Ειπαμε ωραιος ο χαβαλες,ωραιες οι φωτο αλλα απο δω και περα ΤΕΛΟΣ.Δεν θα μου βγαινει η πιστη να βγαλω βαθμολογιες και σεις να κανετε χαβαλε.Φωτο μονοΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
με spoilers
Ειπαμε ωραιος ο χαβαλες,ωραιες οι φωτο αλλα απο δω και περα ΤΕΛΟΣ.Δεν θα μου βγαινει η πιστη να βγαλω βαθμολογιες και σεις να κανετε χαβαλε.Φωτο μονοΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
με spoilers
O xavales xwris foto epitrepete i tha mas ton kopseis k ayton?????????
Last edited by pankal6; 27-01-2013 at 18:05.
πανκαλ ασχετο θα μπεις σημερα?
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Filipe eimaste i zwntania tou forum an mas mpanarei o diorganotis meta tha pesei se katathlipsi...!den ton pairnei..!.alla k esy re xristiane....Vale ena spoiler gia na min gaugizei o alex
Paixtara den to kovw g simera..k na mpw arga thelw n paiksw ligo tin inter gt den exw idea..apo ayrio kanonika vradakia meta tis 19:00
bayern-juve 1-0
i bayern mpike polu dunata kai molis sto 6o lepto proigithike me kefalia tou gomez....sunexisame kai piezame gia to deutero goal to opoio den irthe pote...!!!tet a tet dokari apo ribery...i juve den katebike pote para mono eixe mia polu kali fasi sto 90'..!!!
kratame tous 3 bafmous tis nikis...!!!kali sunexeia filos.!!!
Last edited by katsouras; 29-01-2013 at 03:38.
Chelsea vs Barchelona 1-3
Με 2 παραξενα αυτογκολ η μπαρτσα "καθαρισε" την τσελσι μεσα στο λονδινο.
Η ομαδα της καταλωνιας ειχε τον ελεγχο και δεν αφησε περιθωρια στους μπλε.
Δηλωσεις μαστερ
"Παρα πολυ σημαντικη νικη απεναντι σε ενα απο τα φοβορι, παιξαμε εξυπνα οπως ακιβως θελω, συγχαρητηρια στους παικτες μου ωστοσο για αλλη μια φορα θα ηθελα να τους τονισω οτι πρεπει να τελιωνουν καλυτερα της φασεις...
χαιρομαι που ειμαι εδω, θα κυνηγισουμε το πρωταθλημα"
επιβεβεβαιωνω..αφου δεν εκανα χατ-τρικ στα αυτογκολ παλι καλα..δυο αυτογκολ στο πρωτο εικοσαλεπτο και μαυτο το τραγικο τροπο τι να πω ωραια αρχισαμε!
psg - chelsea:1-3
liverpool - chelsea:1-2
μετρια η τσελσι,τυχερη που πηρε και τα 2 ματς,ειδικα στο δευτερο ο νικος σε πολλα σημεια με επιασε απ το λαιμο!πρεπει να βρουμε κανα συστημα γιατι παμε ακλαφτοι..
Last edited by katsouras; 29-01-2013 at 03:40.
MΕτα της 9¨45 κανεις?
Θα μπω οποιος θελει να παιξουμε τωρα.
Barca vs PSG 3-1
Ισσοροπημενος αγωνας ως πιο δικαιο αποτελεσμα φανταζε η ισσοπαλια.
δηλωσεις μαστερ
"δεν ειμαι ικανοποιημενος, σημερα ειμασταν τυχεροι...ισσοφαρισαμε στο 45 και με ενα πεναλιτι προηγηθηκαμε,,,περιμενω πολλα περισσοτερα απο τους παικτες μου αν θελουμε να λεγομαστε φαβορι."
SCHALKE (xAntonino) 2:0 NAPOLI (psilos-7-syros)
Last edited by katsouras; 29-01-2013 at 03:41.
Barcha vs Arsenal 2-5
Παρτι της αρσεναλ στην αμυνα της μπαρτσα...καφεδακι επιναν ο πουγιολ και ο πικε ενω ο βαλντες ειχε αραξει στο δοκαρι και επαιζε με το ντσ...
δηλωσεις μαστερ
"Ειμαι εξαλλος με τους ποδοσφαιριστες μου, δεν ειναι εικονα αυτη,,,οποιος δε θελει να ματωσει τη φανελα μπορει να φυγει τωρα!"
geoponos - katsouras 0-1
rock_guitarist - katsouras 2-5
Καλη αρχη για τους κανονιερηδες που εχουν φιλοσοφια νικητη πλεον.
αυριο απο τις 5 μπορω
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Liverpool - Barca 1-0
liverpool - chelsea:1-2
Psg - Liverpool 1-3
Liverpool - Arsenal 0-1
Αναμειχτα τα συναισθηματα για τους Αγγλους με 2 νικες κ 2 ηττες αλλα συνοδευομενες απο γενικα καλα παιχνιδια..
Last edited by geoponos13; 27-01-2013 at 21:58.
[
Bookmarks