In-game υλικό από τρέιλερ για προ-παραγγελία... (Ο ήχος από το Shrike είναι καθαρά "Star Wars")
In-game υλικό από τρέιλερ για προ-παραγγελία... (Ο ήχος από το Shrike είναι καθαρά "Star Wars")
Last edited by Akrida79; 28-04-2014 at 16:52.
Ψιλο ξενερωσα με δυο λεξεις... micro-transactions και not open world...
Θα δουμε στο μελλον...
Kapa (28-04-2014)
ενταξει το open world δεν λεει κατι και το warframe ειναι mmo,οχι open world αλλα ειναι σε αυτο το στυλ...μια χαρα τωρα τα microtransactions να δω τι θα λενε γιατι αν ειναι τοσο αναγκαια οσο τα f2p παιχνιδια αστα να παν
pgp69 (28-04-2014)
Ωραιο το trailer...
Οπτικα ειναι εξαιρετικο. Το gameplay του αποτι βλεπω ειναι κλασικο Halo. Ακομα και ο τροπος που βαραει το sniper ειναι ιδιος.
Τωρα για τα microtransactions ειναι μια αλλη ιστορια. Ειμαι αντιθετος γενικοτερα σε αυτου του ειδους την επιλογη, οταν εχω ηδη πληρωσει για το παιχνιδι.
Η Beta θα μας δωσει ενα μικρο "hot or not". Παντως τα previews απο τα site ειναι ψιλοαρνητικα.
Controller layout
http://uk.ign.com/articles/2014/04/2...ed-destiny-and
Earth Map
Screens
http://www.gamepur.com/news/14421-ne...-over-xbo.html
Last edited by Kapa; 28-04-2014 at 21:57.
Εκει που εχουν το melee δεν μου αρεσει καθολου,ελπιζω να μπορουμε να το αλλαξουμε.Τα οπλα δεν ειδα να εχουν σημαντηκο recoil στο full auto κ ειδα κ πολυ καλο σημαδι στο hip fire χωρις να εχει spreed...Περιμενοντας και αλλα βιντεο ,αλλα και την beta
εχοντας δει τα βιντεο με το gameplay η λεξη generic μου τριγυριζει στο μυαλο.Δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα,το combat φαινεται καλο αλλα μεχρι εκει.Γενικα φανηκε να εχει κλασσικο gameplay του τυπου σκοτωστε τα τερατα στο δωματιο,προχωρηστε στο επομενο,σκοτωστε τα τερατα κλπ κλπ
Ισως να γερνει περισσοτερο σε mmo,παρα σε single player πραγμα που με ανησυχει.
Πρακτικα θυμιζει Borderlands 2 χωρις cell shaded graphics.Ελπιζω τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου να βρισκονται αλλου(story,lore,atmosphere) αλλιως δεν ξερω....
βασικα mmo ειναι και αυτο περιμενα και επειδη ειναι mmo-coop ειναι κομπλε για μενα να ειναι και λιγο arcade αλλα οπως ειπε και ο φιλος κ6683 περιμενω να δω την beta και εγω
Akrida79 (29-04-2014)
lead platform το PS4.
Αν ισχυει αυτο θα δουμε μεγαλες διαφορες απο το Ονε και οχι μονο σε αναλυσεις!
^^ Iσχυει, επιβεβαιωμενο στο twitter, ομως μην περιμενεις να δεις τρελες διαφορες. Δεν νομιζω δηλαδη οτι το λενε σε φαση "το παιχνιδι του ΧΒΟΧΟΝΕ το εχουμε του πεταματου".
Εγω περιμενω μικρες διαφορες. Και οχι σε assets αλλα ισως σε framerate/αναλυση.
Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο. Το σιγουρο ειναι οτι στο ps4 θα ειναι καλυτερο.
Καλα οτι θα ηταν Lead Console το PS4 ηταν πασιφανες.
Απο τη στιγμη που η bungie δεν ασχολειται με τα PC, μενουν τα PS4-ONE.
Καποιος θα πει οτι ειναι λογο Hardware. Εγω θα προσθεσω οτι ειναι και λογο κακων σχεσεων με τη μαμα.
Η ριξη ξεκινησε οταν η μαμα ηθελε να κοστολογισει τα DLC των Halo σε τιμες Call of Duty. Ηταν αντιθετη η Bungie σε αυτο το μοντελο και μαλιστα οταν ηθελαν να διαθεσουν ενα δωρεαν DLC για να ευχαριστησουν ολους τους fan, η μαμα τους εκοψε το βηχα και το κοστολογησε.
Οτι ηθελαν να γινουν "ανεξαρτητοι" το πετουσαν σαν σποντα σε καθε τους σχεδον συνεντευξη.
WolfRathmA (29-04-2014)
Bookmarks