Quote Originally Posted by toninio View Post
Ευχαριστώ φίλε, δεν αποκλείεται να παίζει κάτι τέτοιο (καλή φάση, αν παίζει). Θα δοκιμάσω.
Λοιπόν, έχω έρθει σε "δύσκολη"θέση. Από τη μία μου αρέσει και ξέρω ότι θα συνεχίσει να μου αρέσει και ότι "πρέπει" να μην το αφήσω. Από την άλλη, για κάποιο λόγο, δεν με πιάνει όσο θέλω. Παίζουν ρόλο δύο πράγματα: η παντελής απουσία backround μου με τη σειρά και τα πολύ "ελαφριά" γραφικά, αυτό που λέγαμε πριν δηλαδή. Η μάχη μου φαίνεται εντελώς ψεύτικη, ο Geralt και το άλογο είναι εντελώς αέρινοι και η απουσία βάρους γενικά είναι κάτι που προσέχω και μ ενοχλεί στα video games. Αναπόφευκτα, κάνει κανείς τη σύγκριση με άλλους τίτλους στον τομέα αυτό. Και κάτι βασικό, παίζει ρόλο και η gaming "φάση" που είμαστε. Αυτή τη στιγμή, δεν έχω τον χρόνο (και τη διάθεση) να ξοδέψω ώρες σε παιχνίδι που είναι για εμένα "ναι μεν, αλλά". Δεν ξέρω τί θα κάνω, αλλά εάν το σταματήσω, σίγουρα δεν θα είναι επειδή δεν είναι καλό.
Ακριβως αυτο επαθα και εγω. Το αφησα μετα απο 40 ωρες περιπου διοτι μου περασε η ορεξη. Αν το μετανιωσα που το πηρα και αφιερωσα τοσο χρονο? Οχι. Καλο παιχνιδι ειναι και οσο επαιξα μου αρεσε. Αυτα τα παιχνιδια τα βγαζουν τα λεφτα τους πολυ ευκολα αλλα δεν ενιωσα και τυψεις που το σταματησα.