^^Eίναι με σπόνσορες, συμβόλαια κλπ πάλι;;;;....με τον αναβάτη που ρώτησα πιο πάνω τι ισχύει;;;;
^^Eίναι με σπόνσορες, συμβόλαια κλπ πάλι;;;;....με τον αναβάτη που ρώτησα πιο πάνω τι ισχύει;;;;
Από το μεσημέρι παίζω ακατάπαυστσ, το παιχνίδι είναι τρομερό, το καλύτερο με μοτοσυκλέτες που έχει βγει ποτέ, σε φάση moto gp τουλάχιστον αδιαμφισβήτητα. Το κακό βέβαια είναι πως είναι για λίγους καθώς αν δεν ασχολείται με moto gp κάποιος, δύσκολα θα το εκτιμήσει.RedWeed, θα το ήθελα πολύ αλλά παίζω στο xbox, απλά γράφω πιο πολύ εδώ επειδή έχω συνηθίσει και έχει πιο πολύ κόσμο.
Το παιχνιδάκι το τσίμπησα κι εγώ και έχω ενθουσιαστεί!!!
Δεν το έχω λιώσει ακόμα, χθες το πήρα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη![]()
Σε θέματα χειρισμού, αλλά και γενικώς "συμπεριφοράς" της μοτοσυκλέτας μέσα στην πίστα, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το προηγούμενο!!! (Capcom, στο καλό και μην ξανασχοληθείς ποτέ με μοτοσυκλετιστικά παιχνίδια...!!!)
Με μόλις την πρώτη μου wildcard συμμετοχή, στο career, το παιχνίδι σε προκαλεί να το παίξεις (κι όχι να το παρατήσεις όπως το προηγούμενο)...
Η κάμερα απ' το κράνος, είναι φοβερή... κάποια στιγμή ασυνείδητα άρχισα να γέρνω σώμα και να βγάζω κεφάλι στις εισόδους...(προσωπικά, λίγο με ζάλισε μετά από κάμποση ώρα, αλλά αυτό μάλλον έχει να κάνει με μένα, κι όχι με το παιχνίδι... αν και είναι απείρως ρεαλιστικότερη η onboard, προτιμώ την κάμερα που ακολουθεί το μηχανάκι).
Δεν έχει time trial;;;...
Ένα μικρό μείον αυτό... όχι απογοητευτικό, αλλά καλό θα ήταν... στα free practice και qualifying ενός αγώνα έχει time limit... απλή προπόνηση πώς κάνεις δηλαδή..;;![]()
Το παιχνίδι είναι πολύ μπροστά, παίζω career και κοντεύω στο τέλος της πρώτης χρονιάς στο realistic και semi-pro physics, οι μοτοσυκλέτες στο moto 3 και στο moto 2 είναι άκρως διασκεδαστικές, στο moto gp τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά ειδικά αν το παίζει κάποιος στο realistic. Τον καιρό που το παίζω έχω παρατηρήσει και κάποια αρνητικά στοιχεία, λίγες θέσεις για save των setup, δεν έχει έχει ούτε καν 18 που είναι όλες οι πίστες, κανονικά θα έπρεπε να είχε 10 θέσεις για κάθε πίστα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν, στην Indianapolis το παιχνίδι κολλούσε απίστευτα, η συμπεριφορά των ΑΙ μου τη σπάει λίγο, μ’αρέσει να είναι επιθετικοί αλλά αυτοί παραείναι, σε πετάνε έξω για την πλάκα.
Ρε παιδιά, το παιχνίδι έχει replay; Πού το βρίσκω τί πρέπει να πατήσω; Επίσης έχω κάνει γύρω στα 4000ΚΜ αλλά το trophy των 1000ΚΜ δε μου το χει δώσει, έχει συμβεί σε άλλον;
Οποιος θελει ας με κανει add για το motogp id:Jorje_GR
petaloudas (26-07-2013)
το game είναι πολύ καλό όντως , 3-4 μέρες το έχω νοικιάσει και παίζω αυτό , βασικά πρέπει να είναι και το πιο εύκολο από όλα τα games με μηχανές sbk,motogp
πολύ διασκεδαστικό και φιλικό ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι σκληροπυρινικοί των racing games...
το trophy με τα 1000 km (622 miles) θέλει να τα κάνεις μόνο offline game mode , όχι σε online , εσύ από που είδες οτι έχεις 4000km ήδη ;
αν το είδες μέσα από το online που πατάς πάνω σε κάποιο όνομα και μετά Statistics τότε είναι για Online αυτά τα stats.
Για να δεις offline Stats , θα πας από το κεντικό μενού , MY GP / OFFLINE STATS και Covered Distance
(βασικά αν έχεις σκοπό να παίξεις κανονικά μια career , που ξεκινάς από moto3 , moto2 & motogp θα το πάρεις χωρίς να χρειαστεί να παίξεις παραπάνω)
ΥΓ. βλέπω να μου μένει σήμερα μόνο ένα τρόπαιο για πλατίνα , αυτό που θέλει να παίξεις split screen και να κάνεις το 1-2 , αλλά κανένας γνωστός μου δεν παίζει racing games...λολ
οπότε κερνάω σουβλάκια όποιος θέλει....χαχαχα
Bookmarks