Παναγιώτη καλορίζικη η πανοπλία!!!!Σου ψώνισε ο μικρός.
Παναγιώτη καλορίζικη η πανοπλία!!!!Σου ψώνισε ο μικρός.
Να ναι καλα το παιδι!
Θενξ ρε συ Αγγελε για την εξυπηρετηση...
Το ειδα Αννα...
Η αντιδραση μου ηταν αυτη
Οχι αλλα Gjallarhorn!!!
(Μου εχει δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα αυτο το παιχνιδι)![]()
giotios (05-05-2015)
Δες το από τι θετική πλευρά έχεις κάτι να περιμένεις από τον crotaπάντως έχει πλάκα το θέμα loot.Εσύ δεν έχεις καραμπίνα και γω που έχω παίξει λίγες φορές crota έχω δύο και έχω σπάσει άλλες δύο.Τι να πει κανείς......
Φρεσκο πραμα
Spoiler!
Κρατηστε και τιποτα για μας
Ερχομαστε...
Αυτό δεν ήταν και την εβδομάδα που πέρασε;
Γι αυτο λεω φρεσκο πραμα...
Εγω δεν μπορω να χονεψω ακομα οτι δεν βαλανε PVE content στο επομενο expansion...
Conjure7 (06-05-2015),Kane (07-05-2015),phaerun (06-05-2015),tsakali GR (24-05-2015)
Καλά αυτοί μας δοκιμάζουν.Θέλουν να δουν πόσο καμμένοι είμαστε με το παιχνίδι.Να πάνε να γ@μ@θ@ν!!!!
Dlc χωρις pve k raid απο pve τίποτα.Θέλουν να μας κρατήσουν στο παιχνίδι μόνο με κάτι λίγο από pvp και αναβαθμίσεις;;;;;Μάλλον δεν θα πάρω.Έτσι όπως το βλέπω ούτε στην φυλακή δεν θα το έπαιζα.Θα το σκεφτώ πολύ για το dlc.Αν το πάρω θα το πάρω μόνο και μόνο για την παρέα.
Πολύ καλό βίντεο αν ήξερα και Αγγλικά![]()
Primary όπλα με elemental dmg δεν πουλάνε οι vendors ε; Που μπορώ να βρω; Mην μου πείτε μόνο σε raid
Kane (08-05-2015)
Kane (08-05-2015)
Δεν έχω βρει παρέα ακόμα για raids αυτό είναι το πρόβλημα μου. Είμαι lvl 26 και μπορώ να γίνω lvl 27 αν ψωνίσω κάτι τις ακόμα. Στο 27 μπορώ να παίξω Vault of Glass; Από legendary όπλα έχω το Another NitC, πλήρως αναβαθμισμένο και το Plug One. 1 solar στα 80%
Last edited by Kane; 08-05-2015 at 11:23.
Xursday!
Thunderlord!!!!!!
Bookmarks