Το έχω παίξει δύο φορές. Τη μία το αγόρασα, τη δεύτερη το βρήκα από φίλο και στη δεύτερη έκδοση και το έπαιξα ξανά ! Τη πρώτη φορά μου 135 ώρες όλο το στόρι μαζί με το ντιελσί με διάφορα side quests απαραίτητα και μη για την πλατίνα. Τη δεύτερη φορά επειδή σκίπαρα όλα τα βίντεο και δεν έκατσα να δω βίντεο και διαλόγους ξανά, μου πήρε 86 ώρες ( στόρι και ντιελσί ). Για όσους δεν έιναι πολύ μέσα στη σειρά, ίσως χρειαστεί λίγο υπομονή στην αρχή που είναι οι αποστολές με τον Baron. Λειτουργεί λίγο σαν tutorial αυτό στην αρχή και η υπόθεση μέχρι εκεί είναι λίγο αργή και βαρετή. Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή το παιχνίδι δε σε βάζει σιγά σιγά στο ρυθμό του, αλλά στα δίνει να τα διαχειριστείς όλα μαζί ίσως φανεί λίγο μεγάλο και υπερβολικό. Αφού παίξετε 5-6 ώρες και του δώσετε την ευκαιρία να τελειώσετε με τις αποστολές του Βαρώνου, αλλάζει αρκετά στο πόσο σε τραβάει. ΤΟ σύστημα μάχης δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συναντάς στην αρχή, αλλά όσο περνάει η ιστορία συνηθίζεις τον κόσμο και ότι έχεις να χειριστείς και εξελίσσεται σε παιχνιδάρα! Και τις δύο φορές το ξεκίνησα στο Death Marching, και αφού τελείωσα την ιστορία το άλλαξα στο εύκολο. Αν έβρισκα και την τρίτη έκδοση, θα το έκανα και τρίτη φορά. Παιχνιδάρα από τις λίγες..