Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και εχει περασει πολυς καιρος και δεν εχω ακουσει κατι για το συγκεκριμενο bug, αλλα ρε συ εισαι χρονια gamer… ειναι κανονας οτι οταν παιζουμε μεγαλα open world πολυπλοκα παιχνιδια κανουμε πολλαπλα saves για να ειμαστε ασφαλεις… δυστυχως bugs υπαρχουν και θα υπαρχουν. Οποτε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παντα κρατα 4-5 manual saves ανα τακτα χρονικα διαστηματα για να μην τρεχεις και δεν φτανεις μετα.

πχ τωρα εμενα μου εσκασε ενα bug στο valhalla που η βλαστηση εξαφανιζεται μπροστα απο το χαρακτηρα μου οσο προχωραω. Αν δεν ειχα saves θα ημουν αναγκασμενος να παιξω το υπολοιπο παιχνιδι με αυτο το αθλιο bug. Αλλα ακριβως επειδη ειχα προηγουμενο save μισης ωρας ε το φορτωσα και απλα εχασα μιση ωρα προοδο.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και εχει περασει πολυς καιρος και δεν εχω ακουσει κατι για το συγκεκριμενο bug, αλλα ρε συ εισαι χρονια gamerβ�¦ ειναι κανονας οτι οταν παιζουμε μεγαλα open world πολυπλοκα παιχνιδια κανουμε πολλαπλα saves για να ειμαστε ασφαλειςβ�¦ δυστυχως bugs υπαρχουν και θα υπαρχουν. Οποτε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παντα κρατα 4-5 manual saves ανα τακτα χρονικα διαστηματα για να μην τρεχεις και δεν φτανεις μεταβ�¦

πχ τωρα εμενα μου εσκασε ενα bug στο valhalla που η βλαστηση εξαφανιζεται μπροστα απο το χαρακτηρα μου οσο προχωραω. Αν δεν ειχα saves θα ημουν αναγκασμενος να παιξω το υπολοιπο παιχνιδι με αυτο το αθλιο bug. Αλλα ακριβως επειδη ειχα προηγουμενο save μισης ωρας ε το φορτωσα και απλα εχασα μιση ωρα προοδο.
    Έχεις δίκιο για τα saves αλλά είναι πολύ πίσω η όλη κατάσταση. Αφήνω saves αλλά αυτό δεν υπάρχει δυστυχώς. Οπότε μάλλον στην άκρη η πλατινα. Απλά θα τελειώσω όλες τις αποστολές και τέλος. Στο pc τρέχουν μία εντολή και το επαναφέρει. Εδώ όμως δεν υπάρχουν τέτοια. Πάντως γενικά πολύ bugιάρικο παιχνίδι το Witcher.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks