Ρε εσύ όπως είπα και πιο πάνω, το επισήμαναν πως είναι σε βάθος δεκαετίας. Μη κολλάς σε μια φράση, δες ολόκληρη την τοποθέτηση τους στο θέμα destiny σαν IP και θα δεις ότι αναφέρονται και εννοούν σε βάθος δεκαετίας.

Αν είναι να κρίνουμε κάθε developer για τα ψέματα που λέει δεν θα έπρεπε να παίζουμε τίποτα διότι τα πιο πολλά παιχνίδια όχι μόνο έχουν πει ψέματα αλλά έχουν φτάσει και σε σημείο να δείχνουν και ψεύτικα βίντεο. Λοιπόν δεν νομίζω πως είναι δίκαιο και αντικειμενικό να στήνουμε στον τοίχο την bungie που αν εξαερίσεις αυτό το quote, που έχει διττή σημασία, δεν παραποίησε τίποτα και δεν κορόιδεψε τον κόσμο από τη στιγμή που ανακοίνωσε το destiny. Αυτό που παρουσίασε αυτό έβγαλε. Εγώ να δεις τι απογοήτευση έφαγα με την ιστορία, γιατί το γουστάρω το όλο setting και θέλω πολύ να μάθω, ποιος είναι ο traveler τι ατζέντα έχουν όλοι αυτοί και γενικά θέλω ιστορίες στο σύμπαν του destiny. Αλλά από καθαρά gameplay πλευρά, η ιστορία μικρή σημασία έχει, είναι σαν τις ιστορίες του Battlefield και του Diablo, είναι εκεί για να σε βάλουν στο κλίμα. Οκ το destiny τα σκάτωσε σε αυτό το κομμάτι δεν διαφωνώ. Αλλά ακόμα και στο τέλος του campaign είναι ξεκάθαρο πως to be continued... Αυτά ρε slay διορθώνονται, αυτά που δεν διορθώνονται είναι ο κώδικας του παιχνιδιού είναι χάλια, αν τα δικτυακά του είναι χάλια και τα υπόλοιπα τεχνικά σημεία του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που αυτά είναι άρτια φτιαγμένα τα άλλα είναι απλά θέμα χρόνου, όπως ήταν και θα είναι σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο.