καινουργιο random event!
Σήμερα με την βοήθεια του dspug7 βγάλαμε weekly και 9 strange μια χαρά,thanks Διαμαντή.![]()
dspug7 (02-12-2014)
Γεμισαμε legentary kai strange coins χθες μεσα σε μια ημερα
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε despug7 που μας πηρε απο το χερι μαζι με τον alexadrino και βγαλαμε το weekly..
και για μια ακομη φορα στον jper75 που χθες ξεπερασαμε παλι τις προσδοκιες που ειχα και βγαλαμε οι δυο μας το nightfallεγω με lv25
γενικα ολα τα παιδια που εχω γνωρισει εδω στο φορουμ ειναι καταπληκτικα εχουμε κανει ωραια παρεα![]()
όχι ρε π@στη μου κάνατε nightfall δύο σας;;;;;Σταύρο πήρες legentary;;;;Πως είναι αυτά ρε τι χρώμα έχουν
Γιάννη θέλω και γω nightfall![]()
Αγγελε βγηκαν 3 legentary χθες σε 1 νυχτα
Ολα εχουν μωβ χρωμα
Μου εδωσε 1 fushion rifle to nightfall me solar damage το δοκιμασα στο PvP τους κατεβαζει με 1 ντουφεκια
ξεκλειδωσα rank 3 new monarchy μου εδωσε 1 machine gun (Prestige IV)
και αγορασα και εγω ενα auto rifle (Vanquiser VIII) στα τρια τα δυο δωρο δηλαδη![]()
Μια χαρά Σταύρο. Οπότε τώρα έχεις 1 primary, special και heavy legendary. Στόχος σου είναι να τα πας full 300 dmg και να βρεις armor για τα level
- - - Updated - - -
Ναι θα το κανονίσουμε ¶γγελε, Αν μπορέσω σήμερα θα σου στείλω να το κάνουμε. Γενικά οι Τρίτες και Τετάρτες είναι φορτωμένες γιατί είναι και τα άτιμα τα raidΌπως και να έχει πάντως κάπως θα τα βολέψουμε
![]()
Ωπα, λειπω και πηρε φορα το thread! Αγγελε (και υπολοιποι εκλεκτοι συνφορουμιτες) Κυριακη ή Δευτερα λογικα γυρναω και γω απο ταξιδι οποτε και εν οψει του DLC να κανουμε ζεσταμα (και κανα raid που το χω καημο...)
Το κάνουμε όποτε βρεθεί χρόνος, κυρίως μήπως κάτσει κανα legentary primaly, heavy έχω machine gun αναβαθμισμένο και rocket lansher.Παναγιώτη επέστρεψε με το καλό και θα χουμε χρόνο και για raid,θα φτιάξουμε
καμια ομαδούλα με leader κάποιον μπαρουτακαπνισμένο για βοήθεια.
Αλήθεια για εμένα που είμαι στα 26 l σύντομα 27έχει νόημα να αγοράσω από τώρα το DLC η να περιμένω;
Last edited by alexadrinos; 03-12-2014 at 13:04.
Κοιτα, εγω ημουν σχεδον παντα αδιαφορος στα DLC. Επειδη ομως το γουσταρω παρα πολυ, εχω ηδη παρει το season pass.
Επειδη και το περιεχομενο ειναι λιγο, ειπα δε γαμιεται δωστα και δωσε μου λιγο ακομα
Προσπαθησα να ξεκινησω και το FarCry4 αλλα το Destiny με εχει ρουφηξει, οποτε το FC θα παει κατα τα Χριστουγεννα. (ελπιζω να με αφησει το Destiny να παιξω και τιποτε αλλο γιατι ειναι παιχνιδαρα και αυτο)
Είναι εθιστικό το άτιμο το παιχνίδι. Όταν έχεις κάνει 300 φορές την ίδια αποστολή και παρόλα αυτά συνεχίζεις να την κάνεις τότε μάλλον τα αξίζει τα λεφτά τουΗ έχεις αρκετή δόση μαζοχισμού
Αν έβαζαν και κανένα νέο πλανήτη θα ήταν ακόμη πιο καλά αλλά δεν βαριέσαι
Και έτσι πάλι θα το κάψουμε
![]()
giotios (03-12-2014)
χεχε και τα δυο νομιζω ισχυουν το ιδιο![]()
jper75 (03-12-2014)
το παιχνίδι έχει πολλά πράγματα να κάνεις γι αυτό και σε κρατά.strike,bountys,daily,weekly,events,pvp τι να πρωτοκάνεις και με τι να ασχοληθείς.
Αυτο που λες ειναι αυτο που σκεφτομουν και εγω. Επρεπε να δοκιμασω να σπασω λιγο το gameplay με ενα rpg... Οσο τελειο και να ειναι το fc4, δεν γινεται τουλαχιστον για μενα, να πας απο ενα fps ποσο μαλλον εθιστικοτατο σε ενα αλλο.
καλησπερα παιδια.θελω να κανω update και μου λειπουν ascendant shard.καμια βοηθεια?γιατι στα crucible δεν πεταει κανενα
@ps4 gamer δες εδω:http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post556740
ολα οσα θέλετε να μάθετε για το επερχόμενο expansion : http://www.gameinformer.com/themes/b...ostPageIndex=1
δυστυχως τα exotic θα πρεπει να τα "ανεβασουμε" απο την αρχη οσοι θέλουμε να τα αναβαθμισουμε,το nightfall γινεται πλέον 30αρι
alexadrinos (04-12-2014),giotios (04-12-2014)
Αυτη τη μαλακια με τα exotic την σκεφτηκανε πολυ για να την εφαρμοσουνε;
Στο neogaf παντως εχει γινει χαμος τωρα που διαβαζω...
Καποιοι ηδη καναν dismantle καποια exotics για να παρουν exotic shards, τα οποια προφανως πανε ακλαφτα.
(Χωρις να υπολογισουμε ποσο grind θελει ξανα μονο για xp & glimmer)
Επισης κατι ειδα οτι και τα weekly τα ανεβαζουν 2 level δυσκολιας, οποτε το level 30 γινεται απαραιτητο ακομα και για τα βασικα.
Οσοι δεν ειστε ακομα 30αρηδες μην τρελενεστε γιατι αν καταλαβα καλα, ο εξοπλισμους που θα δινει η Eris θα σε ανεβαζει lvl 30 'η 31.... Κερδισμενοι βγαινουν οσοι εχουν κρατησει exotics, ακομα και αν δε τα χρειαζονταν.... εχω στο vault το the last word, thorn, monte carlo, bad juju, plan c με μηδεν αναβαθμιση γιατι πριν το update δεν αξιζαν μια (εκτος απο το the last word), και αν θελω να τα αναβαθμισω θα το κανω χωρις να χω ξοδεψει μια περιουσια κ να πρεπει να τα κανω απο την αρχη.... αντιθετα εκανα την βλακεια και "τερματισα" super good advice, pocket infinity, suros μολις χθες το μεσημερι και το βραδυ εμαθα οτι πρεπει να τα σκασω απο την αρχη..... Το κακο ειναι να χεις παρει απο το raid καποια καλα οπλα και να μην αναβαθμιζονται επιπλεον αφου δεν ειναι exotic, θα πρεπε ομως γιατι αυτα ειναι πιο δυσκολο να τα αποκτησεις απο ενα exotic που ειναι καθαρα loot....
Συμπολεμιστή μου τελευταία σε χασα από τα πεδία των μαχών.Από το daily level 28 παίρνεις δύο shards και πέφτουν και από τα patrol στα events.
Κατα τις εφτά ως συνήθως θα μαι μέσα παίρνουμε και τον captainjacko και πάμε παρέα εκτός και αν θέλει να μας ξελασπώσει στα γρήγορα κάποιος 30aρης από την παρέα του forum.![]()
Last edited by alexadrinos; 04-12-2014 at 10:06.
καλησπέρα παιδιά!
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για raid το Σάββατο μεσημέρι ή απόγευμα σε ps4; Προς το παρών είμαστε 3 άτομα (λέβελ 29 η δύο και 27 ή 28 ο 3ος) αλλά δεν έχουμε εμπειρία από το raid... Δεν είμαστε τελείως άσχετοι πάντως ένα nightfall το βγάζουμε κουτσά στραβά![]()
Bookmarks