Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ρε συ εχω deja vu. Θυμασαι τοτε με το Skyrim που "διαφωνουσαμε" και τελικα σου εστειλα το save μου και διαπιστωσες οτι δεν εχω τα προβληματα που ειχες εσυ?

Ε τα ιδια και τωρα. Ειμαι λεβελ 20 και εχω αφιερωσει πολλες ωρες, μολις πηγα στα νησια οπου ναι εκει το θεμα με το framerate χειροτερευει , οπως πχ πριν στους βαλτους ή με τη βροχη που κανει βουτιες κυριολεκτικα το framerate.

Οοοοοολα τα αλλα που δεν μπορεις να ιππευσεις, να μπεις στη βαρκα, npcs που πετανε κλπ δεν τα εχω συναντησει ποτε και ξερεις οτι εχω ocd , κανω βολτες με τα ποδια στον χαρτη και καθαρισζω ερωτηματικα. Σε αλογο ανεβαινω μονο για τους αγωνες.

Τι να πω μαλλον ειμαι τυχερος .Παλι.
    Το Skyrim ήταν άλλη περίπτωση. Είχε memory leak το οποίο "κρατούσε" στο save file "σκουπίδια" με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει συνέχεια. Όσο πιο πολλά έκανες (progress, quests, dungeons, εξερεύνηση), τόσο χειροτέρευε η απόδοση του παιχνιδιού. Οπότε ένα save με λιγότερα σκουπίδια, επηρέαζε λιγότερο το παιχνίδι.

Επίσης τα περισσότερα bugs σε ένα παιχνίδι εμφανίζονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και συνδιασμούς των ενεργειών του παίκτη. Πάντα όμως είναι μέσα στον κώδικα για όλους. Για παράδειγμα μπορεί να παίξεις ένα quest "κανονικά" κάνοντας τα objectives με τη σειρά Α,Β,Γ,Δ και να το τελειώσεις μια χαρα. Αν όμως κάνεις το Α πρώτα και μετά πας και κάνεις ένα άλλο quest μπορεί επιστρέφοντας να κάνεις το Β του πρώτου να εμφανιστεί bug.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Το Skyrim ήταν άλλη περίπτωση. Είχε memory leak το οποίο "κρατούσε" στο save file "σκουπίδια" με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει συνέχεια. Όσο πιο πολλά έκανες (progress, quests, dungeons, εξερεύνηση), τόσο χειροτέρευε η απόδοση του παιχνιδιού. Οπότε ένα save με λιγότερα σκουπίδια, επηρέαζε λιγότερο το παιχνίδι.
    Ασε με το Skyrim εχω κανει διατριβη. Εφταιγε που οτι πεταγες εμενε εκει. Ξεφορτωνομουν σαβουρα και μετα απο ωρες πηγαινα και ηταν στο ιδιο μερος. Παρολαυτα καταφερα και το πλατιναρα , πηγα λεβελ 80 κατι και προβληματα ειχα μονο σε μια πολη στα βορεια που αλλοι εβλεπαν 10 frames και εγω επαιζα κανονικα σχεδον.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks