Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cool Member VoleMaulder's Avatar
    PSN ID
    VoleMaulder

Oops, διάβασα ένα "για" στο "Οπως και άλλα διάφορα μαργαρητάρια" και το μυαλό μου πήγε στο WD λόγω του downgrade

Δεν τους δικαιολογώ, βασικά. Ισως φαίνεται έτσι αν υποθέσουμε ότι και οι δύο τους είχαμε στην ίδια υψηλή υπόληψη, αλλά νομίζω ότι μια τέτοια θεώρηση δεν είναι και πολύ ρεαλιστική σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία όπου οι παραγωγές κοστίζουν όσο κοστίζουν. Και δεν είναι μόνο αυτό, ξεχνάμε την παλιότερη γκάφα τους με το DRM; Τα μάζεψαν καλά τελικά, κι από τότε το πάνε πολύ καλά το θέμα στο GoG, αλλά, ξέρεις, αυτό μπορείς να το ερμηνεύσεις με διάφορους τρόπους. Μπορείς να πεις ότι σέβονται τον καταναλωτή από την αγνή καρδιά τους, αλλά μπορείς και να πεις ότι αυτό είναι το καλύτερο χαρτί να παίξουν αν θέλουν να έχουν ελπίδα να ανταγωνιστούν τη Valve, χτυπώντας την εκεί όπου πονάει (όσο πονάει, τέλος πάντων).

Για το θέμα των διαφορετικών συλλεκτικών εκδόσεων διαφωνώ, επίσης. Μιλάμε για κάτι ελάχιστο σε μια συλλεκτική έκδοση. Το παιχνίδι είναι ακριβώς το ίδιο. Και η συλλεκτική του 360 διαφορετική ήταν από του PC στο 2. Θα έλεγες εκεί ότι υπήρξε ευνοϊκή μεταχείριση προς κάποιο κοινό;

Οσο για τον υποτιθέμενο insider, τι μάθαμε από αυτόν; Οτι "κάτι" πάει στραβά κι ότι κάνουν crunch; Καλώς ήρθαμε στο video games development!

Bottom line, υποθέτω, είναι το ότι δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς με το τι μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια. Σε ενήλικα, σχετικά καλογραμμένα παιχνίδια, γεμάτα bugs, άπειρα crashes, μέτριο προς κακό ήχο, άνισα γραφικά, και στην καλύτερη μέτριο gameplay; Ανέβηκε το στάτους τους ξαφνικά με το W2 επειδή οι πισάκηδες είχαν απωθημένα από το πρώτο Crysis, ανέβηκε το προφίλ της εταιρείας και της σειράς τους και τώρα κάνουν πιο επιθετικό marketing. Ισως να παραείμαι κυνικός εγώ, δεν ξέρω

ΥΓ: Σε τι αναφέρσαι ως "φαρσοκωμωδία με τα DRM";

Last edited by VoleMaulder; 05-10-2014 at 02:33.

Bookmarks

Bookmarks