Κατεβασα τα δυο add ons αλλα δεν τα βλεπω στο παιχνιδι στο ps4. Πως εμφανιζονται η πανοπλια και τα κουρεματα;
Κατεβασα τα δυο add ons αλλα δεν τα βλεπω στο παιχνιδι στο ps4. Πως εμφανιζονται η πανοπλια και τα κουρεματα;
Σε ευχαριστω φιλε Kapa για την απαντηση,παντως δεν γραφει καπου οτι συνεχιζει το install στο backround ενω παιζεις,αν δεν κανω λαθος.Ελπιζω να ειναι αυτο κ να σταματαει λιγο μετα....με προβληματιζει γιατι η ενταση του ανεμιστηρα ειναι σχεδον οσο εντονη ηταν οταν κατεβασα και επαιξα το Ether One την πρωτη μερα που το δωσανε free και με το που αρχιζε το παιχνιδι νομιζες οτι θα εκραγει το ps4...το ειχα σβησει αμεσα και χθες ειδα οτι κ η εταιρια που το εκανε παραδεχτηκε οτι το παιχνιδι εφταιγε
Aς πω μερικες εντυπωσεις.
Πρωτα απο ολα. Παιζω το παιχνιδι στο Death March difficulty και με φουλ απενεργοποιημενο το UI... lol... ναι ουτε Minimap, ουτε energy bars, ουτε witcher senses, ουτε τιποτα. Μαζοχισμος φουλ εξτρα!
Τα γραφικα ειναι πολυ καλα. Παρα πολυ καλα για την ακριβεια. Τα μοντελα των χαρακτηρων ειναι πολυ εντυπωσιακα και το lyp syncing ειναι πολυ καλο δεδομενου οτι δεν εκαναν motion capture. Ο κοσμος φαινεται τεραστιος και πολυ ενδιαφερον με πυκνη βλαστηση και φανταστικες τοποθεσιες. Τα textures ειναι πολυ καλα, η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ καλη και το framerate ειναι πολυ σταθερο (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) αλλα υπαρχει το θεμα με τo frame pacing και το stuttering , τα οποια ειλικρινα ΠΡΕΠΕΙ να τα φτιαξει η CD Project. Κρινοντας απο την υποστηριξη στο παρελθον νομιζω οτι ειναι σιγουρο οτι θα γινει. Μονο προβλημα το animation το οποιο ειναι ειλικρινα λιγο πατσαβουρεησον....
Μιλαμε για proper full rpg και για εμενα μια απο τις μεγαλυτερες βελτιωσεις σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας ειναι το writing στους διαλογους και το voice acting. Θεωρω οτι τα παλια παιχνιδια καπου χανονταν μεσα στην μεταφραση και οι ηθοποιοι ηταν ολιγον κακιστοι στις ερμηνειες τους. Τωρα εχουμε massive βελτιωση με φοβερους διαλογους και τρομερη γλωσσα σωματος, συνοδευομενη απο πολυ πειστικες ερμηνειες.
Το παιχνιδι εχει παρα πολλα πραγματα να κανεις και ακομα και αν κατι ειναι σαν fetch quest μεχρι στιγμης εχει καποιο story tied behind it. Επισης quests μπορει να συνδεθουν μεταξυ τους. Ωραιο ακομα ειναι το οτι νιωθεις οτι αλλαζεις τον κοσμο οσο προχωρας καθως με τις ενεργειες σου μπορει να δημιουργηθουν νεοι καταυλισμοι, οι οποιοι ειχαν καταληφθει απο τερατα/bandits κλπ.
Και τωρα το gameplay:
Το παιχνιδι ειναι ως επι το πλειστον παρα πολυ καλο σε οτι κανει, αλλα δυστυχως ακομα εχει τα προβληματα που ηλπιζα να μην εχει απο το W2. Και ειναι προβληματα που συνηθως επηρεαζουν αυτους που παιζουν σε πολυ υψηλη δυσκολια οπως εγω. Ο Geralt ηλπιζα οτι θα σταματουσε τις τοσες πολλες πιρουετες στο W3 (και θυμαμαι που ετσι ελεγαν οι δημιουργοι), αλλα τελικα μαλλον το αντιθετο συμβαινει. Το προβλημα με τις πιρουετες ειναι οτι δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια τι κινηση ακριβως θα κανει ο Geralt εαν του πεις να κανει επιθεση. Ναι παιζει ρολο ποσο μακρια ειναι ο εχθρος, ομως δεν ειναι παντα ετσι και δεν ειναι παντα ευκολα υπολογισιμο αν μιλαμε για εχθρους που πηγαινοερχονται σαν τρελοι. Θεωρω οτι αυτο ειναι πολυ μεγαλο μειον στο παιχνιδι και κανει το combat system απροβλεπτο και θα ελεγα αδικο για τον παιχτη. Μπορει εσυ να πατησεις πληκτρο για να κανεις επιθεση και το αποτελεσμα ποικιλιει απο απλο slash ακριβως μπροστα σου, μεχρι κωλοτουμπα πιρουετα και slash μετα απο 2 δευτερολεπτα. That sucks BALLS... οταν γινεσαι swarm απο enemies ψιλογινεται η ζωη σου κολαση με ολο αυτο το rolling και τις πιρουετες. Πραγματικα δεν μπορεις να εμπιστευθεις οτι ο Geralt θα εκτελεσει αυτο που ακριβως θες αμεσα και αποτελεσματικα.
Και εδω ειναι που πρεπει να αναγνωρισουμε ολοι μας(και εγω ακομα περισσοτερο) ποσο ΜΠΡΟΣΤΑ ειναι τα Soul games στο θεμα combat. Ειναι ειλικρινα αιωνες μπροστα απο τον ανταγωνισμο. Διοτι το παιχνιδι μπορει να ειναι παν δυσκολο, αλλα ποτε μα ποτε δεν θα σε προδωσει το συστημα μαχης. Ο χαρακτηρας θα κανει αυτο που του λες, ακριβως οταν του το λες και θα το κανει ακριβως οπως πρεπει να το κανει. Και ο παιχτης εχει στην διαθεση του μια απιστευτα solid γκαμα κινησεων για να αντιμετωπισει τα παντα και οι εχθροι ειναι πολυ σωστα σχεδιασμενοι ωστε να μπορει ο παιχτης ανα πασα στιγμη να καταλαβει τι κανουν και πως να το αντιμετωπισει.
Το Witcher ωχρια μπροστα τους σε αυτον τον τομεα. Ειναι λιγο "sloppy"/τσαπατσουλικο κατι τοις. Οταν γινεσαι swarm απο εχθρους το παιχνιδι ειναι Unfair σε δυσκολοτερα επιπεδα και καταληγεις να μοιαζεις περισσοτερο με ακροβατη παρα μαχητη. Νιωθεις οτι χρειαζεσαι και την τυχη με το μερος σου για να βγαλεις καποια δυσκολα encounters ειδικα οταν το περιβαλλον σου περιοριζει την οραση.
Μην το παρετε πολυ βαρια ολο αυτο για το συστημα μαχης, θεωρω οτι σε φυσιολογικα επιπεδα δυσκολιας δεν θα ειναι τοσο θεμα για τον κοσμο. Ισως και για εμενα στην πορεια να μην ειναι οταν αναβαθμιστω καταλληλα. Αλλωστε δεν ειναι οτι εχω χασει πολλες φορες στο παιχνιδι μιας και ειμαι πολυ προσεκτικος, απλα δεν ειναι enjoyable ρε παιδι μου ωρες ωρες, συνεχεια πρεπει να απομακρυνεσαι και να ξαναγυρνας πισω να κανεις aggro και και και. Τελειωνει το fight και δεν νιωθεις οπως νιωθεις στα soul games/bloodborne, που λες "νταξ... γμησα!".
