δεν ειμαι ο μονος που το λεει.
ισως να ηθελε καποιο κολπο που δεν το ηξερα, ουτε εγω ουτε οι αλλοι δυο που παιζαμε μαζι, αλλα χοντρικα υπολογιζα οτι το spider tank μου πηρε γυρω στις 2000-2500 σφαιρες , και αυτο θα πρεπει να το πολλαπλασιασεις σχεδον επι 3 μιας και δεν επαιζα μονος μου, οποτε ναι θεωρω υπερβολικα πολλες τις σφαιρες για να να ψοφησει ενα low level boss.Τα boss είναι επίτηδες δύσκολα, και γενικότερα στο παιχνίδι αυτό που έχει σημασία είναι η τακτική και όχι απλά run & gun.
εγω μονο δυο βρηκα, και δυο τυπους οπλων επισης, ισως να μην το ειχα λογω κλασσης (gunslinger)Σφαίρες υπάρχουν τριών τύπων όπως και τα όπλα που έχεις, Primary - Special - Heavy.
εννοω οτι δεν μπορω για παραδειγμα να παρω εξιδικευση σε καποιον τυπο οπλου, η καποια ικανοτητα απο επιλογη, τουλαχιστον οσο επαιξα δεν το ειδα να γινεταιΜπορείς και αλλάζεις τα στατιστικά του χαρακτήρα σου ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχεις.
εχουμε μαλλον εντελως διαφορετικο ορισμο για το recoil μαλλον, εμενα και πριν το παιξω, και αφου το επαιξα , δεν μου φανηκαν να κλωτσουν.Τα όπλα έχουν recoil, και μάλιστα κάθε όπλο ανάλογα με το damage model, το τι τύπου είναι και τι "perks" του βάζεις αλλάζει το recoil pattern.
εννοω οτι κινουνται σαν ρομποτ και οχι σαν ανθρωποι, εντελως αφυσικες κινησεις, και ναι μου κανει πολυ παλιομοδιτικο.Για το animation δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες, άλλα 10ετιας PC; Δεν νομίζω.
Edit: και ενα video απο την alpha για να δειτε το animation που λεω.
Bookmarks