Μετα τις 4¨30 Θα μπω για 1 ματς.ποιος θελει?
υ.γ υπενθυμιση:απλα στο κεντρικο μενου στο ps δεν παει αριστερα δεξια γι'αυτο δεν θα απαντω σε μηνυματα.απο εδω ή με πμ θα συννενοουμαστε πριν τα ματς.
Μετα τις 4¨30 Θα μπω για 1 ματς.ποιος θελει?
υ.γ υπενθυμιση:απλα στο κεντρικο μενου στο ps δεν παει αριστερα δεξια γι'αυτο δεν θα απαντω σε μηνυματα.απο εδω ή με πμ θα συννενοουμαστε πριν τα ματς.
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΣΙ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΕΤΣΕ, ΛΕΒΑ, ΡΟΙΣ ΚΑ ΜΑΣΤΕΡ
(akoyste ayto:Spoiler!
δημοσιογραφος ''ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ? ''
με δακρυα στα ματια ''θα κατεβω κ ας ειναι το τελευταιο μου ματς στον παγκο.
θα κατεβω για τους παικτες μου για τον φιλτατο μαστερ κ για ολους τους υποστηρικτς μου...
δ: ''πώς θα χαρακτηριζατε το ματς''
''ΤΕΛΙΚΟΣ. Ο,τι ειναι να γινει ας γινει!''
δ:''Φοβαστε τον πανκαλ? Φοβαστε γενικα?''
''Ι'Μ ΝΟΤ AFRAID... I'M ANGRY''Spoiler!
Και εξαφανιστηκε με τους ρυθμος του παραπανω τραγουδιου σε backround .. ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
marcojohn και trifs2000 εσβησα ολα τα προσβλητικα σας μηνυματα.Αν το συνεχισετε θα φατε -3 για αρχη.Στους κανονες το λεμε ξεκαθαρα οτι δεν προσβαλλουμε τους αλλους.Δεν μπορω να χω αποψη για το παιχνιδι οποτε τελειωνει εδω το θεμα.
οκ αλεξ σορυ my fault..για την ιστορια παντως φιλε χημικομαθηματικε το πινακακι που ΕΣΥ ποσταρες αλλα λεει για την κατοχη..απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
Σκασε και παιξε μπαλα!!!
![]()
Καλη συνεχεια σε ολους. Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω αλλο. Μεγα λαθος μου που μπηκα στο πρωταθλημα ενω ειχα πει να μην ξανα παιξω. Αλεξη μην σβηνεις μηνυματα που λενε πως ειναι τα πραγματα γιατι ετσι αφηνεις λαθος εντυπωσεις στους αλλους. Στο τελευταιο εγραψα οτι καθυστερησεις χωρις να εχω την κατοχη δεν εχω ξανα ακουσει στην ζωη μου. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ? Δεν εχω κατι μεσα ουτε λεω κατι που να προσβαλει κανεναν.
Αν με το παιχνιδι μου προσβαλα(εγω το λεω ξενερωσα) καποιον δεν φταιω εγω. Λιγη προπονηση θελει να κανουν μερικοι. Μην επαναπαυονται στο season στην κατηγορια 10 που ειναι. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
PS ID:TrifS2000 Add me to play together.
Last edited by aloialone; 30-01-2013 at 16:06.
PS ID:TrifS2000 Add me to play together.
Εσβησα τα μηνυματα να δωσουμε ενα τελος..Και μενα μου την εχουν σπασει ορισμενοι με κατι παιξιματα περιεργα κατα καιρους αλλα δεν ειπα ποτε τιποτα γιατι αν ειναι δυνατον να λεμε σε καποιον πως να παιξει..Τεσπα αν αυτη ειναι η αποφαση σου οκ δεν μπορω να κανω κατι..
katsouras - pol_xalandri 1-0
Εχασα παλι 3-4 γκολ και στο 82 λιγο ελειψε να ερθει το Χ και να τρεχω παλι για controllers...
Last edited by katsouras; 30-01-2013 at 16:22.
Αλεξη αλλο κατοχη μπαλας αλλο καθυστερησεις. Αν γυρισα εστω μια φορα την μπαλα πισω στο τερμα η αν επαιξα πασουλες με τους 2 αμυντικους τοτε ειναι καθυστερησεις. Ας βγει το παλικαρι να μας πει αν εκανα εστω και για μια φορα αυτο. Τωρα αν λεει καθυστερησεις οταν γυρναω την μπαλα για να βρω ανοιχτο χωρο μιας και εγω εχω 4κατι αστερια ομαδα και αυτος 5αστερη και δεν μπορω να παω 1vs1 τοτε δεν μπορω να πω κατι. Και ξανα λεω. Αν εκανα καθυστερησεις που βρηκα χρονο να κανω τριπλασιες ευκαιριες και να ειχα κατοχη μονο 5% παραπανω. Απλα και λογικα ειναι αυτα που λεω ετσι νομιζω.
Last edited by aloialone; 30-01-2013 at 16:27.
PS ID:TrifS2000 Add me to play together.
polxalandri - kippy18 7-2
με τετιο λαγκ δεν γινοταν να παιξεις
καλη συνεχεια
Bookmarks