Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Οχι δεν χρειαζονται spoiler tags για το 2. Εχουμε πει οτι οταν ανοιγουμε ενα θρεντ για ενα sequel, θεωρειται αυτονοητο οτι ο καθενας μπαινει με δικη του ευθυνη μεσα. Αν καποιος θελει να μαθει για το W3 ενω δεν εχει παιξει το 2, ε τοτε καπου τα θελει και ο πισινος του. Αλλιως το θρεντ αυτο θα εμοιαζε με ενα αλλεπαλληλο spoiler tag fest. Δεν ειναι ομορφο αυτο. Δεν εχει κανενας καμμια υποχρεωση να βαλει σποιλερ tags για το πρωτο μερος ενος σε θρεντ που ασχολειται με με το sequel του.

Αχρηστευετε το forum επειδη βαριεστε να πατησετε ενα κουμπι. Ελεος. Ειναι το πρωτο παιχνιδι της σειρας που θα βγει σε κονσολα Sony! Ξερετε ποσοι δεν εχουν παιξει τα προηγουμενα!

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Αχρηστευετε το forum επειδη βαριεστε να πατησετε ενα κουμπι. Ελεος. Ειναι το πρωτο παιχνιδι της σειρας που θα βγει σε κονσολα Sony! Ξερετε ποσοι δεν εχουν παιξει τα προηγουμενα!
    Moυ ειπες οτι "αχρηστευω"¨το φορουμ ή ειναι ιδεα μου? Δεν νομιζεις οτι πρεπει να χαλαρωσεις λιγακι? Γυρνας και λες κατι τετοιο σε εμενα ή και στα υπολοιπα παιδια που εγραψαν εδω? Την παλευεις? Ποσα χρονια ειμαι εδω, εχουμε συναντησει αλλους και αλλους και γυρνας και λες κατι τετοιο για τα εν λογω ατομα που συζητησαν?Σε εμενα/εμας βρηκες να βγαλεις το αχτι σου?

Τι να σου πω απλα.

Παντως με την λογικη του "ειναι το πρωτο παιχνιδι που κυκλοφορει σε κονσολα ΣΟΝΥ", ε αρα δεν προκειται ποτε να παιξεις τα προηγουμενα, οποτε δεν καταλαβαινω και παλι για πιο λογο πρεπει να μπουν spoiler tags για ενα παιχνιδι που ουτως ή αλλως δεν θα αγγιξεις ποτε. Και μην μου πεις "α τωρα θελω να παιξω και το 1 και το 2 επειδη θα βγει το 3 σε κονσολα ΣΟΝΥ", γιατι ειναι θεοκουφο. Αν ηθελες θα επαιζες τα προηγουμενα ειτε σε PC ειτε με αλλο τροπο, εφοσον δεν το εκανες σημαινει οτι δεν σε ενδιεφερε να το κανεις επειδη δεν κυκλοφορησαν σε ΣΟΝΥ κονσολα. Και δεν προκειται να κυκλοφορησουν απο οτι φαινεται.

Δεν συμβαδιζω με την λογικη του "μπαινω να μαθω πληροφοριες για το Witcher 3(!!) χωρις να εχω παιξει καν αλλο παιχνιδι της σειρας (απο το 2007) και απαιτω να μην γραφονται σποιλερ". Επρεπε να ειχαμε ενα θρεντ 4 σελιδων γεματο spoiler tags γι αυτον τον λογο?
    Last edited by Valkyre; 01-03-2013 at 11:23.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παντως με την λογικη του "ειναι το πρωτο παιχνιδι που κυκλοφορει σε κονσολα ΣΟΝΥ", ε αρα δεν προκειται ποτε να παιξεις τα προηγουμενα, οποτε δεν καταλαβαινω και παλι για πιο λογο πρεπει να μπουν spoiler tags για ενα παιχνιδι που ουτως ή αλλως δεν θα αγγιξεις ποτε. Και μην μου πεις "α τωρα θελω να παιξω και το 1 και το 2 επειδη θα βγει το 3 σε κονσολα ΣΟΝΥ", γιατι ειναι θεοκουφο. Αν ηθελες θα επαιζες τα προηγουμενα ειτε σε PC ειτε με αλλο τροπο, εφοσον δεν το εκανες σημαινει οτι δεν σε ενδιεφερε να το κανεις επειδη δεν κυκλοφορησαν σε ΣΟΝΥ κονσολα. Και δεν προκειται να κυκλοφορησουν απο οτι φαινεται.
    Ας ξεκινησω με αυτο. Εχω παιξει το πρωτο και το 2ο το αφησα επειδη κολλαγε στο PC. Και οπως εχω ηδη πει (νμζ οτι απαντησες κιολας) περιμενω να δεηθουν να βγαλουν ενα collection τωρα που αλλαξε η αρχιτεκτονικη του PS και ειναι πιο ευκολο για να τα παρω απο την αρχη.

