Results 1 to 20 of 2391

Thread: Destiny

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Να πω κι εγω την γνωμη μου για το παιχνιδι.

Αλλο ενα μειον που βρηκα ειναι οτι ειναι δυσκολο να επικοινωνησεις γραπτως με τους παιχτες. Και εννοω οτι για να το κανεις πρεπει να πας στο ΧΜΒ του PS4 και οχι απευθειας μεσα απο το παιχνιδι. Δεν ειδα δηλαδη να εχει καποιο chat channel.

Γενικα πιστευω οτι ειναι ενα πολυ ωραιο ΜΜΟ FPS game αλλα οπως ειπα θα το αποφυγω οπως ο διαβολος το λιβανι...
    Συμφωνώ στα πιο πολλά. Η κύρια διαφορά με το Destiny είναι το γεγονός πως ανά χάρτη υπάρχουν max 3 παίχτες και όχι όλη η σάρα και η μάρα όπως σε ένα MMO. Πράγμα πολύ θετικό για μένα, διότι μπορείς να αφοσιωθείς στο παιχνίδι και όχι στον κάθε λακαμά, όποιος έχει παίξει ΜΜΟ ξέρει τι λέω. Ειδικά δε αν έχεις και άλλους δύο παρέα, τότε είναι σούπερ. Όσο για επικοινωνία, αρκεί να κάνεις ένα party στο PS4, βέβαια θα πρέπει να φας ώρα να το στήσεις. Θα έπρεπε να είχες επιλογές με το που κάνεις fireteam ή με το που παίζεις με άλλους δύο στον χάρτη να μπορείς να επικοινωνήσεις με voice ή με άλλο τρόπο.

Πάντως θα πέσει πολύ κάψιμο, βέβαια κάψιμο έπεσε και στα Skyrim, COD, Borderlands, Diablo και άλλα από πολλούς από εμάς. Το Destiny είναι από τα παιχνίδια που θέλουν αφοσίωση για να το δεις όλο, δεν σε εμποδίζει τίποτα να το παίζεις χαλαρά και εκείνη την περίοδο δεν θα παίζει τίποτα... νομίζω.

"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Συμφωνώ στα πιο πολλά. Η κύρια διαφορά με το Destiny είναι το γεγονός πως ανά χάρτη υπάρχουν max 3 παίχτες και όχι όλη η σάρα και η μάρα όπως σε ένα MMO. Πράγμα πολύ θετικό για μένα, διότι μπορείς να αφοσιωθείς στο παιχνίδι και όχι στον κάθε λακαμά, όποιος έχει παίξει ΜΜΟ ξέρει τι λέω. Ειδικά δε αν έχεις και άλλους δύο παρέα, τότε είναι σούπερ. Όσο για επικοινωνία, αρκεί να κάνεις ένα party στο PS4, βέβαια θα πρέπει να φας ώρα να το στήσεις. Θα έπρεπε να είχες επιλογές με το που κάνεις fireteam ή με το που παίζεις με άλλους δύο στον χάρτη να μπορείς να επικοινωνήσεις με voice ή με άλλο τρόπο.

Πάντως θα πέσει πολύ κάψιμο, βέβαια κάψιμο έπεσε και στα Skyrim, COD, Borderlands, Diablo και άλλα από πολλούς από εμάς. Το Destiny είναι από τα παιχνίδια που θέλουν αφοσίωση για να το δεις όλο, δεν σε εμποδίζει τίποτα να το παίζεις χαλαρά και εκείνη την περίοδο δεν θα παίζει τίποτα... νομίζω.
    Υπάρχουν κάπποιοι απο εμάς (including me) που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να παίξουν χαλαρά mmo. Κατάβαίνω απόλυτα τι εννοεί ο Δημήτρης γιατί το έχω περάσει και εγώ και έχω πει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Χαχαχαχα πίστεψε με σας νιώθω... απλά θα μου επιτρέψετε να πω, πως τα περισσότερα open world ή FPS παιχνίδια το ίδιο κάψιμο/ώρες απαιτούν πλέον, ειδικά τα multiplayer.

Άσχετο. Κοίταζα τώρα τα Grimoires (βλέπε achievements) στο site της Bungie και στα Classes έχει πέντε κάρτες;;;;;;; Έχω ξεκλειδώσει τις τρεις και μένουν άλλες δύο. Λέτε να σκάσουν μύτη και άλλα δύο classes;

Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2014-06-16 at 12.42.02.jpg 
Views:	93 
Size:	24.6 KB 
ID:	4972

Το ίδιο και στα races...3 από τα 4, μας κρύβει τίποτα η bungie ή είναι απλά λάθος;;;;;
    Last edited by Sutorcen; 16-06-2014 at 12:46.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Χαχαχαχα πίστεψε με σας νιώθω... απλά θα μου επιτρέψετε να πω, πως τα περισσότερα open world ή FPS παιχνίδια το ίδιο κάψιμο/ώρες απαιτούν πλέον, ειδικά τα multiplayer.
    Προωπικά και τα multiplayer τα αποφεύγω....
    Το καλό με τα open world είναι οτι ακόμα και τεράστια να είναι.... κάποια στιγμή τελειώνουν

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2014-06-16 at 12.42.02.jpg 
Views:	93 
Size:	24.6 KB 
ID:	4972
    Που μπαινεις και τα βλεπεις αυτα; Δωσε μου link αν θες σε παρακαλω.

edit: Το βρηκα!
    Last edited by WolfRathmA; 16-06-2014 at 13:39.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Συνεχίζοντας το ψάξιμο των Grimoire ανακάλυψα και τα παρακάτω.

Φαίνεται να υπήρχε πρόβλεψη μεταξύ άλλων, για άλλο ένα Quest, άλλο ένα Strike και να επισκεφτούμε τον Jupiter. Ίσος τα απέσυραν από την Alpha. Καμιά ιδέα;

Bookmarks

Bookmarks