Page 47 of 113 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    αυτά ειναι γραφικά ps3;

κοντα μου φαινονται!

Παντως μια χαρα θα κανουν τη δουλεια τους για open world game.
    .

αυτά ειναι γραφικά ps3;
    Αν δεν ξερεις να διαβαζεις ολοκληρες τις προτασεις που γραφω μη σπαταλας το χρονο μας.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ι hear you, απλα νομιζω οτι αυτο οφειλεται περισσοτερο στο οτι οι ιδιοι δεν ειναι τοσο καλοι στον σχεδιασμο μοντελων οσο στον σχεδιασμο των backgrounds και δεν το εχουν καθολου με τα μαλλια κατι που χαλαει κατα πολυ την εικονα.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

5. The Following 2 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

panos74gr (14-04-2015)

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Παιδια εγω δεν ειμαι φαν της σειρας Witcher, ειχα παιξει το 1 και λιγο το 2 στο pc...καλο παιχνιδι,δεν τρελαθηκα, καποια στιγμη φαγαν unistall γιατι για να παιξω παιχνιδια που απαιτουν πολλες ωρες πρεπει να γουσταρω πολυ.
    Τωρα οταν πρωτοβγηκαν εικονες για το 3 ομως ειχα μεινει μλκς...δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι οpen world με τοσο καλα γραφικα!
    Φτασαμε λοιπον τωρα λιγο πριν βγει το παιχνιδι και οι εικονες δεν εχουν σχεση με τις αρχικες,στα ματια μου βλεπω αρκετο downgrade,
    χωριά και περιοχες στο υφος τον προηγουμενων παιχνιδιων,λιγες προτοτυπιες και γενικα απο κει που το περιμενα πως κ πως κατεληξα στο να το προσπερασω...
    Ο Μαϊος θα παει σε project cars και δεν το πιστευω οτι το λεω αλλα και σε destiny next dlc μια κ ειχα κανει την πατατα να παρω season pass....τοσο πολυ δεν με ψηνει το witcher ποια. :/

καλα αν το προσπερασεις λογω του downgrade στα γραφικα τι να πω...απο κει και περα,αν περιμενατε ποτε να βγαλει τετοια γραφικα το ps4 οπως στα αρχικα βιντεο ησασταν εξαρχης γελασμενοι...το μονο που ελπιζαμε ειναι να μην κανουν downgrade τα PC graphics,αλλα φυσικα δε τους συμφερει οικονομικα να κανουν develop ξεχωριστα σε PC και κονσολες οποτε το φαγαμε στην μαπα....

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    καλα αν το προσπερασεις λογω του downgrade στα γραφικα τι να πω...απο κει και περα,αν περιμενατε ποτε να βγαλει τετοια γραφικα το ps4 οπως στα αρχικα βιντεο ησασταν εξαρχης γελασμενοι...το μονο που ελπιζαμε ειναι να μην κανουν downgrade τα PC graphics,αλλα φυσικα δε τους συμφερει οικονομικα να κανουν develop ξεχωριστα σε PC και κονσολες οποτε το φαγαμε στην μαπα....
    Τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι μια χαρα για open world game.

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Γιαυτο το ειπα στην αρχη οτι δεν τρελαθηκα κ με τα 2 πρωτα the Witcher,οποτε ο λογος που πορωθηκα για το 3 ηταν κυριως τα insane graphics.

προπαραγγελιαρα!!!

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Πραγματικά από τα παιχνίδια που περιμένω πως και πως να βγούν. Μια χαρά είναι τα γραφικά για τα γούστα μου πάντως

Ρε σεις, ξεκολλάτε με τα γραφικά... ακόμα και τώρα μια χαρά είναι , RPG είναι - όχι το νέο tech-demo κονσόλας με μηδενικό gameplay... Και το Skyrim πχ όταν βγήκε δεν είχε τα τρελά γραφικά αλλά το λιώσαμε μια χαρά κανα 200ρι ώρες... Αν το παιχνίδι έχει το σενάριο/gameplay που υπόσχεται τότε ας λείπει και καμοιά σκιά

Έχω τα 1+2 collector's για pc (άλλε εποχές ΛΟΛ), αυτό όμως το έχω προπληρωμένο για το ps4 , καναπές ftw