Moυ ειπες οτι "αχρηστευω"¨το φορουμ ή ειναι ιδεα μου? Δεν νομιζεις οτι πρεπει να χαλαρωσεις λιγακι? Γυρνας και λες κατι τετοιο σε εμενα ή και στα υπολοιπα παιδια που εγραψαν εδω? Την παλευεις? Ποσα χρονια ειμαι εδω, εχουμε συναντησει αλλους και αλλους και γυρνας και λες κατι τετοιο για τα εν λογω ατομα που συζητησαν?

Τι να σου πω απλα
    Ναι Val το αχρηστευεις και να στο εξηγησω. Γιατι με το να μην βαζεις-ετε spoilers αυτοματως θα διωξεις ενα κομματι του forum που θελει να ενημερωθει για το παιχνιδι - λογικο και επομενο δεν ειναι; Αυτο το κομματι λοιπον θα παει σε Joystiq, Eurogamer και δεν ξερω γω που αλλου για να ενημερωθει. Πες μου αν εχω αδικο. Γιατι δλδ εγω που θελω να ξερω τι αλλαγες θα εχει στο gameplay, στα γραφικα, στο inventory system να πρεπει να φαω ολο το spoiler στην μαπα;

Αυτο που ειναι να τρελαινεσαι ομως ειναι οτι ξερεις ποσο σπασαρχιδικο ειναι το θεμα των spoilers. Εσυ δεν μας ελεγες (με το δικιο σου) το καλοκαιρι για το Dark Knight, oτι δεν θα εμπαινες σε 9gag, facebook, το cinema thread κτλ για να μην φας spoiler? Μα τωρα αναπαραγεις αυτο ακριβως που στην εδινε τοτε! Εσυ αποφασισες οτι δεν θα εκανες κατι γι αυτο και το δεχτηκες παθητικα, ποιος σου ειπε οτι ολοι οι υπολοιποι εχουν την διαθεση να κανουν το ιδιο; Για μενα ειναι εντελως (θεμιτα ή μη) "η παρτη μου" η ολη αντιμετωπιση.

Επρεπε να ειχαμε ενα θρεντ 4 σελιδων γεματο spoiler tags γι αυτον τον λογο?
    Κοιτα ειναι παρα πολυ απλο. Ή βαζεις-ετε spoilers και ειναι ολοι ευχαριστημενοι, ή θα πλακωνομαστε συνεχεια. Με το να μπουν καποια spoilers σε 2-3 σελιδες δεν θα χαλασει και ο κοσμος, ελεος δλδ! Θες να μου πεις οτι ειναι τοσο δυσκολο να επιλεξεις ενα κειμενο και να πατησεις το κουμπι του spoiler? Ή ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξει καποιος το spoiler? Νμζ οτι θα συμφωνησεις πως υπαρχουν και χειροτερα πραγματα που μπορει να παθει ενα thread. Eχουμε δει και οι δυο threads να γινονται π**ανα εδω μεσα, απο πολλες αποψεις, ε ΠΟΤΕ δεν ηταν επειδη επεσαν πολλα spoilers μεσα στο νημα.

Σε εμενα/εμας βρηκες να βγαλεις το αχτι σου?
    Ναι, δεν με ξερεις; Ξυπνησα σημερα και λεω "με ποιον να πλακωθω; Κατσε να βρω καποιο ευκολο θυμα" και βρηκα εσενα. Ειδικα εσενα.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Bookmarks

Bookmarks