Ενιγουεη το game ειναι huge ειναι πανεμορφο, τρεχει καλα (αρκει να διωξουν το ηλιθιο stutter) , bugs δεν εχω συναντησει, εχει εναν υπεροχο κοσμο και σε βυθιζει μεσα σε αυτον.
ΥΓ: Να φτιαξουν και τα font στο game... εχουμε στραβωθει και εχουν πονεσει τα ματια μας πια! ελεος 55αρα οθονη και εχθες απο την κουραση δεν μπορουσα να διαβασω τιποτα...επρεπε να πλησιασω πιο κοντα.
hakoo (20-05-2015),jper75 (20-05-2015),keropi (20-05-2015),Melnibonian (07-06-2015),Nerven (20-05-2015),Nikoladim (20-05-2015),teras1 (20-05-2015),tsakali GR (21-05-2015)
criter (20-05-2015),hakoo (20-05-2015),Nikos326_GR (20-05-2015),Valkyre (20-05-2015)
Εχω ξεκινησει το παιχνιδι δεν εχω παιξει παρα πολυ ουτε εχω προχωρησει με τις αποστολες, περιφερομαι, ψαχνω και ανακαλυπτω τοποθεσιες, προσπαθωντας να ανεβασω το level μου λιγο πρωτα. Εχει πολυ ομορφα γραφικα, φοβερα τοπια, η βλαστηση, οι καιρικες συνθηκες ειναι πολυ καλα, οπως ειναι και τα εσωτερικα αλλα και παντου, ακομα και στον βυθο εχει λεπτομεριες και για το μεγεθος του χαρτη, ειναι εντυπωσιακο αυτο, θελω να προχωρησω και να ανακαλυψω καινουργια locations. Απο καποιες αποστολες που επαιξα, ειναι πολυ ωραιες και ενδιαφερουσες, δεν ειναι απαραιτητα μαχες, πολυ ωραιοι διαλογοι που εξηγουν το καθε τι και πολλαπλες επιλογες που επηρεαζουν και την εξελιξη αναλογα, μεγαλα cut scenes, σε βαζει για τα καλα στην ιστορια του παιχνιδιου.
Εχω παιξει και το w2 μοιαζει πολυ, αλλα ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις. Εχει καποια θεματα, μου εχει κρασαρει 2 φορες οταν πηγα να παιξω το παιχνιδι με τις καρτες και τις δυο φορες με πεταξε απο το παιχνιδι τελειως ξαφνικα. Σε γενικες γραμμες ομως τρεχει πολυ καλα, δεν εχει προβληματα, παιζεται ευχαριστα. Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι τα γραμματα φαινονται πολυ μικρα, πρεπει να εχεις κυαλια ή να καθεσε πολυ κοντα στην tv για να τα βλεπεις. Επισης με τον χειρισμο εχω καποια θεματα, δεν μπορω παντα να πετυχω αυτο που θελω, πχ στο loot βλεπεις κατι που θες να μαζεψεις ομως πρεπει να βρισκεσαι ακριβως απο πανω για να πατησεις χ να το παρεις, ετσι και κουνησεις λιγο τον μοχλο, ανταποκρινεται αποτομα και δεν παει εκει που θελεις αμεσως, ή φευγει πιο μακρυα, ισως ειναι θεμα συνηθειας, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο σχεδιασμενο να δουλευει με mouse και δεν εχουν δωσει πολυ σημασια στο χειριστηριο το οποιο εχει τελειως διαφορετικη προσεγγιση και ανταποκριση.