13. The Following 2 Users Say Thank You to keropi For This Useful Post:

panos74gr (15-04-2015),Snk (16-04-2015)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Παρήγγειλα σήμερα μια gtx 970 και το δίνουν δώρο. Οπότε θα είναι το πρώτο Witcher που θα δοκιμάσω, όταν με το καλό κυκλοφορήσει Από τις εικόνες και τα video είμαι ενθουσιασμένος, από story και storytelling ελπίζω να με καλύψει.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Roy μας έχεις πρηξει, τα γραφικά του παιχνιδιού ειναι εντυπωσιακά ποσο μάλλον για το μέγεθος του παιχvιδιού, αμα εισαι μαγκας κάνε καλύτερα. Βαζεις μια ΓΤΠ εικονα που εστιάζει σε ένα τυχαιο προσωπο npc και λες για ps3. Πές μου εσύ αλλο rpg με τοσο καλά γραφικά οσο το Witcher 3, μην πεις το Dragon Age 3 θα προκληθει γέλωτας. Τα γραφικά δεν ειναι το πρώτο σε rpg διαφορετικά και το pillars of eternity δεν θα σημειωνε την επιτυχια που σημειώνει.

PDS καλή προσπάθεια για τρολιγνκ

ουτε καν
    Last edited by BigBOSS; 15-04-2015 at 17:45.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

PDS καλή προσπάθεια για τρολιγνκ

ουτε καν
    Εικονα εβαλες εικονα σου εβαλα.Περαστικα!

Περα απο τη πλακα, δεν κανω εγω τρολλινγκ, ξερεις ποιος κανει. Αυτος που υποστηριζει τo παιχνιδι με μανια για λογους που γνωριζεις.
    Εμενα μου αρεσει να σε τσιγκλαω μετα το stealth trolling σου

Το παιχνιδι συνολικα θα ειναι πανεμορφο και καλυτερο απο οτι εχουμε δει στο ps3(ειδικα για το μεγεθος του)...Δεν υπαρχει καποιος που υποστηριζει κατι διαφορετικο
    Βεβαια τα μοντελα πραγματι μοιαζουν last gen.

Επειδη ειπες οτι δεν εχω δει αναλογα γραφικα στις προηγουμενες κονσολες σου απαντησα οτι εστω σε πιο κλειστα παιχνιδια εχουμε δει.

Aπο την αλλη δεν εχω δει κατι στο ps3 που να πλησιαζει το Ιnfamous .
    .

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καλα, μη τσακωθείτε τωρα για τα γραφικα...

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Το Public λέει ότι φέρνει μια έκδοση με Steelbook, χάρτη, manual, soundtrack, compendium και αυτοκόλλητα στα 68€.
    Στο επίσημο site λέει ότι αυτή η έκδοση υπάρχει αλλά αντι για Steelbook έχει protective sleeve.
    http://buy.thewitcher.com/
    Επίσης όπου κοίταξα λένε ότι τα Steelbooks περιλαμβάνονται μόνο στην Collector's.
    What gives?

edit: Την ίδια έκδοση έχει και το Πλαίσιο η οποία όπως φαίνεται είναι exclusive στις μεγάλες αλυσίδες αντίστοιχα του Gamespot.
    Last edited by teras1; 16-04-2015 at 19:04.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

The Witcher 3: Wild Hunt goes gold
    “We worked so damn hard over the past three years to bring you this game,” said CD Projekt RED studio head Adam Badowski. “From the corrupt nobles in Novigrad to ancient monsters lurking in deep forests, to the bustling cities, colorful ports and breathtaking vistas; all the people, all the places — we literally spent tens of thousands of hours to turn all that into an adventure that will kick your ass and make you want to come for more. The Witcher 3: Wild Hunt has gone GOLD and will soon be yours!”
    Read more at http://gematsu.com/2015/04/the-witch...lwQSfj5GYhV.99

http://gematsu.com/2015/04/the-witcher-3-wild-hunt-goes-gold

20. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

jper75 (16-04-2015),Nikoladim (16-04-2015),panos74gr (16-04-2015)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Κανας καλός οδηγός για το lore & story so far υπάρχει; Είναι καιρός για προετοιμασία νομίζω.

22. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Zeichef (16-04-2015)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

και δες τη σειρα των παρακατω βιντεο ->

24. The Following 6 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

baldazor (17-04-2015),panos74gr (16-04-2015),Starlord (19-04-2015),teras1 (16-04-2015),Valkyre (17-04-2015),Zeichef (16-04-2015)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Ευχαριστώ πολύ! Χρωστάω + rep

Bookmarks

Bookmarks