Το μονο καλο που εχει στο συστημα XP ειναι πως τα secondary quests σου δινουν ελαχιστα, δηλαδη μπορεις να ακολουθησεις μονο το main story και να κανεις ενα καλο build.
Starlord (22-01-2018)
To θεμα με το ΧΡ στο παιχνιδι ειναι κατ εμε τραγικο.
Μπορει να παιζεις 20 ωρες side quests και να εχεις σφαξει μια στρατια και μετα θα πας να παιξεις 2 main quests και θα παρεις 3 λεβελ ΧΡ...
Θυμαμαι συγκεκριμενα οτι στα τελευταια 3-4 main quests του παιχνιδιου, μεσα σε ενα διαστημα 2-3 ωρων πηρα περι τα 4 levels... ε ειναι κακο design αυτο για εμενα.
Starlord (22-01-2018)
Για μένα το σύστημα με το XP ήταν πολύ καλό. Αν έκανες mission χαμηλότερου level σου έδινε πολύ μικρό reward σε XP, οπότε ένας (όπως εγώ) που τα έκανε όλα δεν ήταν ποτέ OP στο παιχνίδι. Επίσης ένας που ήθελε να πάει μόνο τα main quest δεν χρειαζόταν να φαρμάρει ώστε να βγάλει ένα quest.
Το reward είχε να κάνει με το level που ήσουν και το level που ζήταγε το quest. Αν ήσουν χαμηλότερο level σου έδινε πολύ XP αντίθετα αν ήσουν 10 level παραπάνω έπαιρνε 1 XP point.
Εγώ προσωπικά το βρήκα πολύ δίκαιο πάντως.
Nikoladim (22-01-2018),Snk (22-01-2018),tsakali GR (23-01-2018)
Δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά κάτι που μου την σπάει είναι ότι θα ήθελα να είναι το παιχνίδι πιο καλογυαλισμένο και ας ήταν και πιο μικρό. Πχ πας σε ένα χωριό που με το μπαίνεις παίζουν 3 συζητήσεις χωρικών ταυτόχρονα που κάποιος κάθισε και έγραψε προσεκτικά. Παρόλα αυτά παίζουν η μία πάνω στην άλλη και πετάγονται νέα quests χωρίς να έχεις προλάβει να καταλάβεις τι και πως. ¶σε που μετά όλοι οι χωρικοί έχουν το σηματάκι ότι μπορείς να τους μιλησεις αλλά τελικά δεν έχουν κάτι να πουν όταν το πατάς.
Επισης να είχε δωθεί λίγο περισσότερη προσοχή στο πως είναι το UI για να βοηθά το immersion χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις τα μισά στοιχεία του HUD. Αυτό δηλαδή που κάνει η naughty dog που τις πιο πολλές ώρες gameplay δεν έχει σχεδόν καθόλου HUD. Φυσικα το Witcher όπως και όλα τα RPGs έχουν πολλά πιο πολύπλοκα πράγματα να διαχειριστείς αλλά ωραία θα ήταν σε επόμενα παιχνίδια τους να προσπαθήσουν μα τα λύσουν έτσι ώστε η εμπειρία να είναι καλύτερη για όλους και όχι μόνο όσους το έψαξαν.
Και τρίτον, λίγο πιο καλό design στα περιβάλλοντα, όχι από άποψη γραφικών αλλά από άποψη landmarks. Στο Zelda δεν θες HUD και χάρτη γιατί τις πιο πολλές φορές κοιτάζοντας τον ορίζοντα ξέρεις που είσαι και προς τα που πρέπει να πας. Πάντα θα υπάρχει κάτι που σε βοηθά να προσανατολιστείς.
Όλα αυτά βέβαια για να τελειοποιηθεί ένα παρά πολύ καλό παιχνίδι.
Εδω θα πω κατι βεβηλο, ας με συγχωρεσουν οι θεοι του gaming (και ο νικολαςζαξ - που να χαθηκε το παλικαρι?).
Στο Witcher δεν του ταιριαζει το Open World περιβαλλον. Προτιμω τις ανοιχτες περιοχες του 1 και το storydriven pace του 2.