level 3 ειμαι μεχρι στιγμης, πρεπει να ανεβασω το level μου και κανω διαφορα side quest που ανακαλυπτω για να παρω experience γιατι θελει αναλογο level η καθε αποστολη, οπου το παιχνιδι σου προτεινει ποιο level χρειαζεται για καθε αποστολη, ωστε να μπορεις να ανταπεξελθεις. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες με quests εκτος απο τις main, οπως side quests, witcher quests και treasure search quests οπου πρεπει να χρησιμοποιεις και το witcher sense για να βρισκεις ιχνη και διαφορα αλλα στοιχεια. Προς το παρον μαζευω οτι βρω, ειδικα φαγητο οπου χρειαζομαι για heal και οτι αλλο απο τα τοσα πολλα που μπορεις να βρεις και να χρησιμοποιησεις για alchemy και crafting, αγορασα ενα καλυτερο σπαθι και τωρα εχει αρκετη διαφορα, αλλα θελει repair, χαλασε σχετικα ευκολα. Φαινεται οτι πρεπει συνεχως να αναβαθμιζεις για να μπορεις να προχωρησεις, γιατι πιο μετα θα ειναι πολυ πιο δυσκολο με βαση το level των εχθρων, αφου προσπαθησα καποιες αποστολες με εχθρους με λιγο μεγαλυτερο level και δεν τα καταφερα.
keropi (20-05-2015)
teras1 (20-05-2015)
Παιδιά, υπάρχει πουθενά διαθέσιμη η Collectors? Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, ξέρω αλλα λέω μήπως![]()
Το έγραψα και αλλού αλλά με απογήτευσε το steelbook και καλά που δίνουν... και να μη το πάρει κάποιος δε νομίζω ότι μετράει πολύ. Δεν έχει δικό του sleeve και δε χωράει στο χάρτινο (fail) sleeve της "απλής" έκδοσης.
Οπότε έχεις ένα τσίγκινο κουτί ξεκάρφωτο που μάλιστα δεν χωράει μέσα του εύκολα όλο το χαρτομάνι του παιχνιδιού...
Κατά τα άλλα περιμένω να περάσει η ώρα γρήγορα να πάω σπίτι![]()
Το τελειοτερο μακραν για εμενα θα ηταν ο Γκεραλτ να ειχε την κινηση του Shadow of Mordor, όπως επισης και το συστημα μαχης… Μιλαμε θα ηταν ότι πιο εκρηκτικο μειγμα εχει βγει ποτε σε video game.
Performance Analysis: The Witcher 3: Wild Hunt
The first distinction is that PS4 caps its frame-rate at 30fps (with v-sync), while Xbox One runs with no cap at all to allow a variance between 30-40fps during play. This means Sony's machine is in theory capable of a smoother experience - with the cadence of frame delivery forced to a consistent rate. However there are issues on the Sony side side as well, and the net result is that neither feels truly smooth, though for very different reasons.When it comes to performance, and factoring in the game's superior 1920x1080 output, Sony's hardware is a preference - but it's not the clear choice we had expected.
στο άρθρο του DF έχουν ενδιαφέρον και οι συγκρίσεις στην ποιότητα απεικόνησης:
χάνεται πολύ λεπτομέρεια στο Χ1
Τι εννοεις χανεται η λεπτομερεια? Τιγκα στο aliasing ειναι! Απορω πως το παιζουν οι κατοχοι του One!
Εμφανεστατη η διαφορα λογω αναλυσης. Και στα αλλα παιχνιδια που ειναι 900p vs 1080p ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα? Μαλλον ειναι σε συγκεκριμενα σημεια, απ οτι ειπαν η Xbone εκδοση τρεχει μια μια περιεργη τεχνικη που αλλαζει η αναλυση προς τα πανω με βαση τα 900p.
^^ Nαι ειδικα σε αντικειμενα σε μακρυνη αποσταση η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη.
Η κομμένη κλωστή στο σακάκι του δεύτερου υπηρέτη απο τα δεξια στο κάστρο φαίνεται κάπως blurry στο ps4!
λέτε να υο δώσω στον εργοδότη μου ;
chronohill (20-05-2015),teras1 (20-05-2015)
Bookmarks