Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Ζητας αυτην την στιγμη να γεμισει ενα θρεντ με σποιλερ tags με το σκεπτικο οτι "καποια στιγμη, ΙΣΩΣ να βγαλουν ενα collection για το PS4 ή το PS3". Μεχρι τοτε λοιπον να μην συζηταμε τιποτα για το W1 ή το W2 στο θρεντ του Witcher 3 χωρις spoilers. Ειμαι κι εγω υπερβολικος με τα σποιλερ, αλλα αυτο το πραγμα περναει σε αλλο επιπεδο εντελως.
Κατσε ρε Val, το κανεις να ακουγεται λες και ειναι η καταστροφη του κοσμου! Spoiler ειναι, δεν θα σκαψεις. Στην τελικη σου ζηταω να σεβαστεις και εμενα και τους υπολοιπους οπως σε σεβομαστε και εμεις.

Οσο για το "ΙΣΩΣ", ακομα και collection να μην βγαλουν, κατι που να σου δειχνει τι εγινε στα 2 πρωτα το το βαλουν στο 3ο παιχνιδι.

^^ Θεωρω ακρως εγωιστικη και φαουλ την αντιμετωπιση σου προς εμε στην περιπτωση αυτη.

Πρωτα απο ολα θελω να μου πεις ποσα σποιλερ εχεις φαει εξαιτιας μου γενικοτερα σε θρεντ παιχνιδιων. Οχι γιατι το να μου λενε οτι "κοιταω την παρτη μου" οταν εχω 18,000 μηνυματα και τα περισσοτερα απο αυτα στα θρεντ των παιχνιδιων και ουδεποτε εχω πεταξει ιχνος σποιλερ, ειναι απο υπερβολικο, εως πλεον προσβλητικο και τεινω στο δευτερο περισσοτερο οταν βλεπω να χαρακτηριζεται ετσι η συμπεριφορα μου στο φορουμ.

Και ναι οσον αφορα το τελευταιο, προφανως και ειχες ορεξη. Αλλιως θα μπορουσες να κανεις το ποστ σου περισσοτερο ευγενικο/χαλαρο/ηρεμο απο το να πεταχτεις ετσι και να μου πεις οτι σου αχρηστευω το φορουμ. Ηθελα να ηξερα... ολο αυτο που γινεται τωρα τι ακριβως κανει αραγε?

Παντως οκ για να μην αχρηστευεται το φορουμ κατ'εξακολουθησην και για να μην κοιταω την παρτη μου απο εδω και μπρος θα βαζω tags παρολο που το θεωρω ακρως υπερβολικο για τους λογους που εξηγησα. Ειναι καθολα παραλογο να ζητας απο ατομα να μην μπορουν να συζητησηουν ελευθερα για prequels σε ενα θρεντ της συνεχειας αυτων.
Καταρχας, μην τα παιρνεις προσωπικα. Σε ολους πανε αυτα. Ο βασικος λογος που πηρα ως μπουσουλα το post σου ειναι επειδη εσυ εχεις γενικα αυτη τη σταση περι sequels/spoilers (παρ'ολο που σιχαινεσαι τα spoilers) και επειδη ετυχε να διαβασω την απαντηση σου στο ποστ του Νικολα. Θα γινομουν και πιο συγκεκριμενος και για τους υπολοιπους αλλα δεν διαβασα τα περισσοτερα ποστ (διαβασα ενα χτες, εφαγα το spoiler και ψιλιαστικα τι θα γινοταν μετα). Εγωιστικη δεν καταλαβα γτ ειναι η σταση μου btw.

Ναι με ενοχλησε ο τροπος που με αντιμετωπισες και με χαρακτηρησες. Θα μπορουσες να εισαι πιο ευγενικος και να μην πετας χοντραδες του στυλ "κοιτας την παρτη σου" και "αχρηστευεις το φορουμ". Εγω δεν θα το εκανα ποτε σε ατομο το οποιο γνωριζω οτι εχει μια ταδε προσφορα (μικρη ή μεγαλη) και το οποιο θεωρω τουλαχιστον σοβαρο.
Κοιτα, μην μου το γυρνας. Δεν ειπα ποτε οτι δεν εχεις προσφερει στο forum, ουτε εχω δειξει καπως οτι το πιστευω αυτο. Νμζ ξερεις οτι στο 90% οι αποψεις μας συμπιπτουν σε πολλα θεματα. Στο συγκεκριμενο θεμα ομως στο λεω ευθεως, θεωρω οτι εισαι φαουλ και η σταση σου (οχι μονο δικη σου, επαναλαμβανω) σε αυτο το θεμα μακροπροθεσμα κανει κακο στο forum. Νμζ το παραδειγμα που σου εδωσα με το Dark Knight ειναι σαφες. Οπως εσυ δεν εμπαινες στο 9GAG ετσι δεν θα μπαινει και εδω κοσμος. Εγω ειχα να μπω μηνες στο 9Gag για να αποφυγω διαφορα spoilers. Μονο κακο δεν εκανε στο site τους αυτο; Το ιδιο πραγμα δεν γινεται/μπορει να γινει και εδω περα;

Και ναι μου φαινεται "η παρτη μου" αυτη η σταση. Εσενα δεν σου φαινεται "η παρτη μου" οταν στο κανουν; Δηλαδη, στην τελικη, το argument ποιο ειναι? Οτι δεν ειναι αισθητικα ωραια τα spoiler tags? Οτι ειναι βαρετο να τα ανοιγουμε? Ο,τι και να ναι, ειναι αναγκαιο κακο και νμζ -και διορθωσε με αν εχω αδικο- οτι δεν αξιζει να χαλαστει εστω και ενας επειδη βαριομαστε( ; ) να βαζουμε spoiler tags.
Φαντασου να πηγαινα εγω τωρα στο thread του AC4 και να πεταγα ενα
Spoiler!
. Της ποπης θα γινοτανε γιατι πολυς κοσμος δεν εχει παιξει ακομα το 3 (για τον χ/ψ λογο). Μπορει καποιος που να μην εχει παιξει κανενα της σειρας να μπει να ρωτησει αν αξιζει (γιατι δεν ειχε PS3 μεχρι τωρα / γιατι το thread ηταν το πρωτο που βρηκε / γιατι γιατι γιατι). Ποιος ειμαι εγω που θα τους το χαλασω και ας ειναι 5 παιχνιδια μετα; Ναι ειναι το sequel, ναι εχει περασει το χ/ψ διαστημα απο το προηγουμενο παιχνιδι.. δεν εχουμε ολοι ουτε τα ιδια προγραμματα ομως ουτε μπορουμε να αγορασουμε ολες τις σειρες βιντεοπαιχνιδιων.

Χτες εγραψε (τυχαια ειναι και σε αυτο το thread) o nikolaszax στο thread του Kingdom Hearts 1.5 και ελεγε οτι δεν εχει παιξει τα περισσοτερα της σειρας (οπως και παρα πολυς κοσμος). Δεν θα ταν χοντραδα και μαλακια να ειχαμε γραψει τι γινεται στο καθε παιχνιδι; Εχουν περασει ποσα χρονια, γιατι να μην το γραψω; Εχουν βγει τοσα παιχνιδια της σειρας απο τοτε.. Αν ξαναπαταγε να μου γραφες.

Και οχι, ουτε ορεξη ειχα, ουτε να σε εκνευρισω ηθελα και νμζ πως τα ξερεις και τα δυο.