Τάσο δεν ξέρω μιας και δεν έχω παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, αλλά το Witcher 3 σαν open world game το βρήκα άψογο και πολύ ανώτερο από αλλά παιχνίδια ανοιχτού κόσμου (μην πω το καλύτερο).
Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που πηγαινα σε άσχετες περιοχές απλά για κα δω τον κόσμο του παιχνιδιού.
Αυτό που λέει ο Πάνος για το HUD συμφωνώ. Ήταν πολύ φορτωμένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Video Game Show β€” The Witcher 3: Wild Hunt concert
Δωρεάν στο GOG
- - - Updated - - -
Duration: 90 min.
Available resolutions: 4K (19.6 GB), 1080p (2.9 GB), 720p (1.22 GB), 576p (575 MB)
Format: MP4
Experience the award winning music of The Witcher 3: Wild Hunt and both its expansions, Hearts of Stone & Blood Wine, in a never before seen way, performed live during Film Music Festival 2016 in KrakΓ³w, Poland.
Video Game Show β€” The Witcher 3: Wild Hunt concert was organized by CD PROJEKT RED in cooperation with KrakΓ³w Festival Office.
The Witcher 3: Wild Hunt Suite
00:00:30 - Geralt of Rivia
00:01:50 - Eredin, King of the Hunt
00:04:13 - Commanding the Fury
00:06:23 - Wake Up, Ciri
00:07:58 - The Wolf and the Swallow
00:10:30 - Fate Calls
00:12:29 - Farewell, Old Friend
00:15:25 - Ladies of the Woods
00:17:52 - Spikeroog
00:20:56 - Bonny at Morn
00:23:28 - On Thin Ice
00:25:51 - Witch Hunters
00:28:29 - The Tree We Sat Once
00:31:05 - I Name Thee Dea and Embrace Thee as My Daughter
00:32:23 - King's Bran Final Voyage
00:34:35 - Welcome, Imlerith
00:37:21 - The Hunt is Coming
00:39:25 - Kaer Morhen
00:41:57 - Aen Seidhe
00:45:11 - Silver for Monsters
0022 - Geralt of Rivia (reprise)
The Witcher 3: Wild Hunt β€” Hearts of Stone Suite
00:50:05 - Hearts of Stone
00:53:03 - Mystery Man
00:55:40 - The Temple of Lilvani
00:58:00 - A Gifted Man Brings Gifts Galore
The Witcher 3: Wild Hunt β€” Blood and Wine Suite
01:02:20 - Blood and Wine
01:05:20 - The Banks of the Sansretour
01:09:18 - Fanfares and Flowers
01:12:30 - Lady of the Lake
01:13:42 - The Slopes of the Blessure
01:15:58 - Beyond Hill and Dale...
01:19:02 - The Moon Over Mount Gorgon
01:21:04 - Tesham Mutna
01:23:15 - Lullaby of Woe
- product_feature_1636895344
......
Αυτό το "β" πάει σύννεφο.
Nα πω κατι?
Μεχρι στιγμης δεν μου αρεσει
![]()
.
chronohill (13-03-2019)
PDS (14-03-2019)
Γούστα είναι προφανώς, πάντως το παιχνίδι στην αρχή, αν είσαι ακόμη εκεί (και ως αρχή ορίζουμε τις πρώτες 5-10 ώρες) μέχρι να κάνεις λίγο level up και να αρχίσεις να μπαίνεις στο στόρι και στο σύμπαν, απαιτεί να του δώσεις χρόνο.
Θυμάμαι και εγώ τον εαυτό μου όταν το ξεκίνησα, χωρίς να έχω παίξει τα προηγούμενα κεφάλαια, πως ένιωθα έντονα ότι είναι σύνθετο το battle system, ότι είναι δύσκολο παιχνίδι και ότι η ιστορία είναι πολύ χλιαρή κλπ.
Ειδικά τις πρώτες ώρες, θέλει υπομονή και επιμονή. Τώρα εντάξει, αν όλο το setting σου φαίνεται μπλιαχ, τότε μπορεί όντως να μην σου αρέσει ούτε στη συνέχεια.
PDS (14-03-2019)
Bookmarks