RESIDENT EVIL REVELATIONS UNVEILED EDITIONSpoiler!
Tον chris δεν τον έχουμε ως playable?
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
Παρακολουθησα και ενα walkthrough της HD εκδοσης κανα δεκαλεπτο (360 νομιζω ηταν η πλατφορμα) και φαινεται απο τις πιο ωραιες HD δουλειες που εχουν γινει, πηραν ενα παιχνιδι του 3DS και το εκαναν να φαινεται αξιοπρεπεστατο σε μια HD μεγαλη οθονη κυριως λογω των textures των βασικων μοντελων που δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο αλλα current gen παιχνιδια. Βεβαια οταν κοιτας τις δευτερευουσες υφες καταλαβαινεις οτι δεν εχει γινει αναλογη δουλεια, still impressed με αυτο που καταφεραν. Στα συν απο αυτα που ειδα ειναι οτι φαινεται το παιχνιδι να εχει τα quiet moments του και την μουσικουλα του και το κλειστοφοβικο μεσα στο πλοιο και το fetcing με καποια αντικειμενα οποτε δεν αποκλειεται να φτιαχνει λιγο ατμοσφαιρα RE
Στα αρνητικα ειναι (ακομα δεν το εχω καταλαβει καλα αυτο) οτι το παιχνιδι εχει standard offline co-op οπως το 5? Τι ειναι αυτος ο μπαγλαμας, σε ακολουθει ολη την ωρα?
Μου ειχε δωσει μια απαντηση ο Αρης αλλα ακομα δεν το εχω καταλαβει καλα, μπερδευτηκα απο το walkthrough μιας και αυτος σε ακολουθουσε ολη την ωρα.
Κατι αλλο που φαινεται να ειναι το βασικο μειονεκτημα του παιχνιδιου ειναι ο σχεδιασμος των εχθρων, δεν μου αρεσει καθολου, παντελως unimaginative τουλαχιστον το "βασικο" τερας.
Γενικα μια συμπαθητικη κυκλοφορια που θα την τιμησω με την ελπιδα οτι θα θυμηθω λιγο καλο RE, οχι φυσικα survival horror γιατι ξερω οτι το παιχνιδι ειναι κι αυτο action αλλα τουλαχιστον ατμοσφαιρικο action και οχι mindless.
^^ Βαλε ενα βιντεακι αν θες γιατι εγω οσα ειδα μου φανηκε ψιλοαθλιο, αλλα δεν ηταν HD η αληθεια να λεγεται.
Bαλτο απο την αρχη
Και ενα συγκριτικο με την 3ds εκδοση
^^ Θενξ μαν. Καλο φαινεται, αλλα ειναι να απορρεις γιατι δεν το εκαναν εξαρχης σε τετοια μηχανηματα και οχι σε ενα φορητο... scratch my head εντελως...
Υποψιαζομαι οτι ηδη ειχαν αρχισει να δουλευουν σε ενα φορητο RE για το psp (αυτο που ειχε ανακοινωθει και δεν αναφερθηκε ποτε ξανα η υπαρξη του) και σε συνδιασμο με την προσφορα που τους εκανε η Nintendo ειπαν να μην παει χαμενη η δουλεια και το προχωρησαν καπως ετσι με την προοπτικη να παρουν πρωτα λεφτα απο την Nintendo και μετα να αρμεξουν λιγο και τους υπολοιπους.
Win-win δλδ γι αυτους.
Μολις τελειωσα το ντεμο. Σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο το 5 και το 6 απο αποψη survival horror. Σου δινει λιγες σφαιρες και herbs και πολλες φορες οι εχθροι εμφανιζονται ξαφνικα και πριν πεταχτουν ακους παραξενους ηχους που τσιτωνουν τα νευρα. Ελπιζω να κανει πολλες πωλησεις για να εμπαιδωσει οριστικα η capcom οτι ο κοσμος θελει το resident evil να επιστρεψει στις ριζες του.
Bookmarks